aynen canımmm
bikaç gündür nihat hocanın yazılarını okuyorum sırayla
çok güzellll şeyler yazıyor
insanı kendisi ile hesaplaştırıyor :26:
Kıyameti fln düşünmedim ama dua ettim tövbe ettim belki onun etkisidir bilemiyorum:26:O feryatlar hala kulaklarımda böyle korkunç bişey duymamışsınızdırBen etkisinden çıkamam heralde.
Acaba böyle şeyler düşünerek mi uyudun canım?
canım şeytanla cebelleşmeni görmüşsün gibi geldi bana :/
rabbin uyarısı gibi.. gaflet uykusundan uyan der gibi.. bende bu tarz rüyalar çok görürddüm..
bende bir rüyamda bi caminin içinde şeytana benzeyen heryeri kanlı iğrenç bi yaratıkla savaştığımı görmüştüm. kuzenim hoca. o bana cami ve kavga kıyamet şeyleri bir arada görüyorsan bu sana Allahın uyarısıdır demişti
Kıyameti fln düşünmedim ama dua ettim tövbe ettim belki onun etkisidir bilemiyorum:26:O feryatlar hala kulaklarımda böyle korkunç bişey duymamışsınızdır
Namazı erteleyip duruyorum belki de bunun için bi uyarı aldım belki dün gönderdiklerinin etkisinde kaldım ama bu akşam mutlaka mutlaka mutlaka iki elimde kanda olsa namazımı kılacağım
Korktum ben ya :26::26: bnede cok erteliyorumm . ramazanda kılıyordum ne güzel.
Bir kadının rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmesi çok kötü bir olayın başa gelmesi ve uzun bir müddet bu olay ile uğraşılması ama sonuçta rahatlığa erme şeklinde görülmektedir. yazıyo nette. gerçi sen bakmışsındırbende rüyamda habire doğuruyorum ona ne diyeceksiniz
Geçenlerde de oğlum olmuştu
Rabbim şimdiden kabul etsin, günahlarımızı affetsin inşallah.Korkma güzelim korkma ben baştan korksam da şuan çok iyiym Allahıma şükrediyorum
Evet ramazanda da onun öncesinde de kılıyordum ama utanarak söylüyorum ki Ramazan bayramında bıraktım devam edemedim inşallah bu akşam tekrar başlıyorum. Artık hiç bişey engel olamaz ertelememe
Bir kadının rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmesi çok kötü bir olayın başa gelmesi ve uzun bir müddet bu olay ile uğraşılması ama sonuçta rahatlığa erme şeklinde görülmektedir. yazıyo nette. gerçi sen bakmışsındır
dün akşam bekledim atarsın diye
Rabbim şimdiden kabul etsin, günahlarımızı affetsin inşallah.
yok hiç merak edip bakmadımBaşıma kötü olayda gelmedi
Akşam ders çalışıyordum unutmuşum canım şimdi gönderdim fotoğrafları bakınca yazar
ya ziya ya şaşa olarak ben burdayım
Ziya mıkimliğinle gel kızım. canım sıkılıyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?