helal para kızım alnın teriyle daha taksidini ödüyomuşsun ohh valla sevindimaaa bebeğim sana söylemedim diiğmi telefonum dün akşam açıldııı
zaten o yüzden dalga geçiyorlar ya biton yıkadım ettim güzelce
ama telefon açıldı maşallah
s3 ü herkese gönüllllllllll rahatlığı ile tavsiye edebilirim sanırım artık maşallah canavar gibi telefon
daha öncede klozete düşmüştü klozet temizdi ama ben yinede ay alamam onuu diyerek üstüne 4 5 defa sifon çektim iyice temizlensin diye sonra bişey yardımı ile aldım birde çıakrdıktan sonra yıkadım iyice yine çalışmıştı :):)
ama bu sefer sıcak suyla yıkadım diye ümidim yoktu da yinede çalıştı be yok böyle bi telefon
gelir birazdan öğrenci kız uyusun dinlensin boşver dövme
ben inat yapmıyorum ki o canımı yakıyor karşılığınıda alıyor ben ne yapayım
zaten eyefendi hala araamadı bundan sonrada arasada bulamaz işte..
Canım bende özledim vallahi yazdıklarını takip ediyorum ama pek karşılaşamıyoruz. Eşinle ilişkine hep maşallah diyorum tatlım hep böyle mutlu aşık olursunuz inşallah
Ama haklı değiller mi bende aklıma geldikçe gülüyorum alemsin
Neyseki düzeldi masraftan kurtuldun
okudummmmmm.delisin sen yaa.
annen cok haklı.bizimkileride yıka hatta
helal para kızım alnın teriyle daha taksidini ödüyomuşsun ohh valla sevindimama klozet olayı süpermiş üstüne sifon bile çekmiş bana kocam s4 aldı düğünden sonra onu kullanıyorum ama mal gibi yere düşürüp duruyorum ne benim gibi tel özürlüsüne böyle telefon alınır mı whatsapp indirmek istiyorum kız sende varmış ama telefonda net paketim yok vodemden bağlanmayı denedim olmadı parola istiyo ama girdim şifre yanlış diyo beceremedim:26: şimdi laptoptan bağlanırken 4 haneli bi şifre giriyorum onu denedim olmadı acaba punk kodunumu girmem gerekiyo
amin kuzum amin inşallah sizde çok mutlu olun inşallahnişanlılık nasıl gidiyo bakim. gerçi biz nişanlandığımızda sanki aynı sevgiliymişiz gibi gelmişti bana
kızzzzzzzz ev hanımlığını küçümsemedün cam sildim bi sürü bi eve niye bukadan pencere yapılır ki diye müteahhit kp mi saygıyla andım zaten o yüzden dün hiç giremedim kk ya yorgunluktan attım kendimi koltuğa uyudum birazdan kardeşim gelicek o ara bi kesintiye uğrar burdaki varlığım ama gelirim yine özlüyorum kız dün camları silerken bile aklımdaydınız acaba kızlar ne kaynatıyiiii didim durdum
ahahahhaa.yıkarım tabikisiiiiiiiiiii
ama açılmazsa karışmam garanti veremiyorum
bronzummmm maşallahh yemiş bitirmişsiniz kız şafağışimdi bi dikkatimi çekti maşallah
ahahahhaa.tamam kalsın o zaman. bende demin düşürdüm hiç içim gitmedi
bugün erzurumluyuz bebeğim
maşallah maşallah resmen bitirdin şaka maka yaaaaaaaaaa
sende nişanlı olacaksın yakında
Kızlar aranızda rüya yorumundan anlayan var mı:26:
ne gördün canım :26:
Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU / Hz. İsmail'i kurban ettirmemek | www.nihathatipoglu.com
nihat hocamın yazısı
çok güzelll
Biraz garip bişeydi tatlım ya. Kuzenimin düğünü olacağını görüyorum herkes süslenmiş püslenmiş dedemlerin köydeki evindeyiz. Dedemlerin evin hemen yanında cami var. Aynı zmnda o gün kıyamet kopacağını biliyorum. Ama çok sakinim hiç korkmuyorum. Caminin içi insan dolu. Biz evin bahçesindeyiz bütün halaları amcalarım yanımda. Sonra camiden çığlıklar feryat figanlar yükseliyor. Babaannem işte başladı Allah yardımcımız olsun diyor. Biz evin içine giriyoruz. Caminin içinde insanlar koyun olarak çıkıyor ama etleri kopmuş bi tarafları parçalanmış berbat haldeler. Öyle feryat ediyolar ki ömrümde böyle bişey duymadım. Can çekişiyo gibi inliyorlar. Sonra sıra bize geliyo camiye gidecekken uyanıyorum.
Biraz garip bişeydi tatlım ya. Kuzenimin düğünü olacağını görüyorum herkes süslenmiş püslenmiş dedemlerin köydeki evindeyiz. Dedemlerin evin hemen yanında cami var. Aynı zmnda o gün kıyamet kopacağını biliyorum. Ama çok sakinim hiç korkmuyorum. Caminin içi insan dolu. Biz evin bahçesindeyiz bütün halaları amcalarım yanımda. Sonra camiden çığlıklar feryat figanlar yükseliyor. Babaannem işte başladı Allah yardımcımız olsun diyor. Biz evin içine giriyoruz. Caminin içinde insanlar koyun olarak çıkıyor ama etleri kopmuş bi tarafları parçalanmış berbat haldeler. Öyle feryat ediyolar ki ömrümde böyle bişey duymadım. Can çekişiyo gibi inliyorlar. Sonra sıra bize geliyo camiye gidecekken uyanıyorum.
lütfen biraz vicdan. Iman... Ahlak... Hassasiyet... Merhamet... Ahret ve hesap duygusu. Herkes etrafıyla şöyle bir hesaplaşsın. Inanınız ki. Biz bu değiliz. Bu olmamalıyız.
Okudum yazıyı, bayıldıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?