Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ben etkisinden çıkamam heralde.

Acaba böyle şeyler düşünerek mi uyudun canım?
Kıyameti fln düşünmedim ama dua ettim tövbe ettim belki onun etkisidir bilemiyorum:26:O feryatlar hala kulaklarımda böyle korkunç bişey duymamışsınızdır

Namazı erteleyip duruyorum belki de bunun için bi uyarı aldım belki dün gönderdiklerinin etkisinde kaldım ama bu akşam mutlaka mutlaka mutlaka iki elimde kanda olsa namazımı kılacağım

Korktum ben ya :26::26: bnede cok erteliyorumm . ramazanda kılıyordum ne güzel.

Korktum ben ya :26::26: bnede cok erteliyorumm . ramazanda kılıyordum ne güzel.

Korkma güzelim korkma ben baştan korksam da şuan çok iyiym Allahıma şükrediyorum
Evet ramazanda da onun öncesinde de kılıyordum ama utanarak söylüyorum ki Ramazan bayramında bıraktım devam edemedim inşallah bu akşam tekrar başlıyorum. Artık hiç bişey engel olamaz ertelememe

bende rüyamda habire doğuruyorum ona ne diyeceksiniz
Geçenlerde de oğlum olmuştu
Bir kadının rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmesi çok kötü bir olayın başa gelmesi ve uzun bir müddet bu olay ile uğraşılması ama sonuçta rahatlığa erme şeklinde görülmektedir. yazıyo nette. gerçi sen bakmışsındır

dün akşam bekledim atarsın diye

Rabbim şimdiden kabul etsin, günahlarımızı affetsin inşallah.

yok hiç merak edip bakmadım Başıma kötü olayda gelmedi
Akşam ders çalışıyordum unutmuşum canım şimdi gönderdim fotoğrafları bakınca yazar

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::99::99::99::99::99::99::99::99::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç tel saç görmüş.
" Hım, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım. "
Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş.
Ertesi gün kalkmış, aynaya bakmış, kafasında iki tel saç kalmış.
" Hım. " demiş, " bugün saçımı ikiye ayıracağım."
Dediğini de yapmış, harika bir gün geçirmiş.
Bir ertesi gün yine kalkmış, aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.
" Tamam, tamam. “ demiş. “ artık bugün atkuyruğu yaparım."
Öyle de yapmış ve çok çok güzel bir gün geçirmiş.
Daha bir ertesi gün aynaya baktığında, kafasında bir tek tel bile kalmamış.
" Wow! " diye bağırmış. " Bugün saç derdim yok. "
Bakış açısı her şeydir. Gerektiğinden kibar ol. Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten.
Basit yaşa: Cömertçe sev, yürekten düşün sevdiklerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…