bende bunu düşünüyorum zaman zaman biz kızlar hangi ara bukadar düştükkızlaar sizinle paylaşmazsam çatlarım
sevdiğim bi arkadaşım 3 aydır falan öküzün biriyle görüşüyodu çocuk kızdan 4 saat uzakta ..
Aşırı ilgileniyo bizim kızla işte annem de çok beğeniyo seni gelip isteyelimler aşk mesajarı hediyeler falan..
Arkadaşıma belli etmiyorum ama 3 aylık bi ilişki için ters giden bişeyler olduğunu seziyorum ..
Çocuk bayramda geliyo arkadaşım ısrarla tanıştırmak istiyo bizi sırf o mendabur suratını görmemek için hastayım diye yalan söylüyorumBayramda ilk defa yanyana geliyolar çocuk görgüsüz görgüsüz aldığının sattığının hesabını yapıyo blmem ne marka yüzük aldım bize kargolycam aşkım diyo..
Arkadaşım bunları hevesli hevesli bana anlatıyo ses çıkarmıyorum çünkü içimde o çocuğa karşı bi his var ve hislerim kuvvetlidir lanet olsun
Bayram sonrası çocuk gidiyo ve arkadaşım her gece mesaj atıyo x benmle hiç ilgilenmiyo şaşa diye yine ses çıkarmıyorum, çocuk 2 3 gün önce aşkım annemle babam boşanıcak çok üzülüyorum o yüzden durgunum ilgilenemiyorum seninle diyo.
Benim saftirik arkadaşım ağlıyo o üzülüyo diye ..
Bende bak inanma bahane olabilir diyorum ama ne çare bizimki kör kütük aşık ..
Vee asıl bomba dün sebepsiz çocuk mesaj atıyo benim sevgilim var-dı zaten, onu seviyorum ayrılalım diye
sonra sevgilisi devreye giriyo küfürler hakaretler
fotoğraflarını yolluyolar sevgilisiyle ..
Asıl sormak istediğim biz ne ara bu kadar düştük kızlar ? ne ara aldaılmayı aldatmayı marifet bildik..
Kızın attığı mesaj ... git , biz seneye evleniyoruz
Ben şimdi ne desem nasıl destek olsam bilemedim o öküzün kafasını koparmak istiyorum
ortak kaderimiz sanırımmbende mi tembelim ki
bende bunu düşünüyorum zaman zaman biz kızlar hangi ara bukadar düştük
normal bir kız sevgilisinden ayrılır başkasıyla ilgilendi diye git biz evlencez demezz...
aslında artık hiç şaşırmamak lazım evli erkekleri bile boşandıran kadınlar var artık bu ne ki yanii...
dünyanın çivisi çıktı resmen sevmek aşık olmak bu mu... iğreniyorum böyle insanlardan
yok be canım benim erkek kardeşimin sevgilisi yıllarca geldi gitti bize geçtiğimiz bayramda söz taktık annem babam var ya kendi kızları gibi nazlandırırlar hatta annem canın ne istiyo diye sorar öyle yapar yemeği bence bu biraz insanın kişiliğiyle alakalı sorunlu kadınlar cadılık yapıyo işteKız annesiyle erkek annesi bana göre bira farklı düşünüyo.. Erkeğin annesi gelinin oğlunu elinden aldığını onu istemediklerini falan düşünüyo . Bilmiyoki azıcık çenesini tutsa oğluda gelinide onu çok sevecekKendi ediyo kendi kaybediyo
çok berbat bişey ya , genelde şeker hastalarında görülen bişeymiş bu :26:
piskocum bence biraz soğuk dvran kafasına dank etsin yaptığının seni üzdüğünü ve ondan uzaklaştırdığını bakalım napıcak o zamanşimdi yazdı benimki tekrar uyumuş ondan yazmamışşş...
maşallah dedim gece uzunmuş anlaşılan
he valla aşkım dediii yaaaa.... uyumamışlar bunlar dildiğin...
açıklamada yapmyo öküüüüzzzzzzzzzzzzzz
bende bozmadım hiç iyi güzel sevindim adına dedim
aşkım çıkçam birazdan diyo... niye çıkıyo nereye çıkıyo napçak dışarda tabi tek kelime yookk
çıkabilir miyime nolduu...!!! çık çık dedim sustummm... cinnet geçircem şimdi sonra yine ben suçluuu...
kızlaar sizinle paylaşmazsam çatlarım
sevdiğim bi arkadaşım 3 aydır falan öküzün biriyle görüşüyodu çocuk kızdan 4 saat uzakta ..
Aşırı ilgileniyo bizim kızla işte annem de çok beğeniyo seni gelip isteyelimler aşk mesajarı hediyeler falan..
Arkadaşıma belli etmiyorum ama 3 aylık bi ilişki için ters giden bişeyler olduğunu seziyorum ..
Çocuk bayramda geliyo arkadaşım ısrarla tanıştırmak istiyo bizi sırf o mendabur suratını görmemek için hastayım diye yalan söylüyorumBayramda ilk defa yanyana geliyolar çocuk görgüsüz görgüsüz aldığının sattığının hesabını yapıyo blmem ne marka yüzük aldım bize kargolycam aşkım diyo..
Arkadaşım bunları hevesli hevesli bana anlatıyo ses çıkarmıyorum çünkü içimde o çocuğa karşı bi his var ve hislerim kuvvetlidir lanet olsun
Bayram sonrası çocuk gidiyo ve arkadaşım her gece mesaj atıyo x benmle hiç ilgilenmiyo şaşa diye yine ses çıkarmıyorum, çocuk 2 3 gün önce aşkım annemle babam boşanıcak çok üzülüyorum o yüzden durgunum ilgilenemiyorum seninle diyo.
Benim saftirik arkadaşım ağlıyo o üzülüyo diye ..
Bende bak inanma bahane olabilir diyorum ama ne çare bizimki kör kütük aşık ..
Vee asıl bomba dün sebepsiz çocuk mesaj atıyo benim sevgilim var-dı zaten, onu seviyorum ayrılalım diye
sonra sevgilisi devreye giriyo küfürler hakaretler
fotoğraflarını yolluyolar sevgilisiyle ..
Asıl sormak istediğim biz ne ara bu kadar düştük kızlar ? ne ara aldaılmayı aldatmayı marifet bildik..
Kızın attığı mesaj ... git , biz seneye evleniyoruz
Ben şimdi ne desem nasıl destek olsam bilemedim o öküzün kafasını koparmak istiyorum
ortak kaderimiz sanırımm
ben totomu biryere koydum mu oraya yapışıyorum resmenn
düğünden iki gün sonra beni kapının önüne koycaklar
yok be canım benim erkek kardeşimin sevgilisi yıllarca geldi gitti bize geçtiğimiz bayramda söz taktık annem babam var ya kendi kızları gibi nazlandırırlar hatta annem canın ne istiyo diye sorar öyle yapar yemeği bence bu biraz insanın kişiliğiyle alakalı sorunlu kadınlar cadılık yapıyo işte
piskocum bence biraz soğuk dvran kafasına dank etsin yaptığının seni üzdüğünü ve ondan uzaklaştırdığını bakalım napıcak o zaman
ne denir ki canım yani şimdi ama o kadar kısa sürede nasıl güvenebilmiş arkadaşın hayret ona da ders olmuştur tabi. çocuğun yaptığı tek kelime ile özelden mesaj atayım en iyisiya da anladın sen onu
kızada yalan söylemiştir o yaaa..Ortada suçlu bir öküz var , o gidiyo sevgilisini benim arkadaşımla aldatıyo.
Diğer kız buna göz yumup biz evlenecez diyo .. Diyeceksin ki ulan mak bu öküz snei şimdi aldatıyo yalanlar söylüyosa evlenince ne yapar ?
Ama diyemiyosun işte.. Gece sinirimden uyuyamadım birde fotoğraf göndermişler boy boy..
zaten yazmıyorum canım yazmicamda...yok be canım benim erkek kardeşimin sevgilisi yıllarca geldi gitti bize geçtiğimiz bayramda söz taktık annem babam var ya kendi kızları gibi nazlandırırlar hatta annem canın ne istiyo diye sorar öyle yapar yemeği bence bu biraz insanın kişiliğiyle alakalı sorunlu kadınlar cadılık yapıyo işte
piskocum bence biraz soğuk dvran kafasına dank etsin yaptığının seni üzdüğünü ve ondan uzaklaştırdığını bakalım napıcak o zaman
ne denir ki canım yani şimdi ama o kadar kısa sürede nasıl güvenebilmiş arkadaşın hayret ona da ders olmuştur tabi. çocuğun yaptığı tek kelime ile özelden mesaj atayım en iyisiya da anladın sen onu
ahhh benim odamı tarif ettin sankiiibir anne atasözü derki ;
seni alan 3 güne geri getirir
bende çok fenayım odamı b*k götürüyo havasız dağınık , ben oturduğum yerden kalkamıyorum .
Ne olcak kızım bizim halimiz
olabilirde , bence var böyle düşükler..kızada yalan söylemiştir o yaaa..
kızla kavga etmişlerdir kesin bu da onu kıskandırmak için arkadaşını kullanmıştır
sonra barışıncada bu kız bana dadandı demişte olabilir yanii...
nebilim yaa beni sevgilim aldatsa 3 ay boyunca gidip o kıza biz evlencez diyip boy boy resim atmam...
öbür kızında olaydan tam haberi yoktur diye düşünmek istiyorum yaniii yksa bi kız bukadar düşmüş olamaz..
zaten yazmıyorum canım yazmicamda...
soğuk olduğumun farkında akşamdan beri aşkım demiyorum
demediğğim zaman sinirli tripli olduğumu bilir...
kürkçü dükkanı misali elbet düğün geçip gidecek yine bana gelcek aşkım canım diye
o zaman bende keyif yapıcamm
ahhh benim odamı tarif ettin sankiii
tek farkla havasız bırakmıyorum kalktığım gibi pencereyi açıyorum
ama dağınıklığa yetişemiyorumm...bügün temizlik günüm aslında ama gün bitti daha masamı bile silmedim
o da doğru aslında...olabilirde , bence var böyle düşükler..
yani bu ilk değil daha öncede gördüm duydum ..
nasıl bir midedir nasıl bir düşünce yapısıdır anlamıyorum ben.
bazen hem cinslerimden dolayı kadınlığımdan utanıyorum
o da doğru aslında...
arkadaşında hiç üzülmesin ne mal olduğunu görmüş unutması çok daha kolay olur
aynen benimde öyle ve arkamdan toplayacak biride yok..ruh 2zim kader ortağımm
ben kalkar kalkmaz yatağımı bile toplamadan giyinip çıkıyorum biri acırsa yatağımı topluyo ama cıyan olmazsa ben eve dönene kadar öylece kalıyo , çok rahatszım bu durumdan önceden böyle değildim
üstelik bi başak burcuyum dağınıklığa asla tahammülüm yok-tu
kötü olmuş gerçekten...çok üzüldüğü için onada kızıyorum ..
zaten yeni bitmiş bi ilişkisi vardı ne ara böyle bağlandı o öküze anlamıyorum
hoşgeldin canımmm
h.bulduk canımhoşgeldin canımmm
Bende seni seviyorum bebeğimmseviyorum seni komşuummm
Nişanlım şuan öyle bi tablo çiziyoki evlenince şöyle yapıcaz ben sana şöyle davranıcam fln tam hayal ettiğim evlilik ama hiçte inanamıyorum benim minnak odunumun o kadar romantik olabileceğinebence evlenince daha da bağlanıyo insan yani sevgiliyken paylaştıkların daha kısıtlı evlenince bi rahatlama bi coşku bi kopuşkorkma yavrum bak çok nasıl şak diye aldı anasını babasını yüzüğü taktı öyle hemen hevesi geçmez
Bende okul arkadaşıma aşık oldum kiiiBu kadın bu zamana kadar tek iyi bişi yapmış o da kocan
haklısın.
insanın başına gelmeyince bilemiyor tabi. ben okul arkadaşıma aşık oldum çünkü
Piskkom canım komşum siz kaç senedir birliktesiniz tmm seninki eşeklik edip yalnız bırakıyo seni ama arada bi anlayışlı olmak lazım. Sonuçta kızacağın yerlere gitmiyo izin istemedi diye geç yattı diye kızma. Tmm yine tribini at ama çok uzatma bence bebeğim. Boşuna yıpratma kendinişimdi yazdı benimki tekrar uyumuş ondan yazmamışşş...
maşallah dedim gece uzunmuş anlaşılan
he valla aşkım dediii yaaaa.... uyumamışlar bunlar dildiğin...
açıklamada yapmyo öküüüüzzzzzzzzzzzzzz
bende bozmadım hiç iyi güzel sevindim adına dedim
aşkım çıkçam birazdan diyo... niye çıkıyo nereye çıkıyo napçak dışarda tabi tek kelime yookk
çıkabilir miyime nolduu...!!! çık çık dedim sustummm... cinnet geçircem şimdi sonra yine ben suçluuu...
Bende alıntılaya alıntılaya geldim işte kıskandımsiz niye aşağda sessiz sessiz duruyonuz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?