Burdasınız ve konuşmuyorsunuzzzzz
kız whatsapp şifre istemiyohehe:)))
olsun kuzum sen hiç canını sıkma ebnde çoook sakarım ama demekki helal parayla alınan mala birşey olmuyor.. bkz: tecrübe ile sabit :):)
whatsapp indir direk kullanmaya başla kuzum ne şifresi istiyorki benim bildiğim whatsapta şifre yok :/
hoş banada kuzenlerim indirmiştia ama hatırlamıyorum bi şifre falan girdiğimi
hem bu arada ben facebookumu açtım sana mail adresimi göndereyimde ekle beni facebooktan
Alıştık birbirimize insanın aklına geliyor dimi, napıyolar acaba diye..
Adapazarına gitme durumlarınız varmış, hemen olmaz tabide inşallaaaahh gidersiniz sık sık gelemezlerde hem
Ev hanımlığı daha zor hakkaten, sürekli temizlik, yemek, çamaşır, ütü bilmem ne. ayyy cocuk olunca dahada zoooorr :18:
Kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç tel saç görmüş.
" Hım, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım. "
Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş.
Ertesi gün kalkmış, aynaya bakmış, kafasında iki tel saç kalmış.
" Hım. " demiş, " bugün saçımı ikiye ayıracağım."
Dediğini de yapmış, harika bir gün geçirmiş.
Bir ertesi gün yine kalkmış, aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.
" Tamam, tamam. “ demiş. “ artık bugün atkuyruğu yaparım."
Öyle de yapmış ve çok çok güzel bir gün geçirmiş.
Daha bir ertesi gün aynaya baktığında, kafasında bir tek tel bile kalmamış.
" Wow! " diye bağırmış. " Bugün saç derdim yok. "
Bakış açısı her şeydir. Gerektiğinden kibar ol. Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten.
Basit yaşa: Cömertçe sev, yürekten düşün sevdiklerini..
kız whatsapp şifre istemiyoistiyosa da bilmiyorum laptopta kullandığım vodemden bağlanmak istedim nete çünkü telefonumda net yok. şifre istiyo onu bilemedim
beni bekleyen ütülerime burdan selam eder bugünde sizi es geçiyorum maalesef diyorumkız valla bitmiyo evin temizliği pis bi kadın da olamıyorum yerde bi saç teli göriyim hemen alıyorum elime şarjlı süpürgeyi
şimdilik gitme durumlarımız var ama işte bi anda olmuyo keşke gitsek bi an önce çünkü ben kocamdan razıyım çok şükür el üstünde tutuyo beni ama zırt pırt ailesinin bizi rahatsız etmesinden bıktım dün o da siirlendi uygunsuz bi zamanda arayıp durdular açmıyosak da ikimiz korkmayın ölmedik müsait değiliz sadece
heeeeeeeeeeeee
ben yanlış anlamışım
kardeşin gitti mi kız
geldiğine göre
yok bebişim gitmedi burda uyukluyoadet olmuş o da kaç gün geçikti krizdeydi demek ki bu sıra genel bi şey kızlarda bu adet gecikmesi e hani feysbıka eklicektin beni görmedim bi şeycik link falan göndermemişsin
yok bebişim gitmedi burda uyukluyoadet olmuş o da kaç gün geçikti krizdeydi demek ki bu sıra genel bi şey kızlarda bu adet gecikmesi e hani feysbıka eklicektin beni görmedim bi şeycik link falan göndermemişsin
kız whatsapp şifre istemiyoistiyosa da bilmiyorum laptopta kullandığım vodemden bağlanmak istedim nete çünkü telefonumda net yok. şifre istiyo onu bilemedim
beni bekleyen ütülerime burdan selam eder bugünde sizi es geçiyorum maalesef diyorumkız valla bitmiyo evin temizliği pis bi kadın da olamıyorum yerde bi saç teli göriyim hemen alıyorum elime şarjlı süpürgeyi
şimdilik gitme durumlarımız var ama işte bi anda olmuyo keşke gitsek bi an önce çünkü ben kocamdan razıyım çok şükür el üstünde tutuyo beni ama zırt pırt ailesinin bizi rahatsız etmesinden bıktım dün o da siirlendi uygunsuz bi zamanda arayıp durdular açmıyosak da ikimiz korkmayın ölmedik müsait değiliz sadece
hayatımda böyle karaktersiz birini tanıdığım için kendimden nefret ediyorum
Gene naptı o hıyar
hava değişimine bağlıyorum ben canım mevsimsel yani kaynak:totomgerçkten bu aralar herkeste aynı sorum
hayırdır inşALLAH:26:
senin için özel foto yükledim hadi bakimaaaaaaaaaaaa
pardon bibiğim unuttum
hemen gönderiyorum
hello sashahayatımda böyle karaktersiz birini tanıdığım için kendimden nefret ediyorum
Yeni evli çifti bu kadar sık rahatsız etmek nerde görülmüş yahu. ben ablamı bile arayamıyorum ya uygun değilllerse diye :26: onun beni aramasını bekliyorum hep.
sabrrt canım,sizin tavrınızı , mesafenizi gördükçe uzak dururlar diye düşünüyorum
hava değişimine bağlıyorum ben canım mevsimsel yani kaynak:totom
senin için özel foto yükledim hadi bakim
hello sashaboğmak demişken bende bikaç kişiyi boğazlamak istiyorum aslına bakarsan
işte anlayışlı insan böyle oluyo mesela annemler kız bayramda annem odamızın kapısını çalıp bizi uyandırmaya bile yanaşmıyodu rahatsız etmiyim sizi diye. bunlarda anlayış sıfır maalesef. dediğin gibi sabredenlerden olmaktan başka bi çarem yok.
bekliyorum canım.özelden anlatıyım mı .. boğarım ben bunu ya katil olacam yada deli
takma kafana canım. sen anlat bakalım, bebiş geliyor muhava değişimine bağlıyorum ben canım mevsimsel yani kaynak:totom
senin için özel foto yükledim hadi bakim
hello sashaboğmak demişken bende bikaç kişiyi boğazlamak istiyorum aslına bakarsan
işte anlayışlı insan böyle oluyo mesela annemler kız bayramda annem odamızın kapısını çalıp bizi uyandırmaya bile yanaşmıyodu rahatsız etmiyim sizi diye. bunlarda anlayış sıfır maalesef. dediğin gibi sabredenlerden olmaktan başka bi çarem yok.
yok canım seninde elini kirletmiyimselam canım
Yardımcı olabilirim isterken
bekliyorum canım.
takma kafana canım. sen anlat bakalım, bebiş geliyor mu
yok canım seninde elini kirletmiyimayy aman sende sıkma canını yok saymaya çalışıyorum ben yapamadığımda işte geliyorum burda içimi döküp rahatlıyorum
yok yavrum daha başlamadık çalışmalara şöyle bu sene bitsin diyoruz ama bi yandan da ertelemeyelim diyoruz bakalım şimdilik beklemedeyiz daha 40 ımız yeni çıktı
Pembiş naptı acaba. hemen yapcaktı
doğru düzgün giremez oldu o da o hızlı davranıcaktı da bakalım evlendikten sonra insan biraz zaman geçsin diyo yani en azından bi öyle düşündük hemen evlenir evlenmez değilde bikaç ay geçtikten sonra deneyelim dedik bakalım kısmet bi kaza bebeği müjdesi verir miyim bilemem
hem ev hem iş. nete gelemiyo sanırım
ben haber bekliyorum ondan gecen konuştuk çalışmalara başlcaz diyodu ahahaha
topiğin ilk bebişi kmden olcak bakalım
onunkisi daha zor tabi ya hem okula gidiyo okuldan sonra ev e insan kocasıyla da zaman geçirmek istiyo tabi nete zaman kalmaz. pembişşşşşşşşşşşş duy sesimi ossun temizlikten kıs accuk bize gelbakalım kuzum allah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?