Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hayırlı zaman nezamansa ozaman verir rabbim inşALLAH canım hiç kafanı birşey kurcalamasın şimdiden
ama balayı bitti herşey tamam beklemenin anlamı yok bence zaten hemen olmaz şimdiden denemelere başlamakta fayda var
hayırlısı tabiiki

ay yaa hatırlıyorum o zamanlardan
ben sinir oluyordum senin patrona zaten , bi senin patron birde lunnanın çok sinir oluyorummmmmmmmmmmm

tosbik bebek çalş.mı başlıyoor

:119::119:

topişin ilk bebesi olcak.

göreceksin kuzum merak etme

bu topikteki herkes ekli bende facebookta ya
lunnam da kullanıyo olsa tam olurdu bende de sık görüştüğüm kızlar var sadece hadi bakalım merakla bekliyorum canım

ciddi misin.

ALLAH var bir kere bile bna npysun neye bakıyosn demez.

*

öğle tatilinde sana karışamaz ki, calışanısın diye tapulu malı sanıyo zaar
bizimki öyle bi cinsti işte ama bana hiç sökmezdi hemen tak diye koyardım lafı. hatta bazen abartrdım tamam ya bi şey demedik dövme bizi derdi adam 56 yaşında falandı ahh valla sayemde resmen reform gerçekleşti o iş yerinde. sigortasız 400 liraya çalışan elemanı vardı kız ben geldim de maaşlara zam geldi

çok haklısın canım bakalım bizde inşallah size güzel müjdelerle gelirim pek yakında

sonundaaaaaaaaaaaaa

gözün aydın canımm
sagol canım benım
hayırlısı olsun o zaman.

bu işi çook istediğin aklma geldi şimdi.ne umdun ne buldun
evet hala da bırakmak ıstemıyorum ama bas agrısıda olduruyor benı napıcam bılmıyorum hayırlısı olsun ya bı blum degısımı olursa durmam daha mantıklı ama degıstrmezlerse cıkıcam mecbur

kıyafet sec ve menü hazırla bence.

trip mrip yapma.yumurta kapıya dayandı.

tunik beğendim birtane yarın söylicem alırsa onu giyicem ben alamam çok pahalı sadece tanışma olacak abartmaya gerek yok diyorum söz içinde düşünürüz sonra hele bi olsunda o günler hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum
hehe yaparım ben trip haketmeseymiş
bugun dedi zaten bende insanım nolur yiterrrrrrrrrrrrrr bi haftadır herbişeini çekiyorum diye
çekeceksin tabi kendin istedin dedim bende
adam resmen davetiye ile geliyor ya

dilini ısır,totonu kaşı, bişiler yap müdürün '--' gibi bişi olup çıkmasın başına maazallah

ay olmaz olamaz olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

biz ark kanki gibiyiz resmiyette var tabi ama çok güzel bi ilişkimiz var hem resmi hemde izin alacağım zaman gerçekten mesela cnm çok sıkkın gelmek istemiyorum işe ve bu şekilde söylediğim zaman izin veriyor adam
dilimi ısırdım ki

azcık eli maşalı olcan tabi. yoksa sonun o kızceğiz gibi olurdu.

neyseki kocan çekip kurtardı seni

anlıyorum seni.
sağlık yoksa gözü bişi görmz insanın.

ay yaa hatırlıyorum o zamanlardan
ben sinir oluyordum senin patrona zaten , bi senin patron birde lunnanın çok sinir oluyorummmmmmmmmmmm
ben kurtuldum çok şükür ohh benden sonra oraya gelenler düşünsün. kız bi de şimdi eski iş arkadaşlarım babamla haber göndermişler bana, kırılmışlar düğüne davet etmedim diye. sanki kalkıp istanbula geleceklerdi ya ki ben babamın akrabalarını annemin akrabalarını davet etmedim size ne oluyo. ne aradım ne aaa üzüldünüz mü didim hiç umrumda değil ben ne zmaan ordan kurtulucam diye gün sayıyodum
tosbik bebek çalş.mı başlıyoor

:119::119:

topişin ilk bebesi olcak.

yok kız daha başlamadık ama istiyorum ben aslında. gerçi bu ay geçti ama önümüzdeki ay başlayalım dicem akşam kocişe inşallah tamam der

azcık eli maşalı olcan tabi. yoksa sonun o kızceğiz gibi olurdu.

neyseki kocan çekip kurtardı seni

anlıyorum seni.
sağlık yoksa gözü bişi görmz insanın.

aynen öyle özellikle smmm lerde çalışa elemanları öyle yok denecek kadar az paralarla çalıştırma meraklısı çok ses çıkarmadın mı geçiriyolar semeri çühhh diyolar. allah razı olsun kocamdan oyy yirim kii

aklına böyle şeyler getirme yahu.. valla ben yıl sonuna kadar nişanınız olacak gibi hissediyorum
hadi bakalım pembe gelinde başlamıştı kuzum onuda say
bakalım topiğin ilk bebesi kimden gelecek :119::119:
bakalım önce kimin teyzoşu olcaz
ohhh kekaaa

Allah bozmasın.

sen evlenince calışcak mıydıınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…