Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

zevk meselesi şekerim kimisi karnını doyurmak için yer yemeğini kimisi de yemekten zevk almak için yer

evet öyleydi ayrıca bi şey dicem siz kahvaltı yapmıyo musunuz sade akşam mı yenir yemek

hehe

tv ydi
yemeğemi döndü şimdi

siz kahvaltıdamı yapıyorsunuz

yareppim benzetmelere bakk

zevk meselesi şekerim kimisi karnını doyurmak için yer yemeğini kimisi de yemekten zevk almak için yer

evet öyleydi ayrıca bi şey dicem siz kahvaltı yapmıyo musunuz sade akşam mı yenir yemek

yaaaa ben bunu anlamadım

karnı mı doyar yoksa gözü mü

örüyor musun peki

*

bennce lunna bizden iğrendi o yüzden yazmıyooorr
katıla katıla güldüm yaaaa allah canını almayaa hala da gülüyorum laptop göbüşümde duruyodu o da depreme maruz kaldı gülmemden

hehe

tv ydi
yemeğemi döndü şimdi

siz kahvaltıdamı yapıyorsunuz

yareppim benzetmelere bakk
kahvaltı iyidir güne zinde başlamanın en temel kuralı

yaaaa ben bunu anlamadım

karnı mı doyar yoksa gözü mü

anlayanlar anlamayanlara el atsın morinciiiii anlat şu yavrucağaaa

aaaaaa

bende bi ara çam sakızı ile uğraşıyordum aslında o ç ok iyi ama buralarda yokkkkkkkk

ama şimdi eldivenle ...........

ben bayağısını ağdayla aldım.

ama aşağısı kaldı biraz. cok komik olduuu

çok acıyor ama ağlıcaktım:18:

ahahahaha

tv den girdin kahvaltıdan cıktın. yarıldım burdaaaa

Gülmktennn öldümmm

alemsiniz yaaa
allahımmmmmm sana geliyorummmm vallahi bugün hepimiz tam formumuzdayız baya güldüm örgüler permalar boyalar pihuvvvv
aaaaaa

bende bi ara çam sakızı ile uğraşıyordum aslında o ç ok iyi ama buralarda yokkkkkkkk

ama şimdi eldivenle ...........
bak aklıma getirdin o daha temiz iş bi de ben beklemiorum hepsi bir çıkmıyo çıkaanları pıt pıt alıyorum rahatlıyorum

ben bayağısını ağdayla aldım.

ama aşağısı kaldı biraz. cok komik olduuu

çok acıyor ama ağlıcaktım:18:
ayy yıllarca top sakalla yaşadım ben sonra baktım düğüne bikaç gün kalmış mecbur kırdım dizimi gittim kuaföre resmen ağladım ama ilk olduğu için öyleymiş şimdi acımıyo ki

kuzum hani yavaş yavaş yemek lazım diyor ya tospaaa
bu durumda tv izlemekten yemeğe geçirdik benzetmeyi

diyorki sabahlarıda yemek yiyok

bende çok güldüm vallaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…