Öyle deme iyiki bu yüzünü bana şimdi göstermiş yol yakınken döndüm de güzelim. Ya evlendikten sonra bi canava dönüşse ne yapardım diye şükretevet doğru ama kimseyi istemiyorum hayatımda hala içimde umut var neden öyleee :26: evet her insan bunları yaşamak istiyo evde kaldım gibi sanki benden baya küçük ya ondan herhalde , sanki ben o heyecanları yaşayamıycakmışım gbisaçma sapan şeyler düşünüyorum mesela o komşunun kızını burda anlatmıştımm ya içimden diyorum o hiç böyle mutlu olmayı haketmıyo haketmediği halde ne güzel şeyler yaşıyo ben bunların hıc bırını haketmedim diyorum :44:
keşke bunları yapmasaydı da mutl mesut devam etseydikkk
O kitabı itici bulan beğenmeyen birine şaşırıyorum gerçekten ben çok etkilendim o kitaptanTAMAM CANIM BEĞENİRSEM SÖYLERİM SANA
AŞKIN gözyaşları 1 i geçen ay okumuştum . 2 sini almadım daha ama 1 i çokkkkkkkkk beğendim bitirirken ağlamıştım. ama çok net bir kitap ya çokkkkkkkkkkkkkk beğeniyorsun yada hiçççççççççççççççç beğenmiyorsun ortası yok. benim çevremdkiler genelde çok itici bulmuşlar kitabı 3 5 sayfadan sonra bırakmışlar falan:)
bakış açısı sanırım biraz :26:
Eki Görüntüle 826776 ...........
Öyle deme iyiki bu yüzünü bana şimdi göstermiş yol yakınken döndüm de güzelim. Ya evlendikten sonra bi canava dönüşse ne yapardım diye şükret
O kitabı itici bulan beğenmeyen birine şaşırıyorum gerçekten ben çok etkilendim o kitaptan
Sen nerdesin bakalım gözümüz yollarda kaldı bebek
ahahahaahEki Görüntüle 826776 ...........
Öyle deme iyiki bu yüzünü bana şimdi göstermiş yol yakınken döndüm de güzelim. Ya evlendikten sonra bi canava dönüşse ne yapardım diye şükret
O kitabı itici bulan beğenmeyen birine şaşırıyorum gerçekten ben çok etkilendim o kitaptan
ahahahaahnerdesin kızzz
evet oda doğru canım hayırlısı olsun artık ne diyim allah büyük işteee
anca gelebildimm.
bugün durgunum.rüyamda adet olmuştumbilinçaltı mı ki
çok kafana taktın kuzmmm ; çok stres yaparsan daha da geçikirrr
bende bugün bitisn istiyorummm
evet. karnımda ağrı hissediyorum bide ince incee.
senin neyin var?
geliyo o zaman yavaş yavaşşş
bir şey yokta genel sıkıntılar , hiç tadım tuzum kalmadı artık hayat çok sıkıcı geliyor bayram bile sevindirmiyo benii
seninkine özlem var anladım.
şuan öyle bi psikolojideyim ki boşver eylül bırak inadı gururu git ara özledim yaz ,dycem. ama olmazzzz
dinleme beniii
içim sıkılıyo lunnam...sebepsiizz.
içim sıkılıyo lunnam...sebepsiizz.
seninkine özlem var anladım.
şuan öyle bi psikolojideyim ki boşver eylül bırak inadı gururu git ara özledim yaz ,dycem. ama olmazzzz
dinleme beniii
tahmin edebiliyorum. er yada geç özledim seni diyecek.. kaderiniz birse eğer dönüp dolaşıp sana gelicekihiihi bende o psikolojideyim canım hele whatsapta çevrimiçi denk geldiğimizde yazmak istiyorum ama olmaz artıkbu işin inadı gururu kalmadı artık çünkü çok farklı bir boyuttayız ve ne tuhaf ki 1 ay olacak ses seda çıkmadı
Kıyamam sana bitanem olur öyle arada bi günümz bi günü tutmuyo ki :26:
ay kıyamam ben ona yaaa. çok tatlıııı
arada oluyor bizlere böyle
keşke olmasa
hasta olmadın ya ondan bunaldın belkide
tahmin edebiliyorum. er yada geç özledim seni diyecek.. kaderiniz birse eğer dönüp dolaşıp sana gelicek
malesef. çok sinirliyim bugün herşet batıyo bana
bncede çabucak bitsin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?