Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

begendiğim gelinliklerden biri bu
Aysira Gelinlik
gelinimm benimkinin de kabarıklığı anca o kadar vardır ama modeli daha farklı a tipi gelinlik modeli diyolarmış bu gelinliklere. ben de nişanlım da kabarık gelinlik sevmedik daha zarif bi şey peşindeyiz sonra a kesimle tanıştık
ben de dun sevgilimden ayrıldım kendime gelmeye calısıyorum afalladım da biraz

Günaydıııııınnnn....
lovel günaydın gözün aydın mı diyim bilemedim kız maşallah üzülmüyosun

kabarık düşünmüyosun heralde:44:

aslında kabarık düşünüyordum
ama bunların benım vücuduma daha cok yakıstıgına karar verdim
prenses modeller belini oldugundan daha kalın gösteriyo insanın
bi de ben tamamen güpürlü gösterişli istiyorum ya kabarık olanlar genelde tül kuzum güpürlü kabarık model yok pek fazla gördüğüm yerlerde

1 ay 26 gün sonra sadece senin..
sıkma canını, evlilik arefesinde olur öyle şeyler bebeğim. bizimkilerde şikayetçiler biliyorum az çok.
sabredin. ne kaldı ki zaten

aynen öyle canım ona bunları söyledim zaten bi de ben üzülüp onu üzmiyim diye ama işte size daha açık davrandım size de dökmesem içimi patlarım heralde neyse sabredicez gülelim eğlenelim zaman geçsin

prenses model mi beli kalın gösteriyo
gelinlikte kabarıklığı seviyorum, diğerleri sade geliyo bana, ne bileyim sanki, özensiz.. öylesine alınmış gibi. bilemiyorum :26:
he yakışana yakışır o ayrı konu.

Her zaman seni dinlemeye hazırız.
Sen dua et 1 bucuk ayın kaldı son 1 ay zaten telaşen olucak.
Yüzün hep gülsün yavrum

Babasıyla tartışması kötü olmuş en büyük iş sana düşüyo güzelim. Hep nişanlının yanında olman lazım. Tmm şimdi sıkıntı çekiyosunuz ama birlikte uyanınca, sevdiğin adam için kahvaltı hazırlayıp kahveleriniz içince herşeye değermiş diceksin emin ol. Sadece sabır. Rabbim yardımcınız olsun
Abiye bile denetmiyolar ya. Ben diyorum ki nişanlım görmeden alamam o zmn izin veriyolar
Çoooook güzel bi şarkı doğru seçim olmuş balım
begendiğim gelinliklerden biri bu
Aysira Gelinlik
Güzelmiş tatlım. Tabi üstünde nasıl duruyo ona göre karar vermek lazım. Ama pek benim tarzım değil. Benim gelinliğim karrrr beyaz olmalı
ben de dun sevgilimden ayrıldım kendime gelmeye calısıyorum afalladım da biraz

Günaydıııııınnnn....

Günaydın cnm niye ayrıldınız ne oldu ki konuşmak istersen dinleriz.

bende öyle düşünüyordum da dedim ya deneyince kararım değişti
bu modeller daha zarif durdu benım üstümde
baya ışıltılı gösterişli bişey ama cok kabarık degil canım
hayırlısı bakalım hangisine karar vericem sonuc olarak

bana nişanlına gösterip napcan ugursuzluk getirir diyo kadın deli mi ne foto cektirmemek için bahane arıyo

benim belim kalın görünmedi hiçbirinde sadece balık modelde popom ben burdayım diye el salladı aslında çıkık da değildir ama tam yapışınca böyle yaptı ama prenses modeli istememe nedenimiz çok kabarık ve hem hareket etmesi zor hem yanındaki sana tam yanaşamıyo nişanlım da hep zarafetten yanadır bu a kesimi daha çok yakıştırdı bana benimde içime sindi a ya yöneldim.

amin kuzucum hepimizin yüzü gülsün inşallah
bundan hiç şüphem yok kuzum o benim kendim için yaptığım en iyi şey oldu hayatımda. ne okul ne iş ne para tek gerçeğim o benim. inşallah huzurlu bi yuvamız olunca şimdiki sıkıntıların hiçbirini hatırlamıcam bile.
akşam arasın ona da söylicem bu şarkıyı bakalım beğenicek mi

evet a kesim diyorlarmıs bu modelllere canım
ben ilk başta kabarık bi gelinlik alırım dıye gitmştim ama bu modeller daha cok yakıstı benm vücuduma
zaten tamamı güpürlü modeller begendım kabarık modellerde pek fazla güpür yok daha cok tül kullanılmıs

Cidden bahane arıyolar. Model beğenip dışarda diktirirsin diye korkuyolar herhalde gıcıklar

Ne mutlu size tatlım. Biri için bunları söyleyebilmek en büyük mutluluk. Allah herkese sizin gibi saf temiz aşk nasip etsin inş.

evet ondan korkuyorla canım
bakalım kısmetimde hangisi var artık karar versem iyi olcak aslında

benim en başından beri daha az kabarık modeller vardı kafamda hatta kızlara gösterdim burda beğenmediler balık model düşünüyodum önceden elbise gibi diyince vazgeçtim. ilk denediğim gelinlik prenses model oldu aslında nişanlımla beğenmiştik ama sonra gezince a modelle karşılaştık ve fikrimiz tamamen değişti. benim de vücuduma daha uygun bi model oldu bu hem çok kabarık da istemiyodum en başından beri istediğim gibi olmuş oldu

amin canım allah hepimizin ilişkisini nazarlardan korusun üzülmeyelim hiçbirimiz yaa

bende cok fazla model denedım de prenses modelde bir de etraftakiler cok fazla yaklasamıyor
dans ederken uzak durmak gerekiyo baya

Evet tatlım karar ver artııııııık. Ben senin yerinde olsam her gün gelinlikçide olurdum

tatlım cok denedım zaten ya
aslında insanın içi 1 2 modele ısınıyor onda takılı kalıyor sonra karar ver verebilirsen

bazen hayal ettiğimiz gibi durmayabiliyor tabi
yakışanını al tabisi

sende aynı şekilde, yakışanıı ve içine sineni al yavrum,
gerçi hepsi yakışır amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…