Puding muhallebi tmmda çiğ kek hamurunu hiç denemedimivetttttttyavrum hiç kek hamurunun kabını yalamaz mısın valla ben puding, muhallebi hepsini yalarummmm
Üşenmemiş tarifi yazmış vallaphoto yarın ama tarifin ölçüsünü değiştirdim azalttım yani çünkü bronzun verdiği iki kalıba bölünüyomuş.
1 buçuk su bardağı şeker
3 yımırta
yarım su bardağı sıvıyağ
2 tane irice havuç
4 tatlı kaşığı yoğurt
bi su bardağı ceviz
1 kabartma tozu
tarçın (elini korkak alıştırma ben sevdiğim için döktüm bollll bolll)
göz kararı un o da muhtemelen iki su bardağı kadardır bilmiyorum ölçmedim.
yımırta ve şekeri mikserle köpük köpük olana kadar çırptım sonra sonra yağ ve yoğurdu ekledim accık düşük ayarda karıştırdım. un ve kabartma tozunu elekten geçirdim öyle karıştırdım biraz sonra ceviz havuç ve tarçını ekledim accık daha karıştırdım ve 180 derece fırında 30 dk pişirdim
Puding muhallebi tmmda çiğ kek hamurunu hiç denemedimZaten benim içim almaz yiyemem ki çiğ olarak bi patates yerim
Üşenmemiş tarifi yazmış vallaEllerine sağlık kuzucum bende kaydedeyim bunu çok severim havuçlu tarçınlı keki
Eki Görüntüle 846588 Eki Görüntüle 846589 Eki Görüntüle 846590 Eki Görüntüle 846591
Keki accik yedikten sonra foto cekmek aklima geldama ossun. Diger cikolatali pasta da onceden yaptigim kocamin sevdigi pasta.
Neyse daha azar isit.meden kocadan kaciyorum
Gunaydin yavrumGünaydın.
Gıcık Cumartesiden merhaba.
Bugün Piskomun doğum günüsü.Bence geliin yani.
Gunaydin yavrum
Sabah cektim kekin fotosunu bilgisayari da alcam dedi
Cizim yapicakmis bugun gitmeden inun telden yukliyim Dedim
Kizdi Bana cok ciddiye aliyomusum olm sanki oyuncak insanlar var karsimda
Niye ciddiye almiyim erkek iste ne anlar sonra diyo ki ne malum erkek olmadiklari
He askim heeneyse telden eslik edicem bugun size
Aglayan pasta mi deniliyo bilmiyorum valla canim isimsiz
Pasta olarak kv den aldim tarifiama onun tadisi cok guzel
Ben öyle biliyorum canım bence öyle yani
Ya evettt . aynı dert bendede var. Benimkide soruyo 'yine mi kulüptesin,ne anlysunz tanımadğnz insanlarla knşmaktan? ya erkekse, nerden biliyosun' vs vs.he diyip geciyorum.
Benziyo zsten canim baksana agliyo gibi yazik basina geleceklerihvgv
Biliyo hunharca yemistik
Onun yaninda kulube girmedigim halde anliyo artik ama ben hemen
Atağa geciyorum onun takildigi bi forum var bitkilerle ilgili birazcik trip hemen pozisyon degisiyo ve uste gecis
hakikaten meşakatli bi pasta. keki ayrı. kreması ayrı. bide üstüne sosu. ohoooo:111:
bu arada demin okudum. Lunna çiğ patates mi yiyormuş :26:
İvet oyle yiyomusbende kek hamurunun dibini
Yaladimnekadan guzel bi damak zevkimiz bar bizim
Lunnamla öyle görüyosun dimi
Kulaklarım çınladı hemennn geldim
Kızçelerim nasılsın
Tospiğim evet o ağlayan pasta çok güzel görünüyo ve çokta güzel oluyo
Boncuğum nasılsın bebek
Pisskoom iyiki doğdun piskkoooo iyiki doğdun piskkooo iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun piskkoooo
Kulaklarım çınladı hemennn geldim
Kızçelerim nasılsın
Tospiğim evet o ağlayan pasta çok güzel görünüyo ve çokta güzel oluyo
Boncuğum nasılsın bebek
Pisskoom iyiki doğdun piskkoooo iyiki doğdun piskkooo iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun piskkoooo
kek hamurunu yalayan var onu bilirimde çiğ patates hc duymamıştım
Bi deneyim çok güzel kıtır kıtırkek hamurunu yalayan var onu bilirimde çiğ patates hc duymamıştım
Hoşbulduk bebek baktım dedikodumu yapıyounuz hemen damladımhoşgeldin çiğ pat.yiyen hatun
Süpeeer bi parti hasta hasta çok hoplayamıyorum ama kafamı kollarımı sallıyorum bendePastan möhteşem gorunuyor bebegim piskoma yaraşir basarili bi
Calisma begendim
Yalniz kizlar pisko ortslikta yok henuz ama biz partiye basladik
Nasil eğleniyo muyuz:118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?