evet olmuştur tabi whatsaptanda engeli mi açmış sürekşi çevrimiçi denk geliyoruz bakıyodur bana girdim mi diye aama hiç bu kadar uzun sürmemişti ona şaşırıyorum
bu resim çoook doğru çokk
Belkide sen bu kez ona kararlı göründün bana dön diye yalvarmıyosun ya o yüzden cesaret edemiyo gelmeye. Senin düşüncen ne tatlım. Ne istiyorsun tam olarak
Her zaman ki kavgalar.
suratına kapattım eli. 5 dk geçti aradı sonra. hiç bişi yokmuş gibi kırıtık kırıtık konuşuyo bronnzuummm napıyısıın diyo
geçti yani. anlıktı bibiğim.
Hoşbulduk güzelim. Minel kulağa çok hoş geliyor. Fakat tek başına bir anlamı yok. Arapça'da den dan eki olarak kullanılıyor. Ama Minel Aşk-----AŞKTAN----- demek çok hoş değil mi ya
AH-MİNEL AŞK' ı okudun mu kuzum
Özlemen çok normal kuzum kolay değil ama emin ol geçecek. Yeterki sabırlı ol ve pes etme. Bi gün oh be diyeceksin. İyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyumevet ona artık asla dönüşü yok sakın pişman olma falan dedim diye cesaret edemiyo olabilir ve binlerce sözler yeminler üstüne tekrar aynı şeyi yaptı bı yüzden yüzü kalmamışta olabilir
bilmiyorum sadece çok pişman olmasını bana yaşattıklarnı yaşamaasını istiyorum ;bir yandan da çook özlüyorum :105:
gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AH-MİNEL AŞK' ı okudun mu kuzum
Özlemen çok normal kuzum kolay değil ama emin ol geçecek. Yeterki sabırlı ol ve pes etme. Bi gün oh be diyeceksin. İyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum
Günaydın en tatlım
Çok duydum ama bi türlü elim değmedi tatlım. İyi hatırlattın en kısa zmnda edinip okumalıyım. Sen okudun mu
henüz bende bilmiyorum canım nasıl bi kitap olduğunu yeni okumaya başladım çok ince bir kita zaten bu arada ah bine-l miş
ah minel ide görmüştüm ama onu değil bunu almışım
Hani şiir kitabı gibi ben onu diyorum güzelim senin elindeki roman mı acaba aynı kitaptan mı bahsediyoruz
evet öyle amaaa değişik bir ruh halindeyim şimdiyi düşününce onu istemiyorum yaptıklarından dolaı , ama ileriyi düşününce de onu istiyorum nasıl anlatsam onunla evlenmeyi o heyecanları onunla yaşamayı istiyorum ; geleceği hep onla düşünüyorum ama şimdiki zaman için onu istemiyorum tuhafım yani
komşunun kızı bayramda sözlenecek benden kaaç yaş küçük kıskanıyo muyum neyim hemen aklıma benimki geliyo bizde bu yaz nişan yapacaktık diyorum ; öyle işteee
roman gibi canım ama değişik biraz.. bitirince sana yorumunu yaparım
zaten whatsaptan gönderdim kitabın fotosunu
Canım benim şimdi ileri dönük başkasıyla zaten hayal kuramazsın ki. O uzun zmndır hayatında herşeyi na göre planladın. Ama bi gün kalbin başkası için çarpacak onunla evlenip tüm hayallerini gerçekleştireceksin. Komşu kızını kıskanmıyorsun ama özenmek doğal. her insan bu mutlulukları yaşamak ister. Ama senin yaşında daha çok genç güzelim. Zmnı gelince çok çok mutlu olarak hepsini gerçekleştireceksin
Tmm tatlım bitirde beğenirsen bende alırım. Telefona şuan bakamıyorum patron burda güzelim birazdan bakarım. Bende sana aşkın gözyaşları'nı tavsiye ederim güzelim. Çok çok çok güzel bi kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?