zor değil sdece zaman alıyo canım ayrı ayrı bi sürü şey yapıyosun. çikolata sosu hazır toz halindekilerden dr.otkerin sütle pişiriyosun canım kolay onda bi şey yok öyle benmari usülü falan çikolata eritmiyoruz
heee ben sanmıştım ki üztünde sadece çikolata vaaarrrr
altında krem şantili karışımda gizliymiişşş
çok sağol canım tarif için fazla zor gibi durmuyor aslında
yalnız çikolata sosunu nasıl yapıyoruz canımm hazır çıkolatayı buharda mı eritiyoruz ?
alışacak canım senin ailende alışacak yeter ki sen mutlu ol onlar buna razı gelecek. benim annem mesela 4 çocuğuda uzakta iki kızını başka şehire gelin verdi diğer iki çocuğuda üni okuduğu için başka şehirde ki babam biz küçükken çocuklarımı uzağa göndermem diyen bi adamdı hepsi evlenince bile yanımda olsun ben evlerini vericem derdi. ama ev verse ne yazar herkesin işi düzeni başka şehirde bırakamaz ki. bence hiç öyle deme ne sorun olabilir ki diyosun ama iş uzadıkça araya şer karışıyo. hep derler uzatmayacaksın nişan süresini valla en mantıksı.o da doğru insan kendi evladı olunca işler değişiyor tabide işte nebilim benimde elimde değil...
eskiden ben annemin dibinden ayrılmazdım küçük yaşta okumaya gittim ama eve geldiğimde koynundan kalkmazdım
şimdi uçurmlar var sanki aramızda...
ben sevgilimden çoook çooooookkk eminimm ne bir saygısızlık yapar ne birşey
daha akşam lafı geçti bi yandan üzülüyorum çünkü tek kız torunlarıyım ve bukadar uzağa gitçem
sevgilim dedi kız evladı öyle oluyor aşkım ama her zaman kapımız açık olcak ne zaman ihtiyaçları var hemen koşucaz fln...
bunları söylemesi bile emin olmama yetiyor benim ailemi kendi ailesi gibi benimsiyor doğulu olduğu için beni vermek istmiceklerini bile bile... yinede ananen deden hepsi başım üstüne diyor
herkeste öyle diyor aslında aieler girince araya ortalık karışıyor acele etmeyin diye
bende düşünüyorum tabi de karışsalar ne kadar karışacaklar ki beklicekleri bi telefon arada sıada
nebilim belkide başımdan geçmediği için böyle düşünüyorum
lunnalitam hoş geldin yavrum ama beş gitmişsinSelam kızlaaaar sabahtan beri geliyorum geliyorum bi yazamıyorum ama tabiki tospiğimin tatlı tarifini kaydetme fırsatı buldum
Piskkom çok derin konulara girmişsin yine böyle düşünüp düşünüp kendi içini karartma bebeğim herşey olacağına varır
Kızlaaar muhabbet almış başını gitmiş
valla öyle oldu canım birazSelam kızlaaaar sabahtan beri geliyorum geliyorum bi yazamıyorum ama tabiki tospiğimin tatlı tarifini kaydetme fırsatı buldum
Piskkom çok derin konulara girmişsin yine böyle düşünüp düşünüp kendi içini karartma bebeğim herşey olacağına varır
Kızlaaar muhabbet almış başını gitmiş
vallahide vazgeçirdin şuanda beni istemiyom nişanlanmayı fln...zor değil sdece zaman alıyo canım ayrı ayrı bi sürü şey yapıyosun. çikolata sosu hazır toz halindekilerden dr.otkerin sütle pişiriyosun canım kolay onda bi şey yok öyle benmari usülü falan çikolata eritmiyoruzhazırını yapmışla nasılsa
alışacak canım senin ailende alışacak yeter ki sen mutlu ol onlar buna razı gelecek. benim annem mesela 4 çocuğuda uzakta iki kızını başka şehire gelin verdi diğer iki çocuğuda üni okuduğu için başka şehirde ki babam biz küçükken çocuklarımı uzağa göndermem diyen bi adamdı hepsi evlenince bile yanımda olsun ben evlerini vericem derdi. ama ev verse ne yazar herkesin işi düzeni başka şehirde bırakamaz ki. bence hiç öyle deme ne sorun olabilir ki diyosun ama iş uzadıkça araya şer karışıyo. hep derler uzatmayacaksın nişan süresini valla en mantıksı.
lunnalitam hoş geldin yavrum ama beş gitmişsin
Vaay süpersin
Hakkında hayırlısı olsun neyocum.
Evet askerde ve 20 günü kaldı.
incim sen bişi anlatmıyon
nasıl aranız ne zaman geliyolar istemeye
öyle deme olcak inşAllah bu sfer fena sürttün burnunu dahada cesaret edemez aksilik yaratmayacanım bu perşembe dedilerde annem malum cenaze sebebi ile memlekete gitmişti yeni geldiler babamla haftaya gelsinler bu hafta hem cenaze yeni oldu hemde yorgunum dedi tmm dedim
bakalım yine bi aksilik çıkmazsa haftaya perşembe ama okadar aıştımki sürekli bi aksilik çıkmasına hiç umudum yok gibi :26:
öyle deme olcak inşAllah bu sfer fena sürttün burnunu dahada cesaret edemez aksilik yaratmaya
da bu arada başınız sağolsun canım ne cenazesi bu ben bilmiyordum hiç haberim yoktu:26:
öyle deme olcak inşAllah bu sfer fena sürttün burnunu dahada cesaret edemez aksilik yaratmaya
d
bugün benim net gidip duruyor.
o yüzden gelemiyrum
eeeeeee siz nerdsiniz
amin canım sağol... amcamın kızı vefat etti canım geçen hafta onun cenazesine gitmişti annemle babam memlekete.. ben gidemedim ben işteyken bianda çıktılar yola...
bugun topik biraz boş kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26:
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
başınız sağolsun. kaç yaşındaydıııı
33 yaşındaydı yazmıştım topikte ya yavrum kaçırdınmı sen
33 yaşındaydı ama akıl yaşı 5 te kalmıştı... :26:aklı yerinde değildi. rahata huzura kavuştu inşALLAH
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
müjdeli hayırlı haberi veriyorummmmmmmmmmmmmm
yarından itibaren bankada kapalı çalışabileceğim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
artık serbest
aa atlamış olabilirim bak daha şimdi öğreniyorum :26:
Mekanı cennet olsun. İnşAllah.
*
Çok sevindim canım. Ohh.Şallarını-tuniklerini rahatlıkla giyebilirsn artık bankada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?