bnm kullandıgım ılac epılepsı hastalıkları ve mıgren ataklarını yuzdeyuz etkıleyebılecek bı ılac o bıle etkı etmıyor doktor psıkolojık olablır artık dıyor emarın temız olursa psıkolojıktr dıyo bnm stresten gurultuden agrıyor hep basım dayanamıyor bunyem yapım boyle 1 hastadır evdeyım 2 gundur ıyıyım dusun gece bıle korkarak yataga gırıyorum acaba uyuyamayacakmıyım dıye sen nasıl ıyı oldun nasıl kurtuldun mıgrenden ?Migrenden bende çok çektim kötü ya..
Geçmiş olsun..
Bence işten ayrılmak yerine raporlar kısa bi süre izin iste..
Zaten bir haftalık izin alsam kendime gelirim diyordun..
Bu bayramı bence toparlanman için vardı.Ama hala aynı gibisin..Yazdıklarına bakılırsa..
Ben iyi diyelim iyilik bana uysun..
Valla desibel rekoru her kimdeyse onu tahttan indirmeyi başardın kanka.Ben bunu bilir bunu söylerim..
Senin o car car sesini duymadan yapamıyorum..
Ne yaptın la bana muska falan mı yaptın..
Gelcem gelcem ama kahvaltımı yaptıktan sonra..
Dün sporada başladım bugun ekmeği kesmem şekeri kesmem tuzu kesmem lazım..
Ve küçük çay alttığında yemek lazım hahahaha
aman gormuyormusun dertlerı bacımNiye malesef kız deliii
Bizde takılıyoruz işte napalm
Hahahhh sana muska yaptırdım tövbe tövbe :18:
Bende çıkıcaktım lan bi fikir alışverişi yapıyım senle snra yirsin bende daha bişi yemedim gel 2 dk yardımın lazmmm
Sonra herkes yoluna
ahahaha leydinin car car sesiii ahahaha ayy çok güldümmAh sorma leydok ve lous bi kafaları dağıtıyoruz ki.. Anlatamam pisko..
Allah'tan birinin mikrofonu yoktu. Zaten leydinin car car senine zor dayanıyorum
Neden pas geçiyor peki ? Aylık periyotlarında bi bozulma mı ?
hmmm anlıyorum canımm... benim düşündüğüm şeyse o iğne konusu biraz ağrılıdır o sıvı alma olayı
ıs durumunu suan bısey yapamadım :26:yrn devlet hastanesıne gıtcem mıgren ıcın rapor verıceklermı bakalım ıste ona gore ıse devam dayanamazsam tazmınatı verır cıkarım yapacak baska bısey gorunmuyo bosyere 4000 e yakın para gtcek basım bgn bıraz ıyı canım sen napıyorsun ıyımısın
canım ıyı gbıyım ıkı gundr sagol dun emar cektık beyın emarı doktor belınden sıvıda alalım test ıcın dıyor ama annem zararlıdır yaptrma dıyo bılemıyorum ısıde hıcbısey yapamadım dayanabıldgım yere kdr goturcem olmadgı yerde vercem parayı cıkcam napım canımdan kıymetlı degıl dımı denemıs oldum
yrn acıklancak emarın sonucu sonuca orede sıvı alıp tahlıl yapalım dıyor doktor ama annem yaptırmama ızın vermıyor valla bnde akısına bıraktım artık herseyı yrn hersey temız cıkarsa basım agrımaya devam ederse psıkıyatrıyede gıderım yanı ama psıkolojık oldgunu sanmıyorum o kdr konusmayı bnm bunyem kaldırmıyo acık ve net baska cozumu yok belkı doktor bıraz gevsememe rahatlamama yarayacak ılaclar verır daha pozıtıf olabılırp 2 ay dha dayanablırsem ıse o ayrı 2 ay daha durablırsem 650 tl verıyorum cıkınca ıns dayanırım zor yanı calıs bırıkttır ustune hastalan sonra aldgın parayı tekrar ısyerıne ver eskı nesem bıle gttı beahahaha leydinin car car sesiii ahahaha ayy çok güldümm
ahh bi bilsem canım benim gayet düzenliydi her ay tarihini aksatmazdı 3-5 gün oynamalar oluyordu tabi
ama bu ay hala olamadım ve önceki adetimden 37 gün geçti hala bişeycik yok.. ne oluyor anlamış değilimm:18:
canım bu arada nişanlım askerde fln yazıyor çizelgende barıştınız mı ne oldu takip edemedim pek konunu...
hmmm anlıyorum canımm... benim düşündüğüm şeyse o iğne konusu biraz ağrılıdır o sıvı alma olayı
emar da birşey çıktı mı peki doktor bişe dedi mi... dediğin gibi canım dayanırsın dayanabileceğin kadar olmadı ayrılırsın yapçak birşey yok
bnm kullandıgım ılac epılepsı hastalıkları ve mıgren ataklarını yuzdeyuz etkıleyebılecek bı ılac o bıle etkı etmıyor doktor psıkolojık olablır artık dıyor emarın temız olursa psıkolojıktr dıyo bnm stresten gurultuden agrıyor hep basım dayanamıyor bunyem yapım boyle 1 hastadır evdeyım 2 gundur ıyıyım dusun gece bıle korkarak yataga gırıyorum acaba uyuyamayacakmıyım dıye sen nasıl ıyı oldun nasıl kurtuldun mıgrenden ?
ahahaha leydinin car car sesiii ahahaha ayy çok güldümm
ahh bi bilsem canım benim gayet düzenliydi her ay tarihini aksatmazdı 3-5 gün oynamalar oluyordu tabi
ama bu ay hala olamadım ve önceki adetimden 37 gün geçti hala bişeycik yok.. ne oluyor anlamış değilimm:18:
canım bu arada nişanlım askerde fln yazıyor çizelgende barıştınız mı ne oldu takip edemedim pek konunu...
emar da birşey çıktı mı peki doktor bişe dedi mi... dediğin gibi canım dayanırsın dayanabileceğin kadar olmadı ayrılırsın yapçak birşey yok
evet canım doğulu kendisiDoğudaydı o dmi orda öyledir tabi kalabalık ben pek haz etmiyorum ya nedense yabani miyim neyim
Niye malesef kız deliii
Bizde takılıyoruz işte napalm
anlıyorum canım seni dediğin gibi biriktir sonra yine geri veryrn acıklancak emarın sonucu sonuca orede sıvı alıp tahlıl yapalım dıyor doktor ama annem yaptırmama ızın vermıyor valla bnde akısına bıraktım artık herseyı yrn hersey temız cıkarsa basım agrımaya devam ederse psıkıyatrıyede gıderım yanı ama psıkolojık oldgunu sanmıyorum o kdr konusmayı bnm bunyem kaldırmıyo acık ve net baska cozumu yok belkı doktor bıraz gevsememe rahatlamama yarayacak ılaclar verır daha pozıtıf olabılırp 2 ay dha dayanablırsem ıse o ayrı 2 ay daha durablırsem 650 tl verıyorum cıkınca ıns dayanırım zor yanı calıs bırıkttır ustune hastalan sonra aldgın parayı tekrar ısyerıne ver eskı nesem bıle gttı be
canım adet söktürücüler var da doktora gidip reçete almam lazımBayada bi gün geçmiş be pisko..
Adet söktürücü ilaç var mı ? Varsa onları denedin mi hiç ?
Eğer şu aralar az yiyorsan ve stres yapıyorsan etkilemiş olabilir..
E bünyeye vitamin protein yollamazsan böyle olur..
Barıştık kanka, onun istediklerini ben benim istediklerimide o yapıcak.Bakalım nereye kadar gidicek..
Dün yine saçmalama seanlarına girip benim canımı sıkacak gibi oldu, sonra yine aynı tepkiyi alınca benden birşey yokmuş gibi konuşmamıza devam ettik..
Bakcaz artık hayırlısı diyelim..
Tek bildiğim şey köpek gibi aşık olduğum..
Ne desem ne laf etsem çok boşa..
Ya o olcak ya da bi ömür içimi buz kesicek psiko..
canım adet söktürücüler var da doktora gidip reçete almam lazım
stres büyük etken biliyorum da streslide değilim ki sadece bekledikçe gelmeyesi tuttu
ben sınav dönemlerinde ne stres yapardım ki Allah biliyor o zamanlar bile hiç aksamadı şimdi hangi stresten etkilendi ki:26:
Hakkınızda hayırlısı olsun canımm...
Ah ahh bende öyleyimde dilim varmıyor söylemeye..
Ne yapsa ne etse yine yumşuyorumm
eheheheh :))) Allah senii..Benle yazışıyorsun onun stresi bürümüştür seniiOndan gecikmiştir adetin
Çok fazla kafana takma pişko , a sana bundan sonra pişko diyebilir miyem..
Sağolasın canım,öyle..
Söyle söyle dökülllllll pişkooo
artık son carem tazmınatı vermek psıkocum yapcak baska bıseyım yokkı babam bıle dıyokı eskı ısın ıyıydı ordan kendın cıktın boyle dusunuyorlar bu dusuncedekı ınsanlara neyı kanıtlayabılırsınkı bn hergun sıze anlatıyodum neler yasadıgımı bn ne hayallerle basladım bu ıse neler oldu gercekten cok korkuyorum basım agrıyacak dıye bu korkuyu yenebılsem belkı bıseylerı asabılırım ama zor gercekten sureklı konusmak ne demek ya 5 sn bıle ara vermıyoruz dusunsene 5 sn ya sureklı konusmak ıgrenc bısey mıdem bulanıyor artık musterılerde gerızekalı zaten bıseyı ellı kere tekrarlamazsan anlamıyolar bu ıs gercekten bana gore degılmıs zaten doktor bana dıyor senın mıgrenın dırenclı bı mıgren normal degılevet canım doğulu kendisi
anlıyorum canım seni dediğin gibi biriktir sonra yine geri ver
ama belki psikolojiktirde bak yatağa bile korkarak gidiyorum diyosun aklının hep bi koşesinde var bu ya ağrırsa yine ya uyuyamazsam diye.... taktıkça dahada ağrıların artıyor..
bak bir örnek vereyim benim adetim çok gecikti bir haftadır ha oldum ha olcam havasındayım hep bekliyorum
psikolojikmen okadar beklenti içerisine girdim ki 1 haftadır belim sızlıyor ama adetimden ses seda yok
belkide hiç belim bile ağrımıyor bildiğin beynim bana oyun oynuyor...
sende sürekli bu ağrıya migrene odaklanma sen tedavini ol doktorla randevularını aksatma ama aklındada hep bu olmasın
eheheheh :))) Allah senii..de hadi de
bakalım artık 40. güne kadarda beklicem ondan sonra tutçam doktorun yolunu
ayda bı kre adet donemınde bnmkıde tutuyo o Allahın emrı zaten o zaman tam tutar hemde yataklık olurum bı 10 gun fılan surer adet oncesı adet sırasında ve sonrasnda agrır ıyıce sonrasndada ısten yasadıgım gergınlıkten agrırCanım ben migrenden tam anlamıyla kurtulmuş değilim..
Ama eskiye nazaran ayda bi kere olsun başım ağrıyo.Bi azalma var..
Ama bunu hiç bir zaman ilaç kullanarak yok etmedim.Yani migren ilaçlarını kullanmadım.Antidepresanlar vs gibi..
Yediğime içtiğime dikkat et..
Bazen hafif ağrılarım olduğunda da bir tane hafif bi ağrı kesici aldım.Bunu hemen hemen herkes yapıyordur..
Sonra azaldı gitti..
baya ilerlemiş canım hastalığın o zaman...artık son carem tazmınatı vermek psıkocum yapcak baska bıseyım yokkı babam bıle dıyokı eskı ısın ıyıydı ordan kendın cıktın boyle dusunuyorlar bu dusuncedekı ınsanlara neyı kanıtlayabılırsınkı bn hergun sıze anlatıyodum neler yasadıgımı bn ne hayallerle basladım bu ıse neler oldu gercekten cok korkuyorum basım agrıyacak dıye bu korkuyu yenebılsem belkı bıseylerı asabılırım ama zor gercekten sureklı konusmak ne demek ya 5 sn bıle ara vermıyoruz dusunsene 5 sn ya sureklı konusmak ıgrenc bısey mıdem bulanıyor artık musterılerde gerızekalı zaten bıseyı ellı kere tekrarlamazsan anlamıyolar bu ıs gercekten bana gore degılmıs zaten doktor bana dıyor senın mıgrenın dırenclı bı mıgren normal degıl
yok canım olmasına olur inşAllahta bitmez40. güne kadar olur hatta biter be pişko..
Bu nazar nerelerde acaba..
Beyaz pantulları giymiş düğün düğün geziyordurrrr
bana telefon trafıgı olmayan bı ıs lazım eskı ısımde mesela cok tel trafıgı yoktu ama temızlık bndeydı yemek bendeydı ustune azar ısıtme bendeydı ne ararsan vardı yanıbaya ilerlemiş canım hastalığın o zaman...
dayan dayanabildiğin kadar sonra çık..
babana bakma sen yapçak birşey yok sağlığından önemli mi
ayda bı kre adet donemınde bnmkıde tutuyo o Allahın emrı zaten o zaman tam tutar hemde yataklık olurum bı 10 gun fılan surer adet oncesı adet sırasında ve sonrasnda agrır ıyıce sonrasndada ısten yasadıgım gergınlıkten agrır
yok canım olmasına olur inşAllahta bitmez
zaten bügün 37.gün 40.da çarşamda oluyor
o zamana kadar beklicem bakalım gerçi hormonda içmek istemiyorum inşAllah kendiliğinden olurum
valla hiç gelmedi nazar hanım gezip gezip duruyor yarın iş var diye damlar
ama hiç aklına bile gelmiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?