ayyyy gidiyo başımdan inşaaallhhyaza düğünü olucak kuduruyo evlenmek için küçük ama istiyo ailesi de bişey demiyo söz apılacak işte , pek gelmiyo artık sevgilisi var diye
Aaa hadi gözün aydın pampişimyırttın.
Allah sevgilisine sabır versin
aynen bencede, beni bağlamaz çok hevesle kapılıyo ama sorumluluk alabilecek bir kız değil kendi bilir amann
ahahahahahahlo mu. sende mi yaaa. x kişisinin topiğnde mi takıldın naptın kuzum ahahahaha
20 yaşındaydı dimi.
belki sözlü kalır hemen evlenmez.?
Tatlıııııııım görüşemez oldukLunnaaaaa
Bizim kız diyen dillerini yerim ama seninŞu luna reklamı hala vaaarr.
geçen reklamlarda gördüm, bizim kız aklıma geldi aynı böyle güldüm ---->
Aaaaaaaaaaaaaaalaa luna
ala lunna
Harbi ne çektim beevett benimde aklıma direk o geliyooone çektin be lunna :122::122:
Askımsınnn seni çok seviyorumhihihihih
o benim sarı şekerim, şekerparem...
Duydum duydum da biraz geç kalmışım benim kulaklar gecikmeli çınlıyo galiba
inşallah canım
kuzenlerim burda değil yaa olsaannem genç deee pek gezme olayımız olmuyo maleseff anca alışverişe gidersek birlikte gidiyoruz
yakın arkadaşlarımda karşıda oturuyo istanbul çıkışındalar nerdeyse onlar buraya gelene kadar sabah oldu zatnyine kaldım eveee
ahaahah lunnaa duymuyon muuu
Yok yavrum 2de uyandım de tv izliyodum
lunnaa senin ismin niye lunnaaTatlıııııııım görüşemez olduk
Bizim kız diyen dillerini yerim ama senin
Harbi ne çektim beAma olsun ben kendimi seviyorum bi daha doğsam yine sarı şeker lunna olmak isterdim
Askımsınnn seni çok seviyorum
Duydum duydum da biraz geç kalmışım benim kulaklar gecikmeli çınlıyo galiba
lunnaa senin ismin niye lunnaa
Günaydın en tatlılarım en şekerlerim
hoşgeldin canımmmmminel hıııı bende minel ismini çok beğeniyorum kızıma koymak isterimmm
Hoşbulduk güzelim. Minel kulağa çok hoş geliyor. Fakat tek başına bir anlamı yok. Arapça'da den dan eki olarak kullanılıyor. Ama Minel Aşk-----AŞKTAN----- demek çok hoş değil mi ya
hımmm güzelmiş evet ama ben tek olarak minel i daha çok sevmiştim anlamsız mı olaacak şimdi
inşallah o günleri görürüz de koyarız bu isimleri
offf lunnam ya benimki pişman dahi olmadı biliyo musun 1 ay olacak nerdeyseee
Bence pişman oldu tatlım sana arada ufak göndermeler yapıyor ya. Ama henüz kıvama gelmedi. Aslında böylesi daha iyi o senin kapında yattığında sen onu çoktan unutmuş toparlanmış olacaksın. Karşısında dimdik durup seni istemiyorum diyebileceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?