Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım ama kötü bişey yapmamışki arkadaşlarıyla iftar yapmış
bence bu sebepten trip atma ters teper bukadar sıkmaya gelmiyor erkekler
okadar üstüne gitme canımmm

ilginçmiş hee bir değil iki değil bence de sen bi topik aç canım hem bizde öğrenmiş oluruz

iyiyim çok şükür ama hava cok sıcak bunalıyorum bazen
sıcağı sen bi de bana sor yavrum üstüne bi de nem ekle var mı antalyada da nem?

Alma internetten mağazadan al heryerde geçecek bi garantin olacak.İnternettekileri heleki elektronik güvenmiyorum açıkcası.
Sonra para iadesidir bilmem ne çok uğraşırsın.

bak mesela yemek takımımı tencere setimi falan direk aldığım mağaza ücretsiz kargoyla teslim ettiler nişanlıma ne güzel kaç kutudan kurtuldum. şimdi bi yer bulsam yine böyle alışveriş yapıyım topluca alıyım bütün küçük ev aletlerimi onlar gönderse yine nişanlıma güzel olur sen aldın mı elektronikleri canım, aldıysan hangi markadan aldın?

eylülommmmmmm bence de morincim haklı bi şey yok ki bunda yani erkek arkadaşlarıyla çıkabilir benim nişanlım ama kız varsa gerçi yavrum benim hiç teşebbüs dahi etmez öyle şeylere kız arkadaşı yok bile ossun benimde erkek arkadaşım yok

olmaz mı hem de nasıl
ama bugün nem yok poyraz var sıcak sıcak esiyo üstüme üstüme

Evini temiz tut misafir gelebilir
Bedenini temiz tut ölüm gelebilir demiş atalarımız

Ne yapmaya calıstım bilmiyorum ama ben de boyle bi giris yapmak istedimm

Gunaydin canlar

Aldım ben beyaz eşyalarla bir aldım hepsini arçelikten aldım.Araştırdım sıkıntı yaşayan yoktu.Ama elektronik şans işi bi yandan. bu seriyi aldım tatlım

eylülcüm bnce sen biraz fazla üstüne düşüyorsun sıkılıyordur büyük bi ihtimalle sonra yıne sen üzülüyorsun
biraz rahat bırak kötü bişey yapmamıs ki dediği gibi sadece iftar :26:

canım ama kötü bişey yapmamışki arkadaşlarıyla iftar yapmış
bence bu sebepten trip atma ters teper bukadar sıkmaya gelmiyor erkekler
okadar üstüne gitme canımmm

bilmiyorum sonuçta söz vermişti ben istemiyosam gitmemesi gerekirdi benim taktığım konu ben ne dersem diyim kendi istediğini dediğini yapması ,

onun ki geç yazmaktan öte ama 1 saat sonra cevap veriyo iftarda yemesi 2 saat sürüyo ben ona hiç o akdar geç atmıyorum arkadaşlarımla da olsam :26: moralim çok bozuldu bilmiyorum :100::99:

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım sende haklısın da sonucta farklı yerlerdesiniz onunda sosyal bi çevresi olucak mutlaka sürekli evden işe işten eve yasayamaz ki bi insan bi de eglenmeye falan gitmemiş ki bence ona bile gidebilir yeri gelınce sadece iftara gitmiş ben bu kadar üstüne düşüp abartma derim yıpranan yine sen olursun hep böyle düşünürsen

olmaz mı hem de nasıl
ama bugün nem yok poyraz var sıcak sıcak esiyo üstüme üstüme
bana da vantilatör üflüyoo öğlen olsa da klima üflese serin serin diye bekliyorum

Evini temiz tut misafir gelebilir
Bedenini temiz tut ölüm gelebilir demiş atalarımız

Ne yapmaya calıstım bilmiyorum ama ben de boyle bi giris yapmak istedimm

Gunaydin canlar
günaydın lovel hoşgeldin

Aldım ben beyaz eşyalarla bir aldım hepsini arçelikten aldım.Araştırdım sıkıntı yaşayan yoktu.Ama elektronik şans işi bi yandan.Eki Görüntüle 759270 bu seriyi aldım tatlım

ben öyle hepsini tek bi markadan almak istemiyorum aslında hani o marka hangisinde iyiyse onu ordan alayım diyorum. mesela ütü için philipsten şaşma diyorlar ya da çamaşır makinesi için boschtan şaşmayın diyolar o şekilde düşünüyoduk. ama seninkiler pek güzel görünüyomuş hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşalalh

Sağol bebeğim amin inşallah.Bende farklı yerlerden istemedim.Takım olsun istiyorum.Özellkle beyaz rengi sevmiyorum.Buzdolabı bulaşık..vs. hepsini metal renk metal gövde aldım.

öyle tabi ama takıyorum işte çünkü hep kendi istediği oluyo sonra da gönlümü almaya çalışınca -> iş işten geçtikten eve geldikten sonra , daha beter sinir oluyorum

o zaman köye gidicek ya yandı demektirr kesin çok kavgalar çıkıcakk burnundan getiricem o tatili hissetmiyo değilim hanii

Sağol bebeğim amin inşallah.Bende farklı yerlerden istemedim.Takım olsun istiyorum.Özellkle beyaz rengi sevmiyorum.Buzdolabı bulaşık..vs. hepsini metal renk metal gövde aldım.
beyaz eşya grubunu bizde öyle alıcaz canım ben de beyaz sevmiyorum hem ankasteremize uyumlu olsun diye metal rengi alıcaz. ama blender seti olsun, ütü, tost makinesi, şarjlı süpürge falan bunlarda uyumdan çok alanında iyi olanı tercih etmek istiyoruz bakalım ben biraz daha araştırıcam öyle alırım

Herkese Hayırlı Cumalar !!!

hayırlı cumalar neyoo:107:

boşver kızz rahat bırak cocugu gezsn eglensin cok sıkma
gerk yok oyle kavgaya falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…