Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Biraz yorgun birazda solgun bir gündü benim için... Bir burukluk var üstümde
Giresim yoktu(kızmayın.. hiçbirşey yapasım yoktu aslında)....
Kendimi tamamen roman okumaya adadığım bir gün oldu...
Bir tutukluk var üstümde... Hiç bir şeyden zevk alamadım bugün.

Beni unutmadığınızı görmek çok sevindirdi beni... Hele pastalar mükemmel 3 pastayla kutlanılan ilk dogüm günüm oldu.
Yıllardır tanıdığım arkadaşlarımın bazılarından daha yakınsınız bana.. çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı...

Görüşmek üzere... öpüyorum sizi!

Benim benim benim niye haberim yok =(
Doğum gününmüş..

Nice senelere pisko , her yaşında böyle bomba gibi , güler yüzlü , bilgili , sağlıklı ve cool ol..

Ne tür roman okuyorsun bilmem ama , biraz bunalmışa benziyorsun ara ver

günaydınnnnnnnnnn topiğimizin güzel insanları neşeli bi gün geçirmeye ne dersiniz? o halde kalkın o tatlı uykunuzdan ve gelin artıkkkkkk

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr

tospaaam erkenci gördüm bugün seniii. dükkanı açmışsın bugun

heeeeeeeeey
tospaaaaaaaaaaaaa

bu arada kekin çok huşşşşşşşşşş gözüküyorduuu bende haftasonu kurabiye yaptım daha kolay geldi gözüme ama fotosunu çekemedim :26:

sana ne oldu böyle:26:
Şafağına kurban ol sen be !

nerdesin sennn kaçaak

Son düzenleme:
kimse yok mu hey.
işte geldim burdayımmmm erkenden geldim aslında ama yoklamayı kçırdınız
heeeeeeeeey
tospaaaaaaaaaaaaa

bu arada kekin çok huşşşşşşşşşş gözüküyorduuu bende haftasonu kurabiye yaptım daha kolay geldi gözüme ama fotosunu çekemedim :26:

bende bi poğaça falan yapmak istiyorum hazırda olsun bugün kocamı ilk kez kahvaltısız gönderdim içime oturdu resmen allahtan nutella vardı ekmek arasına sürdüm verdim tükkanda yii didim. nasıl uyumuşsam 8.15 de uyandık ama çok sancım vardı ondan olabilir. neyse işte şöyle poğaça falan olsa ondan yedirirdim hemen sevgilme ama nutella yedirdim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…