vayy tospık neler duyuyorum sefan olsun kuzum ne ıyı yapmıssın senı mutlu gormek guzel valla :) evet ısını degıstrcek ev alcak sonra benı alcak mısssssssss
valla ıste anlattıgım gbı canım sagol bu arada .hoşgeldın cnmm
bankada değilmisin nedn memnun değilsinnnn :26:
geçmiş olsun ..
bılmem:18: ole dıyo yası gecıyomus bn bıse demedım babam bılır dedım o verırse dedım
ne zaman o kaadar ilerlediniz oliimmmm
bılmem:18: ole dıyo yası gecıyomus bn bıse demedım babam bılır dedım o verırse dedım
afiyet olsun balımmmyedim geldim bendeeee
vayy tospık neler duyuyorum sefan olsun kuzum ne ıyı yapmıssın senı mutlu gormek guzel valla :) evet ısını degıstrcek ev alcak sonra benı alcak mısssssssss
bn bankada calısıyorum oda bankanın ıcınde farklı bı sırkette calısıyor , bn 20.5 o 28istemem yan cebime koy gibi olmuş amanerden nasıl tanıştınız yaş kaç kaçırdım onii :44:
tospam yuru be kım tutar senı banada bır akıl versenıze yaa bunalımdayım bn bu kadını dovcem en sonunda yaaafiyet olsun balımmm
maalesef huzuruma çomak sokmak istiyolar ama ezdirmem kendimi tövbemi bozar bilmem ne yaparım işte öyle bi şarkıyla gönderme yapıyorumhadi bakalım inşallah canım işler ciddi görünüyor hayırlsı inşallah
sağol kuzum senin menüde ne var bakam bugünnnafiyet olsun balımmm
maalesef huzuruma çomak sokmak istiyolar ama ezdirmem kendimi tövbemi bozar bilmem ne yaparım işte öyle bi şarkıyla gönderme yapıyorumhadi bakalım inşallah canım işler ciddi görünüyor hayırlsı inşallah
bn bankada calısıyorum oda bankanın ıcınde farklı bı sırkette calısıyor , bn 20.5 o 28
tospam yuru be kım tutar senı banada bır akıl versenıze yaa bunalımdayım bn bu kadını dovcem en sonunda yaa
sağol kuzum senin menüde ne var bakam bugünnn
hımmm iyi yani yaş ta tam uygun olgun olur bankada çalışıyo güzel ; amaaa daha dur bakalım kimdir nedir belli olmezzz
Yapıyoruz tatlım ben her hafta mutlaka uğruyorum özlüyolarmışKv kaç oldu geliyo kple 1 kere geldiler eve oturmaya ama kp babamın yanına bikaç kez oldu gidiyo öyle işte
İyi tatlım ne olsun nişanlı nişanlı takılıyoruz öyleSende neler var dökül bakayım anlat herşeyi
bugün mercimek çorba, mantar sote ve mantı yapıcam inşallah kuzum. mantı hamurunu ben açıcam birazdan kalkıp başlamam lazım kıyma çıkardım buzluktan çözülmesini bekliyorum kalkıcam sonra. pek sever kocam mantıyı akşam mutlu olacakbi de tatlı yapsam kolayından iyi olur aslında tatlıyı çok seviyo ama mantı zamanımı alacak diye kolay bi şey istiyorum.
sağol kuzum senin menüde ne var bakam bugünnn
hımmm iyi yani yaş ta tam uygun olgun olur bankada çalışıyo güzel ; amaaa daha dur bakalım kimdir nedir belli olmezzz
o bankada calısmıyor bankanın ıcınde farklı bı sırkette calısıyor taseron yanı ama cıkacak zaten babasının ısıne gtcek orda dha cok maas alıyolarmıs burda ev alamam dıyor tospıkım azımle sıcan dagları deler derler onapes etmek yılmak yok zelocan azimle işeyen duvarı deler diye bi laf var bilir misin
bugün mercimek çorba, mantar sote ve mantı yapıcam inşallah kuzum. mantı hamurunu ben açıcam birazdan kalkıp başlamam lazım kıyma çıkardım buzluktan çözülmesini bekliyorum kalkıcam sonra. pek sever kocam mantıyı akşam mutlu olacakbi de tatlı yapsam kolayından iyi olur aslında tatlıyı çok seviyo ama mantı zamanımı alacak diye kolay bi şey istiyorum.
o bankada calısmıyor bankanın ıcınde farklı bı sırkette calısıyor taseron yanı ama cıkacak zaten babasının ısıne gtcek orda dha cok maas alıyolarmıs burda ev alamam dıyor tospıkım azımle sıcan dagları deler derler onaneyse bn duvara degılde tak lıderıne artık
menümüz aynı sayılır yavrumkızzz bizde de mercimek çorba mantar sote karnıyarık börek felan vardı nerden bildinnnn
allah sneiii tospaaaa bırak kızım ne mantısı dondurulmuş mantı alıp pişirseneee wuuuu kıza bak hiç uğramazdımmm
hergün öyle çok şey yapma cınımm alışır sonratatlı sensin işteee
kız ha duvar ha dağ ne fark eder amacımız o kadını delmeko bankada calısmıyor bankanın ıcınde farklı bı sırkette calısıyor taseron yanı ama cıkacak zaten babasının ısıne gtcek orda dha cok maas alıyolarmıs burda ev alamam dıyor tospıkım azımle sıcan dagları deler derler onaneyse bn duvara degılde tak lıderıne artık
2 kişisinz hergün dünyanın yemeğini yapıyosunnnnnn.
2 çeşit yeterrr
menümüz aynı sayılır yavrumyok kız sevmem ben hazır mantı soya koyuyolar içine aynı tadı vermiyo bana bi şey olmaz uğraşırım ben yeterki yemekle uğraşıyım severim
kız ha duvar ha dağ ne fark eder amacımız o kadını delmek
kız hergün yapmıyorum iki günlük yapıyorum yemeği dün yemek yapmadım mesela. bizimki öyle seviyo canım çorba yemek ve artık yanına pilav makarna gibi bi şey uyduruyorum
kız hergün yapmıyorum iki günlük yapıyorum yemeği dün yemek yapmadım mesela. bizimki öyle seviyo canım çorba yemek ve artık yanına pilav makarna gibi bi şey uyduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?