Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayyyy gidiyo başımdan inşaaallhh yaza düğünü olucak kuduruyo evlenmek için küçük ama istiyo ailesi de bişey demiyo söz apılacak işte , pek gelmiyo artık sevgilisi var diye

Aaa hadi gözün aydın pampişim yırttın.

Allah sevgilisine sabır versin

Neyse. topic arkadaşlarım olmadığından dolayı size iyi akşamlar diliyorum sayın seyirciler.(ziyaretçiler)

ay bu mesajımda yanlış anlaşılır şimdi

hakikaten alttan bakan ziyaretçilere seslendim.

Son düzenleme:
Tatlıııııııım görüşemez olduk
Şu luna reklamı hala vaaarr.

geçen reklamlarda gördüm, bizim kız aklıma geldi aynı böyle güldüm ---->

Aaaaaaaaaaaaaaalaa luna
ala lunna

Bizim kız diyen dillerini yerim ama senin
evett benimde aklıma direk o geliyooo ne çektin be lunna :122::122:
Harbi ne çektim be Ama olsun ben kendimi seviyorum bi daha doğsam yine sarı şeker lunna olmak isterdim
hihihihih

o benim sarı şekerim, şekerparem...
Askımsınnn seni çok seviyorum
Duydum duydum da biraz geç kalmışım benim kulaklar gecikmeli çınlıyo galiba

lunnaa senin ismin niye lunnaa

hoşgeldin canımmmm minel hıııı bende minel ismini çok beğeniyorum kızıma koymak isterimmm

Hoşbulduk güzelim. Minel kulağa çok hoş geliyor. Fakat tek başına bir anlamı yok. Arapça'da den dan eki olarak kullanılıyor. Ama Minel Aşk-----AŞKTAN----- demek çok hoş değil mi ya

Hoşbulduk güzelim. Minel kulağa çok hoş geliyor. Fakat tek başına bir anlamı yok. Arapça'da den dan eki olarak kullanılıyor. Ama Minel Aşk-----AŞKTAN----- demek çok hoş değil mi ya

hımmm güzelmiş evet ama ben tek olarak minel i daha çok sevmiştim anlamsız mı olaacak şimdi
inşallah o günleri görürüz de koyarız bu isimleri

offf lunnam ya benimki pişman dahi olmadı biliyo musun 1 ay olacak nerdeyseee

Bence pişman oldu tatlım sana arada ufak göndermeler yapıyor ya. Ama henüz kıvama gelmedi. Aslında böylesi daha iyi o senin kapında yattığında sen onu çoktan unutmuş toparlanmış olacaksın. Karşısında dimdik durup seni istemiyorum diyebileceksin.

evet olmuştur tabi whatsaptanda engeli mi açmış sürekşi çevrimiçi denk geliyoruz bakıyodur bana girdim mi diye aama hiç bu kadar uzun sürmemişti ona şaşırıyorum

bu resim çoook doğru çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…