Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

gidiş geliş yapıyo musunuz.

yemekten bahsetmeyin litfen
Yapıyoruz tatlım ben her hafta mutlaka uğruyorum özlüyolarmış Kv kaç oldu geliyo kple 1 kere geldiler eve oturmaya ama kp babamın yanına bikaç kez oldu gidiyo öyle işte

İyi tatlım ne olsun nişanlı nişanlı takılıyoruz öyle Sende neler var dökül bakayım anlat herşeyi

benımde artık sevgulum var banada sorun ama

işten niye memnun değilsin.:44:

bim bom boommm. dökül hemen

işten niye memnun değilsin.:44:

bim bom boommm. dökül hemen
satıs baskısı var sureklı hadı onu gectım kadına satıs yapınca yaranıyosun yaopamayınca kotusun bgn hastayım agzımı acacak konuscak halım yok bna sankı yalandan ızın alıyorum bgı muamele yapıyo gt sor dıyo sureklımı agrıycak basın salakmıdr nedır bıde gozlerını belerte belerte bakması cabası

huzurumu bozmak için niye olacak ne güzel keyfim yerinde şimdi

benımde artık sevgulum var banada sorun ama

kızzz müdürü kaptım diyomuşsun bi de anlat bakim

sıkıntı büyük:26:

ben rahatsındır dye düşünüyodum

deliii yaaaa
yapma kız kocana yazık adamcağız ne bilsin onada oyun oynamışlar
ama tabi ikna etme gibi bir durumu vrsa ailesini gelmemeleri için onu bilemem

yok be ne muduru bıldgın amele ama napım ellerınde bu kalmıs hahahah
gönüller bir olsun yeter yavrum ne kadar oldu hadi inşallah seni de gelin ederiz

Yok tatlım ne zmn iş o zmn düğün biliyosun hala alttan dersini vermeye çalışıyo benimki

oda gelir geçer kuzum bak ne güzel en büyük adımı attınız

ayyy bende çooooookk açımmm kahvaltıda yapmadım bugun

sıkıntı cok buyuk hemde ama bende pes etcek goz yok valla yolarım o kadını baskalarını takım lıderlerı ne kdr ıyı bı bnmkı salak valla sanssızlıktan gıttım ordada bı pıslık cıktı onume varya , eskı ısyerımde yalvarıyo gerı gel dıye oh olsun gıtmıycem ıste . morııncım sennaasılsın ???
tospam gonuller bır olsun dogru dıon zaten ısını degstrcek bole olmaz dedım cocuga

gönüller bir olsun yeter yavrum ne kadar oldu hadi inşallah seni de gelin ederiz

oda gelir geçer kuzum bak ne güzel en büyük adımı attınız
Evet tatlım zaten acele etmek istemiyorum hazır hissetmiyorum henüz kendimi böyle gayet iyiym
ayyy bende çooooookk açımmm kahvaltıda yapmadım bugun
Hadi seninde yemek saatin geldi tatlım çıksana yemeğe ben söyledim birazdan gelir yemeğim

deliii yaaaa
yapma kız kocana yazık adamcağız ne bilsin onada oyun oynamışlar
ama tabi ikna etme gibi bir durumu vrsa ailesini gelmemeleri için onu bilemem

yok kız nasıl desin o da yavrum gelmeyin diye. biz hatayı en başında yaptık gelmeyecektik buraya. ama evimi seviyorum neyse canımı sıkmıcam ben onlarınkini sıkıcam şeytan diyo zırt pırt çık otur al eline tv kumandasını otur ayhh sıkılırım ki. neyse akşama mantı yapıcam yemek konusunda kendimi tutamayabilirim

bızım ustumuzden prımmı alıyo ne satıs yapmazsan dunyadakı en kotu ınsan sensın onun ıcın

öyle bi şansı varsa değiştirsin canım işini gücünü düzene soksun alsın seni

Evet tatlım zaten acele etmek istemiyorum hazır hissetmiyorum henüz kendimi böyle gayet iyiym

Hadi seninde yemek saatin geldi tatlım çıksana yemeğe ben söyledim birazdan gelir yemeğim

ben de telaş yapıyodum düğün öncesi hazır değilim gibi hissediyodum bi evin üstesinden gelebilir miyim diyodum ama şimdi görsen sanki kırk yıllık ev hanımıyım ama teknolojik ev hanımı kucağımda laptop karşımda tv bazende kulağımda telefon sonra bi temizlik yemek bilmem ne turşu bile kurdum kız içimde gizli bi ev hanımı büyütmüşüm meğer

hoşgeldın cnmm

bankada değilmisin nedn memnun değilsinnnn :26:
geçmiş olsun ..

vayy tospık neler duyuyorum sefan olsun kuzum ne ıyı yapmıssın senı mutlu gormek guzel valla :) evet ısını degıstrcek ev alcak sonra benı alcak mısssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…