amın canım ... ıns hakkımda hayırlısıgözün aydın zelocan allah pişman etmesin
ne konuştunuz .
gelecekler mi bu h.sonu:26:
raporumu aldım geldımmmmmmmmmm
bolumumu degıstırırlerse degıstırırler
yoksa eger cıkarsam para vermıyorum
teşekkür ederim tatlım bakıyorum zaten şu an
valla helal olsun ben aksine öğle arası tepeme gelip napıyosun o ne diye soran patronuma sözlükkkkk diye gayet doğal bi şekilde söylemiştim. o zamanlar kk ya girmiyodum sözlükte yazıyodum. gelmiş tepeme naptığıma bakıyo utanmaz öğle arası yemeğe çıkmamısım iş beklio benden hakkım o benim çalışmam ki
sene başında deneriz dedik ama sanki ilk denemeden olacakmış gibi bakıyorum etrafımdakilere benle aynı zamanda evlenen iki arkadaşım var ama istemelerine rağmen henüz yok bence biz bunu yeniden konuşmalıyız eşimleneyse hayırlısı ya
evet cnm
bu hafta bu konu kapanacak dedi... birşey demedim bende tirp trip trip modundaydım hep
teşekkür ederim tatlım bakıyorum zaten şu an
valla helal olsun ben aksine öğle arası tepeme gelip napıyosun o ne diye soran patronuma sözlükkkkk diye gayet doğal bi şekilde söylemiştim. o zamanlar kk ya girmiyodum sözlükte yazıyodum. gelmiş tepeme naptığıma bakıyo utanmaz öğle arası yemeğe çıkmamısım iş beklio benden hakkım o benim çalışmam ki
sene başında deneriz dedik ama sanki ilk denemeden olacakmış gibi bakıyorum etrafımdakilere benle aynı zamanda evlenen iki arkadaşım var ama istemelerine rağmen henüz yok bence biz bunu yeniden konuşmalıyız eşimleneyse hayırlısı ya
ciddi misin.
ALLAH var bir kere bile bna npysun neye bakıyosn demez.
*
öğle tatilinde sana karışamaz ki, calışanısın diye tapulu malı sanıyo zaar
hakkat ne patronlar var
benım müdürüm melek galiba
lunnam da kullanıyo olsa tam olurdu bende de sık görüştüğüm kızlar var sadecegöreceksin kuzum merak etme
bu topikteki herkes ekli bende facebookta ya
bizimki öyle bi cinsti işte ama bana hiç sökmezdi hemen tak diye koyardım lafı. hatta bazen abartrdım tamam ya bi şey demedik dövme bizi derdi
ciddi misin.
ALLAH var bir kere bile bna npysun neye bakıyosn demez.
*
öğle tatilinde sana karışamaz ki, calışanısın diye tapulu malı sanıyo zaar
çok haklısın canım bakalım bizde inşallah size güzel müjdelerle gelirim pek yakındahayırlı zaman nezamansa ozaman verir rabbim inşALLAH canım hiç kafanı birşey kurcalamasın şimdiden
ama balayı bitti herşey tamam beklemenin anlamı yok bence zaten hemen olmaz şimdiden denemelere başlamakta fayda var
hayırlısı tabiiki
sagol canım benımsonundaaaaaaaaaaaaa
gözün aydın canımm
evet hala da bırakmak ıstemıyorum ama bas agrısıda olduruyor benı napıcam bılmıyorum hayırlısı olsun ya bı blum degısımı olursa durmam daha mantıklı ama degıstrmezlerse cıkıcam mecburhayırlısı olsun o zaman.
bu işi çook istediğin aklma geldi şimdi.ne umdun ne buldun
kıyafet sec ve menü hazırla bence.
trip mrip yapma.yumurta kapıya dayandı.
tosbik bebek çalş.mı başlıyoor
:119::119:
topişin ilk bebesi olcak.
dilini ısır,totonu kaşı, bişiler yapmüdürün ' - -' gibi bişi olup çıkmasın başına maazallah
azcık eli maşalı olcan tabi. yoksa sonun o kızceğiz gibi olurdu.lunnam da kullanıyo olsa tam olurdu bende de sık görüştüğüm kızlar var sadecehadi bakalım merakla bekliyorum canım
bizimki öyle bi cinsti işte ama bana hiç sökmezdi hemen tak diye koyardım lafı. hatta bazen abartrdım tamam ya bi şey demedik dövme bizi derdiadam 56 yaşında falandı ahh valla sayemde resmen reform gerçekleşti o iş yerinde. sigortasız 400 liraya çalışan elemanı vardı kız ben geldim de maaşlara zam geldi
anlıyorum seni.
sagol canım benım
evet hala da bırakmak ıstemıyorum ama bas agrısıda olduruyor benı napıcam bılmıyorum hayırlısı olsun ya bı blum degısımı olursa durmam daha mantıklı ama degıstrmezlerse cıkıcam mecbur
ben kurtuldum çok şükür ohh benden sonra oraya gelenler düşünsün. kız bi de şimdi eski iş arkadaşlarım babamla haber göndermişler bana, kırılmışlar düğüne davet etmedim diye. sanki kalkıp istanbula geleceklerdi yaay yaa hatırlıyorum o zamanlardan
ben sinir oluyordum senin patrona zaten , bi senin patron birde lunnanın çok sinir oluyorummmmmmmmmmmm
tosbik bebek çalş.mı başlıyoor
:119::119:
topişin ilk bebesi olcak.
azcık eli maşalı olcan tabi. yoksa sonun o kızceğiz gibi olurdu.
neyseki kocan çekip kurtardı seni
anlıyorum seni.
sağlık yoksa gözü bişi görmz insanın.
aklına böyle şeyler getirme yahu.. valla ben yıl sonuna kadar nişanınız olacak gibi hissediyorumtunik beğendim birtane yarın söylicem alırsa onu giyicem ben alamam çok pahalı sadece tanışma olacak abartmaya gerek yok diyorum söz içinde düşünürüz sonra hele bi olsunda o günler hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum
hehe yaparım ben trip haketmeseymiş
bugun dedi zaten bende insanım nolur yiterrrrrrrrrrrrrr bi haftadır herbişeini çekiyorum diye
çekeceksin tabi kendin istedin dedim bende
adam resmen davetiye ile geliyor ya
bakalım önce kimin teyzoşu olcazhadi bakalım pembe gelinde başlamıştı kuzum onuda say
bakalım topiğin ilk bebesi kimden gelecek:119::119:
ohhh kekaaaay olmaz olamaz olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz ark kanki gibiyiz resmiyette var tabi ama çok güzel bi ilişkimiz var hem resmi hemde izin alacağım zaman gerçekten mesela cnm çok sıkkın gelmek istemiyorum işe ve bu şekilde söylediğim zaman izin veriyor adam
dilimi ısırdım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?