Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Öyle deme iyiki bu yüzünü bana şimdi göstermiş yol yakınken döndüm de güzelim. Ya evlendikten sonra bi canava dönüşse ne yapardım diye şükret
O kitabı itici bulan beğenmeyen birine şaşırıyorum gerçekten ben çok etkilendim o kitaptan

Sen nerdesin bakalım gözümüz yollarda kaldı bebek

içim sıkılıyo lunnam...sebepsiizz.

ahahahaah nerdesin kızzz

evet oda doğru canım hayırlısı olsun artık ne diyim allah büyük işteee

evet. karnımda ağrı hissediyorum bide ince incee.

senin neyin var?

geliyo o zaman yavaş yavaşşş

bir şey yokta genel sıkıntılar , hiç tadım tuzum kalmadı artık hayat çok sıkıcı geliyor bayram bile sevindirmiyo benii

geliyo o zaman yavaş yavaşşş

bir şey yokta genel sıkıntılar , hiç tadım tuzum kalmadı artık hayat çok sıkıcı geliyor bayram bile sevindirmiyo benii

seninkine özlem var anladım.

şuan öyle bi psikolojideyim ki boşver eylül bırak inadı gururu git ara özledim yaz ,dycem. ama olmazzzz
dinleme beniii

seninkine özlem var anladım.

şuan öyle bi psikolojideyim ki boşver eylül bırak inadı gururu git ara özledim yaz ,dycem. ama olmazzzz
dinleme beniii

ihiihi bende o psikolojideyim canım hele whatsapta çevrimiçi denk geldiğimizde yazmak istiyorum ama olmaz artık bu işin inadı gururu kalmadı artık çünkü çok farklı bir boyuttayız ve ne tuhaf ki 1 ay olacak ses seda çıkmadı

evet bende aynı şekilde

bende çokkkk etkilendim o kitaptan
2 yide alacağım hatta

tahmin edebiliyorum. er yada geç özledim seni diyecek.. kaderiniz birse eğer dönüp dolaşıp sana gelicek
Kıyamam sana bitanem olur öyle arada bi günümz bi günü tutmuyo ki :26:

malesef. çok sinirliyim bugün herşet batıyo bana

bncede çabucak bitsin bugün

tahmin edebiliyorum. er yada geç özledim seni diyecek.. kaderiniz birse eğer dönüp dolaşıp sana gelicek

malesef. çok sinirliyim bugün herşet batıyo bana

bncede çabucak bitsin bugün

evet öyle hayat işte herkesin bir derdi varrrr hayırlısı hepimiz içinnn kızlarrr canlanın birazzz :89::89::89::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…