kız çalışırsam uğraşmam heralde o kadar yorgunluktan yemek yapacak hal kalmaz ama şimdi çalışmıyorum yapmak zor gelmiyopikisi o zamannn görücem seni bir kaç ay a :129:
maşallah valla ne güzel cınımmm
öyle canım her gün her gün yapıcak olsam belki sıkılırdım ama iki güne bi yapıyorum zor gelmiyoçok çeşt istiyo yani.gerçi sen memnunsun
tospı sen ısı bıraktınmı kuzum
nedıyım ama sıfrelı bu :) fazla tıkkat cekmesıntospi mi ihihhiihih
hıııemm oda doğru aferin tospiii yekız çalışırsam uğraşmam heralde o kadar yorgunluktan yemek yapacak hal kalmaz ama şimdi çalışmıyorum yapmak zor gelmiyo
öyle canım her gün her gün yapıcak olsam belki sıkılırdım ama iki güne bi yapıyorum zor gelmiyo
bıraktım tabi kız şehir değiştirdim ya ben evlenince
nedıyım ama sıfrelı bu :) fazla tıkkat cekmesın
en ıyısını yapmıssın evde keyfıne bak bnde evlenıcem evde oturcam karar verdım sımdıkız çalışırsam uğraşmam heralde o kadar yorgunluktan yemek yapacak hal kalmaz ama şimdi çalışmıyorum yapmak zor gelmiyo
öyle canım her gün her gün yapıcak olsam belki sıkılırdım ama iki güne bi yapıyorum zor gelmiyo
bıraktım tabi kız şehir değiştirdim ya ben evlenince
ooo sashaaanörüyonnnn
Nörüyüm eylül sen nörüyon
Ne iğrenş bi gün değil mi :120::120:
sıkıntı cok buyuk hemde ama bende pes etcek goz yok valla yolarım o kadını baskalarını takım lıderlerı ne kdr ıyı bı bnmkı salak valla sanssızlıktan gıttım ordada bı pıslık cıktı onume varya , eskı ısyerımde yalvarıyo gerı gel dıye oh olsun gıtmıycem ıste . morııncım sennaasılsın ???
tospam gonuller bır olsun dogru dıon zaten ısını degstrcek bole olmaz dedım cocuga
Evet tatlım zaten acele etmek istemiyorum hazır hissetmiyorum henüz kendimi böyle gayet iyiym
Hadi seninde yemek saatin geldi tatlım çıksana yemeğe ben söyledim birazdan gelir yemeğim
hooofff evt
bızım ustumuzden prımmı alıyo ne satıs yapmazsan dunyadakı en kotu ınsan sensın onun ıcın
Sanırım ağır bir depresyona girdim ben :97::89:
öyle bi şansı varsa değiştirsin canım işini gücünü düzene soksun alsın seni
ben de telaş yapıyodum düğün öncesi hazır değilim gibi hissediyodum bi evin üstesinden gelebilir miyim diyodum ama şimdi görsen sanki kırk yıllık ev hanımıyım ama teknolojik ev hanımıkucağımda laptop karşımda tv bazende kulağımda telefon sonra bi temizlik yemek bilmem ne turşu bile kurdum kız içimde gizli bi ev hanımı büyütmüşüm meğer
yedim geldim bendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?