kuzum hani yavaş yavaş yemek lazım diyor ya tospaaa
bu durumda tv izlemekten yemeğe geçirdik benzetmeyi
diyorki sabahlarıda yemek yiyok
bende çok güldüm vallaaaaaaaaaa
top sakallll mıallahımmmmmm sana geliyorummmmvallahi bugün hepimiz tam formumuzdayız baya güldüm örgüler permalar boyalar pihuvvvv
bak aklıma getirdin o daha temiz iş bi de ben beklemiorum hepsi bir çıkmıyo çıkaanları pıt pıt alıyorum rahatlıyorum
ayy yıllarca top sakalla yaşadım bensonra baktım düğüne bikaç gün kalmış mecbur kırdım dizimi gittim kuaföre resmen ağladım ama ilk olduğu için öyleymiş şimdi acımıyo ki
yarınada başka bişi bulursun senkız renk vermemek için parolayı değiştirdim
ksdjhfdjhfkjhskfjhjkhdfkjshf. kızıl kızıl dolaştırırsınsaçıma kına yakacaktım ya artarsa yaparım
allahımmmmmm sana geliyorummmmvallahi bugün hepimiz tam formumuzdayız baya güldüm örgüler permalar boyalar pihuvvvv
bak aklıma getirdin o daha temiz iş bi de ben beklemiorum hepsi bir çıkmıyo çıkaanları pıt pıt alıyorum rahatlıyorum
ayy yıllarca top sakalla yaşadım bensonra baktım düğüne bikaç gün kalmış mecbur kırdım dizimi gittim kuaföre resmen ağladım ama ilk olduğu için öyleymiş şimdi acımıyo ki
ayhh yeter karnıma ağrlar girdi çok güldük hayrolsun inşallah
en kestirme epilsyn kuzum yaaaaaa:26:
top sakallll mıevet aslında ağdaya baya alıştım ben ama aşağı mahallenin baya aşağısını yapamıyorum. alışıcam ama zaten başka şansım yok
yarınada başka bişi bulursun sen
ksdjhfdjhfkjhskfjhjkhdfkjshf. kızıl kızıl dolaştırırsın
kız sonradan anladı o gerçi şu an da okuyosundur sende
top sakallll mıevet aslında ağdaya baya alıştım ben ama aşağı mahallenin baya aşağısını yapamıyorum. alışıcam ama zaten başka şansım yok
yarınada başka bişi bulursun sen
ksdjhfdjhfkjhskfjhjkhdfkjshf. kızıl kızıl dolaştırırsın
bence ağda.
yapabilene helal olsun
hep görünen yerlerimize mi şekil vercez yaniikız ne biçim ağrıyodu katlanamıyodum nasılsa çalışmıyorum işsiz işsiz dolanıyorum sallıyodum o aşağı mahalleye bi gel zaten hem uzun süre sana bay bayy yapmıyo ordan
ayy hala da gülüyoruz daha komiklik yapana tek ayak üstünde durma cezası veriyorum hee haberiniz olsunhayır olsun inŞALLAH yoksa yandık bukadar çok gülmeye
aman allah korusun kız negzel tüm gün bizlesin işte olmasan gelmezsin kii:26:ahahahahahahaha ya koptummmmmmmmmmm
kıza bak örgüler permalar boyalar
diyorrrrr
tv izlemeler kahvaltılar jartiler nnolduuuuuuuuuuuu
he birde top sakal dedi yaaaaaaaaa
yeter dayanamiiciiim beni bugun daha fazla güldürmeyin yoksa işten kovulcam sizn yüzünzden
benmkısı hiç alışmadı hep acıyor hep acıyor
hep görünen yerlerimize mi şekil vercez yaniikız ne biçim ağrıyodu katlanamıyodum nasılsa çalışmıyorum işsiz işsiz dolanıyorum sallıyodum o aşağı mahalleye bi gel zaten hem uzun süre sana bay bayy yapmıyo ordan
bu sefer ben anlamadım
bayy bayy yapmıyor u :26::44::44:
ayy hala da gülüyoruz daha komiklik yapana tek ayak üstünde durma cezası veriyorum hee haberiniz olsun
aman allah korusun kız negzel tüm gün bizlesin işte olmasan gelmezsin kii:26:
Tüy çıkmıyor demek istiyor haydarın yankisiii
yapamıyorum kiiii
sen kendin mi yapıyorsun :26:
Tüy çıkmıyor demek istiyor haydarın yankisiii
kız bu seferde bronz sana anlatsın o zamanbu sefer ben anlamadım
bayy bayy yapmıyor u :26::44::44:
yaa bronzzzzzdimi. Dur ben ' A ' yapayım. afilli olur hem
1-2 kez yapına alışılıyo baya baya indim zatiiii
bak ne güzel anlaşıyoruz biriniz anlamayınca ötekiniz anlamış oluyoTüy çıkmıyor demek istiyor haydarın yankisiii
a evetttttttttt
evde olsam bukadar duramam bilg başında
ozaman napıyorum komiklik yapmak yok bitti paydos
bende aşağı mahalle yokki zaten :26:
Nasıl yook. Sen kuşsuz musun
annem şeylerimze aşağı mahalle diyor . ben de o sebepten ötürü aş.mah.dyorum akıllım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?