kim demiş dün akşam olduğunu
ne de güzel olur tüysüz şeftali dimiğğğğkonuyu tüylere gtiricem. hazır mısın?
Açılın açılın bilgiye en çok benim ihtiyacım var ben nişanlıyım acele tarafından öğrenmem lazım. Boncuk yolu kapama Tospik bana öğretsin sonra ben sana öğretirim
her gün sorucammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hı hımm çok doğru bi yaklaşım tv ve o mükemmel ikili
kılıyo canım vakit namazlarını da kılar iş yerindeyken cumayı kaçırmaz ama işte evde bazen savsaklıyo aslında ben biraz daha üstüne düşsem kılsam o da kılar ama işte ben ona uyacağıma o bana uyuyo evdeyken:26::26:
tam da konuyu kapamıştııık
kıllı tüylü muhabbete akacaktık. neyse tv izlemeye devam edelim.
sorularını alalım bebişim
ne de güzel olur tüysüz şeftali dimiğğğğ
all bi deli hatun daha geldi kendimi haydar amca gibi hissetmeye başladım
kız siz çok fenasınız hee valla kocam okursa beni beng bengggg:104::104:
kız ne hazırlığı bugün pek tembelimm daha yatağımızı yeni topladım o da ihtiyaç molası vermeye kalkmıştım baktım yatağı unutmuşum topladım aslında toplamasam da olurdu akşama ne kaldı ki
bende sana 'hergün tv izliyoruz' diyeceğim
ağdacıya mı gitmiş tosbik,sorsana biiii
acele işe şeytan karışır derler sindire sindire yemek yemek lazım derler o zaman kilo almazmışsınşy gibi oldu bu.
seksi şeyler giymeye gerek yok. nasıl olsa 5 dk ya üstünüzden cıkarılcak .. gibiiii
kız bugün kv de olmam lazımdı o zaman senin dediğine göredün akşam olduğunu biliyoruzkiii dün söylemiştin hatta hazırlık yapayımki yarın annesini çekebileyim demiştin
biliyoruz biiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz
inşallah kuzum birazdan çıkıcam yemek yapıcam sonra yıkanır abdest alırım kılıcam kocamada kıldırıcamhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemennnnnnnnnnnnnnnn namaza başla tospaaaaaaaaaaaaaaaaa
acele işe şeytan karışır derler sindire sindire yemek yemek lazım derler o zaman kilo almazmışsın
kız bugün kv de olmam lazımdı o zaman senin dediğine göre
inşallah kuzum birazdan çıkıcam yemek yapıcam sonra yıkanır abdest alırım kılıcam kocamada kıldırıcam
morincim günleri karıştırdı şiandaaa
aynen ya ev temizliği kv misafiri falan yarın da alışverişe gidicem inşallah ohh ama akşam düğün varr allahım yaa yiterrr kış geldi yazı bekleyin düğün mevsimi geçti demek istiyorummmmmm:84::84::84:egegeg
okumasın yaaaaaaaaaaaaa çok utanırızzzzzzzz bizzzzzzzzzzz
sanada yazık olur
bugun tembel günüdesin yani
olsun kuzum kaç gündür atom karınca gibisin bugun tatil yap
kızzz onu da bilmeyiverin daaaa şimdi napıyonuz siz ona devam edin işteetospik naptın ağdamı epilasyon mu
onuda öğrenelim madem ne kaldı geriye
acele işe şeytan karışır derler sindire sindire yemek yemek lazım derler o zaman kilo almazmışsın
kız bugün kv de olmam lazımdı o zaman senin dediğine göre
inşallah kuzum birazdan çıkıcam yemek yapıcam sonra yıkanır abdest alırım kılıcam kocamada kıldırıcam
ehhe evet niiiden öyle oldukiiiii:44::44:
acıktım galibaaa
aynen ya ev temizliği kv misafiri falan yarın da alışverişe gidicem inşallah ohh ama akşam düğün varr allahım yaa yiterrr kış geldi yazı bekleyin düğün mevsimi geçti demek istiyorummmmmm:84::84::84:
kızzz onu da bilmeyiverin daaaa şimdi napıyonuz siz ona devam edin iştee3 cadı birleşti soru yağmuruna tutuldum
ben burdan şey anladım.
yavaş ve uzun uzunn yemeli :44:
zevk meselesi şekerim kimisi karnını doyurmak için yer yemeğini kimisi de yemekten zevk almak için yerben burdan şey anladım.
yavaş ve uzun uzunn yemeli :44:
heeeeeeeeee hıııııııııııı o bi gün öndeydi değilmi
afferim kuzum kıl kıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?