yaa sorun yok aslında da dün ben istemediğim halde iş yerinden arkadaşlarıyla iftar yaptı bende istemedğim bir şeyi yapmıycaktın söz verdin dedim en ufak bir şeyde hemen söz verdin söz verdin mi diyceksin alt tarafı iftar falan dedi ona bozuldum bende ,
bide kaaç saat mesajlara geç cevap verdii takıldı resmen , alındığımı farketti güzel şeyler söylüyo falan yumuşıyım diye ama bilmiyorum istemediğim bişeyi yaptı sonuçtaa :96:
ilginçmiş hee bir değil iki değil bence de sen bi topik aç canım hem bizde öğrenmiş oluruzaaaaaaa hakikaten kıııız hiç aklımada gelmedi dur ben bi bakınayımmmmmmmmmmm
hatta olmadı konu açarım napiim çok merak ediyorum bak bu sabahta hıçkırık tuttu.. biraz bekledim baktım geçmiyor ......... andıysa dursun dedim durdu ya la:44::44::44::44:
ya psikolojikmi acaba diyorum ama psikolojimde bozuk değilki okadar. o yüzden öğrenmem lazım
sıcağı sen bi de bana sor yavrum üstüne bi de nem ekleiyiyim çok şükür ama hava cok sıcak bunalıyorum bazen
Alma internetten mağazadan al heryerde geçecek bi garantin olacak.İnternettekileri heleki elektronik güvenmiyorum açıkcası.
Sonra para iadesidir bilmem ne çok uğraşırsın.
ilginçmiş hee bir değil iki değil bence de sen bi topik aç canım hem bizde öğrenmiş oluruz
sıcağı sen bi de bana sor yavrum üstüne bi de nem eklevar mı antalyada da nem?
bak mesela yemek takımımı tencere setimi falan direk aldığım mağaza ücretsiz kargoyla teslim ettiler nişanlıma ne güzel kaç kutudan kurtuldum. şimdi bi yer bulsam yine böyle alışveriş yapıyım topluca alıyım bütün küçük ev aletlerimi onlar gönderse yine nişanlıma güzel olursen aldın mı elektronikleri canım, aldıysan hangi markadan aldın?
ilginçmiş hee bir değil iki değil bence de sen bi topik aç canım hem bizde öğrenmiş oluruz
sıcağı sen bi de bana sor yavrum üstüne bi de nem eklevar mı antalyada da nem?
bak mesela yemek takımımı tencere setimi falan direk aldığım mağaza ücretsiz kargoyla teslim ettiler nişanlıma ne güzel kaç kutudan kurtuldum. şimdi bi yer bulsam yine böyle alışveriş yapıyım topluca alıyım bütün küçük ev aletlerimi onlar gönderse yine nişanlıma güzel olursen aldın mı elektronikleri canım, aldıysan hangi markadan aldın?
Bence bu kadar üstüne düşme ya. :26:
Ya insan arkadaşlarıyla olunca ister istemez biraz geç yazabiliyo. hak veriyorum yani.
alttan al biraz. bak aranız daha yeni düzelmişken böyle şeyleri büyütmeyin bence :26:
İnşallah güzelim
eylülcüm bnce sen biraz fazla üstüne düşüyorsun sıkılıyordur büyük bi ihtimalle sonra yıne sen üzülüyorsun
biraz rahat bırak kötü bişey yapmamıs ki dediği gibi sadece iftar :26:
canım ama kötü bişey yapmamışki arkadaşlarıyla iftar yapmış
bence bu sebepten trip atma ters teper bukadar sıkmaya gelmiyor erkekler
okadar üstüne gitme canımmm
Evini temiz tut misafir gelebilir
Bedenini temiz tut ölüm gelebilir demiş atalarımız
Ne yapmaya calıstım bilmiyorum ama ben de boyle bi giris yapmak istedimm
Gunaydin canlar
güzel bi giriş yaptın balım.
Hoşgeldiiin.
bilmiyorum sonuçta söz vermişti ben istemiyosam gitmemesi gerekirdi benim taktığım konu ben ne dersem diyim kendi istediğini dediğini yapması ,
onun ki geç yazmaktan öte ama 1 saat sonra cevap veriyo iftarda yemesi 2 saat sürüyo ben ona hiç o akdar geç atmıyorum arkadaşlarımla da olsam :26: moralim çok bozuldu bilmiyorum :100::99:
bana da vantilatör üflüyooolmaz mı hem de nasıl
ama bugün nem yok poyraz var sıcak sıcak esiyo üstüme üstüme
günaydın lovel hoşgeldinEvini temiz tut misafir gelebilir
Bedenini temiz tut ölüm gelebilir demiş atalarımız
Ne yapmaya calıstım bilmiyorum ama ben de boyle bi giris yapmak istedimm
Gunaydin canlar
Aldım ben beyaz eşyalarla bir aldım hepsini arçelikten aldım.Araştırdım sıkıntı yaşayan yoktu.Ama elektronik şans işi bi yandan.Eki Görüntüle 759270 bu seriyi aldım tatlım
Okudum mesajı. Gelişmeleri bekliyorumHoşbulduuuum :)
bana da vantilatör üflüyooöğlen olsa da klima üflese serin serin diye bekliyorum
günaydın lovel hoşgeldin
ben öyle hepsini tek bi markadan almak istemiyorum aslında hani o marka hangisinde iyiyse onu ordan alayım diyorum. mesela ütü için philipsten şaşma diyorlar ya da çamaşır makinesi için boschtan şaşmayın diyolar o şekilde düşünüyoduk. ama seninkiler pek güzel görünüyomuş hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşalalh
tatlım sende haklısın da sonucta farklı yerlerdesiniz onunda sosyal bi çevresi olucak mutlaka sürekli evden işe işten eve yasayamaz ki bi insan bi de eglenmeye falan gitmemiş ki bence ona bile gidebilir yeri gelınce sadece iftara gitmiş ben bu kadar üstüne düşüp abartma derim yıpranan yine sen olursun hep böyle düşünürsen
Herkese Hayırlı Cumalar !!!
beyaz eşya grubunu bizde öyle alıcaz canım ben de beyaz sevmiyorum hem ankasteremize uyumlu olsun diye metal rengi alıcaz. ama blender seti olsun, ütü, tost makinesi, şarjlı süpürge falan bunlarda uyumdan çok alanında iyi olanı tercih etmek istiyoruz bakalım ben biraz daha araştırıcam öyle alırımSağol bebeğim amin inşallah.Bende farklı yerlerden istemedim.Takım olsun istiyorum.Özellkle beyaz rengi sevmiyorum.Buzdolabı bulaşık..vs. hepsini metal renk metal gövde aldım.
Herkese Hayırlı Cumalar !!!
öyle tabi ama takıyorum işte çünkü hep kendi istediği oluyo sonra da gönlümü almaya çalışınca -> iş işten geçtikten eve geldikten sonra , daha beter sinir oluyorum
o zaman köye gidicek ya yandı demektirr kesin çok kavgalar çıkıcakk burnundan getiricem o tatili hissetmiyo değilim hanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?