aynen öyle özellikle smmm lerde çalışa elemanları öyle yok denecek kadar az paralarla çalıştırma meraklısı çok ses çıkarmadın mı geçiriyolar semeri çühhh diyolar. allah razı olsun kocamdan oyy yirim kii
amma çeneniz düşmüş heeee
oku oku bitmez şimdii
hemen istemiyor mu ki:26:ben kurtuldum çok şükür ohh benden sonra oraya gelenler düşünsün. kız bi de şimdi eski iş arkadaşlarım babamla haber göndermişler bana, kırılmışlar düğüne davet etmedim diye. sanki kalkıp istanbula geleceklerdi yaki ben babamın akrabalarını annemin akrabalarını davet etmedim size ne oluyo. ne aradım ne aaa üzüldünüz mü didim hiç umrumda değil ben ne zmaan ordan kurtulucam diye gün sayıyodum
yok kız daha başlamadık ama istiyorum ben aslında. gerçi bu ay geçti ama önümüzdeki ay başlayalım dicem akşam kocişe inşallah tamam der
oku oku bitmez şimdii
dağ kadar çekirdek çitlenir yanii okurkennno kadar çok olmuş mu be yauvvv
zor ya valla. bide saatleride cok dimi
gecti gitti ohh.sen kocaya iyi bak
en çok sen konuşmuşsunhemen istemiyor mu ki:26:
ben konuşmadım hiiççç
ben kurtuldum çok şükür ohh benden sonra oraya gelenler düşünsün. kız bi de şimdi eski iş arkadaşlarım babamla haber göndermişler bana, kırılmışlar düğüne davet etmedim diye. sanki kalkıp istanbula geleceklerdi yaki ben babamın akrabalarını annemin akrabalarını davet etmedim size ne oluyo. ne aradım ne aaa üzüldünüz mü didim hiç umrumda değil ben ne zmaan ordan kurtulucam diye gün sayıyodum
yok kız daha başlamadık ama istiyorum ben aslında. gerçi bu ay geçti ama önümüzdeki ay başlayalım dicem akşam kocişe inşallah tamam der
oku oku bitmez şimdii
zihniyete baktabi canım yani mesela bizim iş yerinde mesai 8.30 başlar tabi ben 9 buçuk bazen 10 gibi gelirdimakşam kışın 5 yazın 6 da çıkıyoduk aslında çıkışımız güneşe bağlıydı birazcık bizim patron hava kararmadan mesainin bitmeyeceğine inanırdı bende nasılsa gündüzleri geç geliyo geç giderdim işe akşam güneşin batmasını beklemek çok sinir etmezdi beni sonuçta sabah geç gelmiş oluyodum. ayy aman boşver cidden geçti gitti allah kocamı başımdan eksik etmesin
en çok sen konuşmuşsun
evlendiğimizde dedik ki bu sene birbirimize doyalım evliliğin tadını çıkaralım 2014 bizim için çalışma başlangıcı olsun ama şimdi ben sanki ister gibiyim açıkçası gözümde korktu iki aylık evli iki arkadaşımda en başından beri istiyo ama henüz olmadı yani hemen olacak diye bi şey yok şimdiden başlayalım bizde diye düşünmüyo değilim:26:hemen istemiyor mu ki:26:
ben konuşmadım hiiççç
dağ kadar çekirdek çitlenir yanii okurkennn
aklına böyle şeyler getirme yahu.. valla ben yıl sonuna kadar nişanınız olacak gibi hissediyorum
bakalım önce kimin teyzoşu olcaz
ohhh kekaaa
Allah bozmasın.
sen evlenince calışcak mıydıınn
okulda valla yaaa öğleden sonra yine yazılı vardı kalktım çalıştım hepnerelerdesin sen kaçak
niye yoktun kiiiii:26:zihniyete bak
amiiiin canım.
bn yoktum ki bugün, şimdide çıkıyorum zaten
dudaklarım silikon dudağı gibi olacaakkkkevlendiğimizde dedik ki bu sene birbirimize doyalım evliliğin tadını çıkaralım 2014 bizim için çalışma başlangıcı olsun ama şimdi ben sanki ister gibiyim açıkçası gözümde korktu iki aylık evli iki arkadaşımda en başından beri istiyo ama henüz olmadı yani hemen olacak diye bi şey yok şimdiden başlayalım bizde diye düşünmüyo değilim:26:
haydi o zaman çekirdeği kap gel piskom
aynen öyle demişti mal adam sonra baktı ki olacak gibi değil ben gider alırım çeyizini seçerim demişti kafayı sıyırmıştıaynen iyiki kurtuldun adam resmen evlenmemi demişti gitmemi demişti sana
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldumki bennnnnnnnnnn
konuş eşinle güzel haberlerini bekliyoruz
zihniyete bak
amiiiin canım.
bn yoktum ki bugün, şimdide çıkıyorum zaten
dudaklarım silikon dudağı gibi olacaakkkk
öperim hepinizi kocaman kocamann
okulda valla yaaa öğleden sonra yine yazılı vardı kalktım çalıştım hep
niye yoktun kiiiii:26:
okuldaydım canıımmmPsikooom nerdesin be hatun =(
ona çekirdek mi denirrrtuzsuz çekirdek al kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?