Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet olmuştur tabi whatsaptanda engeli mi açmış sürekşi çevrimiçi denk geliyoruz bakıyodur bana girdim mi diye aama hiç bu kadar uzun sürmemişti ona şaşırıyorum

bu resim çoook doğru çokk

Belkide sen bu kez ona kararlı göründün bana dön diye yalvarmıyosun ya o yüzden cesaret edemiyo gelmeye. Senin düşüncen ne tatlım. Ne istiyorsun tam olarak

Belkide sen bu kez ona kararlı göründün bana dön diye yalvarmıyosun ya o yüzden cesaret edemiyo gelmeye. Senin düşüncen ne tatlım. Ne istiyorsun tam olarak

evet ona artık asla dönüşü yok sakın pişman olma falan dedim diye cesaret edemiyo olabilir ve binlerce sözler yeminler üstüne tekrar aynı şeyi yaptı bı yüzden yüzü kalmamışta olabilir

bilmiyorum sadece çok pişman olmasını bana yaşattıklarnı yaşamaasını istiyorum ;bir yandan da çook özlüyorum :105:

Hoşbulduk güzelim. Minel kulağa çok hoş geliyor. Fakat tek başına bir anlamı yok. Arapça'da den dan eki olarak kullanılıyor. Ama Minel Aşk-----AŞKTAN----- demek çok hoş değil mi ya

AH-MİNEL AŞK' ı okudun mu kuzum

Özlemen çok normal kuzum kolay değil ama emin ol geçecek. Yeterki sabırlı ol ve pes etme. Bi gün oh be diyeceksin. İyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum
gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın en tatlım

henüz bende bilmiyorum canım nasıl bi kitap olduğunu yeni okumaya başladım çok ince bir kita zaten bu arada ah bine-l miş
ah minel ide görmüştüm ama onu değil bunu almışım

Özlemen çok normal kuzum kolay değil ama emin ol geçecek. Yeterki sabırlı ol ve pes etme. Bi gün oh be diyeceksin. İyiki ayrılmışım şimdi çok daha mutluyum

Günaydın en tatlım

evet öyle amaaa değişik bir ruh halindeyim şimdiyi düşününce onu istemiyorum yaptıklarından dolaı , ama ileriyi düşününce de onu istiyorum nasıl anlatsam onunla evlenmeyi o heyecanları onunla yaşamayı istiyorum ; geleceği hep onla düşünüyorum ama şimdiki zaman için onu istemiyorum tuhafım yani

komşunun kızı bayramda sözlenecek benden kaaç yaş küçük kıskanıyo muyum neyim hemen aklıma benimki geliyo bizde bu yaz nişan yapacaktık diyorum ; öyle işteee

Çok duydum ama bi türlü elim değmedi tatlım. İyi hatırlattın en kısa zmnda edinip okumalıyım. Sen okudun mu

şuanda okuyorum kuzum dur sana çok beğendiğim bir paragrafını göndereyim whatsaptan

çok güzel yerleri var

henüz bende bilmiyorum canım nasıl bi kitap olduğunu yeni okumaya başladım çok ince bir kita zaten bu arada ah bine-l miş
ah minel ide görmüştüm ama onu değil bunu almışım

Hani şiir kitabı gibi ben onu diyorum güzelim senin elindeki roman mı acaba aynı kitaptan mı bahsediyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Hani şiir kitabı gibi ben onu diyorum güzelim senin elindeki roman mı acaba aynı kitaptan mı bahsediyoruz

roman gibi canım ama değişik biraz.. bitirince sana yorumunu yaparım

zaten whatsaptan gönderdim kitabın fotosunu

Canım benim şimdi ileri dönük başkasıyla zaten hayal kuramazsın ki. O uzun zmndır hayatında herşeyi na göre planladın. Ama bi gün kalbin başkası için çarpacak onunla evlenip tüm hayallerini gerçekleştireceksin. Komşu kızını kıskanmıyorsun ama özenmek doğal. her insan bu mutlulukları yaşamak ister. Ama senin yaşında daha çok genç güzelim. Zmnı gelince çok çok mutlu olarak hepsini gerçekleştireceksin

roman gibi canım ama değişik biraz.. bitirince sana yorumunu yaparım

zaten whatsaptan gönderdim kitabın fotosunu

Tmm tatlım bitirde beğenirsen bende alırım. Telefona şuan bakamıyorum patron burda güzelim birazdan bakarım. Bende sana aşkın gözyaşları'nı tavsiye ederim güzelim. Çok çok çok güzel bi kitap

evet doğru ama kimseyi istemiyorum hayatımda hala içimde umut var neden öyleee :26: evet her insan bunları yaşamak istiyo evde kaldım gibi sanki benden baya küçük ya ondan herhalde , sanki ben o heyecanları yaşayamıycakmışım gbi saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela o komşunun kızını burda anlatmıştımm ya içimden diyorum o hiç böyle mutlu olmayı haketmıyo haketmediği halde ne güzel şeyler yaşıyo ben bunların hıc bırını haketmedim diyorum :44:

keşke bunları yapmasaydı da mutl mesut devam etseydikkk

Son düzenleyen: Moderatör:
Tmm tatlım bitirde beğenirsen bende alırım. Telefona şuan bakamıyorum patron burda güzelim birazdan bakarım. Bende sana aşkın gözyaşları'nı tavsiye ederim güzelim. Çok çok çok güzel bi kitap

TAMAM CANIM BEĞENİRSEM SÖYLERİM SANA

AŞKIN gözyaşları 1 i geçen ay okumuştum . 2 sini almadım daha ama 1 i çokkkkkkkkk beğendim bitirirken ağlamıştım. ama çok net bir kitap ya çokkkkkkkkkkkkkk beğeniyorsun yada hiçççççççççççççççç beğenmiyorsun ortası yok. benim çevremdkiler genelde çok itici bulmuşlar kitabı 3 5 sayfadan sonra bırakmışlar falan:)
bakış açısı sanırım biraz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…