günaydın kızlar
ne oldu morallere :44:
hoşgeldin incim. Bilmem, tosbik sabah sabah tüttürüyor
sen nasılsın bronzummm
şafak 6 he
hey MAŞALLAH
Günaydın canım. Moralin mi bozuk :44:
Aslına bakarsan gerginim.
Askerim bugün ifade vericek. Haziran ayında nöbete yetişmek için yatağını toplayamadan ckmış koğuştan, tutanak yazmışlar. Dün demişler yarın mahkemeye gidiceksin ifade verceksin. Tabi aklımıza direkt askerliği uzar mı sorusu geliyo. Komutan uzamaz belki para cezası verirler diyo.
İnşallah para cezası olur ya. uzamasın nolur. Kalmış son 6 günü. sevineceğimiz yerde moralimiz bozuk.
keyifsizim biraz sabah uyandığımdan beri geçer şimdi canım. sen de sıkma canını inşallah daha uzamaz askerlik 6 güne gelicek askerinhem ne var canım bi yatak toplanmadı diye askerlik mi uzarmış
incimmm sende hoşgedin bebeğim
keyifsizim biraz sabah uyandığımdan beri geçer şimdi canım. sen de sıkma canını inşallah daha uzamaz askerlik 6 güne gelicek askerinhem ne var canım bi yatak toplanmadı diye askerlik mi uzarmış
incimmm sende hoşgedin bebeğim
AAnasıl ya yatağını toplamadı diyemi
hiç duymamıştım askerlik bukadar sıkı mı ya :44:
canım kötüyü düşünme kötüyü çağırma
İNŞALLAH hiç ceza vermezler
evi çoktan toparladım ki kuzumhoşbulduk kuzummmmm
ama olmaz böyle topiğe moralman bozuk başadık hadi kızlar keyiflenin dua ile halledilmeyecek hiçbirşey yok bu hayatta
sende bi evini topla istersen bi müzik aç evde ses olsun sevdiğin bi şarkıyı aç sonra sebepsiz yere gül kahkaha at falan bak kendiliğinden yerine gelir keyfin
bugün belli olcak bakalım:26:
bnde sanmıyorum uzayacağını da ihtimali bile stres yaptırıyoo.
amaan neyse, biz bugün ANGARA lıyız
bugün belli olcak bakalım:26:
bnde sanmıyorum uzayacağını da ihtimali bile stres yaptırıyoo.
amaan neyse, biz bugün ANGARA lıyız
evi çoktan toparladım ki kuzum
adanalı ol bi an önce yavru
hehe şöyleeeeeeeee
olumsuz düşünme bebeğimm.. şimdi tospaaaa yine diyene bakkkkkdiyecek ama olsun ben yinede diyorum olumsuz düşünme işte
hmm aranızda gizli fısıldaşmaalar he
kv sandım ama meğer alt komşumuzmuş aşure getirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?