Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

helal para kızım alnın teriyle daha taksidini ödüyomuşsun ohh valla sevindim ama klozet olayı süpermiş üstüne sifon bile çekmiş bana kocam s4 aldı düğünden sonra onu kullanıyorum ama mal gibi yere düşürüp duruyorum ne benim gibi tel özürlüsüne böyle telefon alınır mı whatsapp indirmek istiyorum kız sende varmış ama telefonda net paketim yok vodemden bağlanmayı denedim olmadı parola istiyo ama girdim şifre yanlış diyo beceremedim:26: şimdi laptoptan bağlanırken 4 haneli bi şifre giriyorum onu denedim olmadı acaba punk kodunumu girmem gerekiyo

amin kuzum amin inşallah sizde çok mutlu olun inşallah nişanlılık nasıl gidiyo bakim. gerçi biz nişanlandığımızda sanki aynı sevgiliymişiz gibi gelmişti bana

Son düzenleme:

hehe:)))
olsun kuzum sen hiç canını sıkma ebnde çoook sakarım ama demekki helal parayla alınan mala birşey olmuyor.. bkz: tecrübe ile sabit :):)
whatsapp indir direk kullanmaya başla kuzum ne şifresi istiyorki benim bildiğim whatsapta şifre yok :/
hoş banada kuzenlerim indirmiştia ama hatırlamıyorum bi şifre falan girdiğimi
hem bu arada ben facebookumu açtım sana mail adresimi göndereyimde ekle beni facebooktan

Alıştık birbirimize insanın aklına geliyor dimi, napıyolar acaba diye..

Adapazarına gitme durumlarınız varmış, hemen olmaz tabide inşallaaaahh gidersiniz sık sık gelemezlerde hem

Ev hanımlığı daha zor hakkaten, sürekli temizlik, yemek, çamaşır, ütü bilmem ne. ayyy cocuk olunca dahada zoooorr :18:

rüya demişken benimde rüyamda kızım oluyodu minicik tatlı cennet kokulu.. Sabaha kadar kızımı kokladım

ne gördün canım :26:

Biraz garip bişeydi tatlım ya. Kuzenimin düğünü olacağını görüyorum herkes süslenmiş püslenmiş dedemlerin köydeki evindeyiz. Dedemlerin evin hemen yanında cami var. Aynı zmnda o gün kıyamet kopacağını biliyorum. Ama çok sakinim hiç korkmuyorum. Caminin içi insan dolu. Biz evin bahçesindeyiz bütün halaları amcalarım yanımda. Sonra camiden çığlıklar feryat figanlar yükseliyor. Babaannem işte başladı Allah yardımcımız olsun diyor. Biz evin içine giriyoruz. Caminin içinde insanlar koyun olarak çıkıyor ama etleri kopmuş bi tarafları parçalanmış berbat haldeler. Öyle feryat ediyolar ki ömrümde böyle bişey duymadım. Can çekişiyo gibi inliyorlar. Sonra sıra bize geliyo camiye gidecekken uyanıyorum.

canım şeytanla cebelleşmeni görmüşsün gibi geldi bana :/
rabbin uyarısı gibi.. gaflet uykusundan uyan der gibi.. bende bu tarz rüyalar çok görürddüm..
bende bir rüyamda bi caminin içinde şeytana benzeyen heryeri kanlı iğrenç bi yaratıkla savaştığımı görmüştüm. kuzenim hoca. o bana cami ve kavga kıyamet şeyleri bir arada görüyorsan bu sana Allahın uyarısıdır demişti

Ben etkisinden çıkamam heralde.

Acaba böyle şeyler düşünerek mi uyudun canım?

lütfen biraz vicdan. Iman... Ahlak... Hassasiyet... Merhamet... Ahret ve hesap duygusu. Herkes etrafıyla şöyle bir hesaplaşsın. Inanınız ki. Biz bu değiliz. Bu olmamalıyız.

Okudum yazıyı, bayıldıım

aynen canımmm
bikaç gündür nihat hocanın yazılarını okuyorum sırayla
çok güzellll şeyler yazıyor
insanı kendisi ile hesaplaştırıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…