gelinimm benimkinin de kabarıklığı anca o kadar vardır ama modeli daha farklı a tipi gelinlik modeli diyolarmış bu gelinliklere. ben de nişanlım da kabarık gelinlik sevmedik daha zarif bi şey peşindeyiz sonra a kesimle tanıştık
lovel günaydın gözün aydın mı diyim bilemedim kız maşallah üzülmüyosunben de dun sevgilimden ayrıldım kendime gelmeye calısıyorum afalladım da biraz
Günaydıııııınnnn....
kabarık düşünmüyosun heralde:44:
1 ay 26 gün sonra sadece senin..
sıkma canını, evlilik arefesinde olur öyle şeyler bebeğim.bizimkilerde şikayetçiler biliyorum az çok.
sabredin. ne kaldı ki zaten
lovel günaydın gözün aydın mı diyim bilemedim kız maşallah üzülmüyosun
yok ya allaha şükür gayet iyiyim
prenses model mi beli kalın gösteriyoaslında kabarık düşünüyordum
ama bunların benım vücuduma daha cok yakıstıgına karar verdim
prenses modeller belini oldugundan daha kalın gösteriyo insanın
bi de ben tamamen güpürlü gösterişli istiyorum ya kabarık olanlar genelde tül kuzum güpürlü kabarık model yok pek fazla gördüğüm yerlerde
aynen öyle canım ona bunları söyledim zaten bi de ben üzülüp onu üzmiyim diye ama işte size daha açık davrandımsize de dökmesem içimi patlarım heralde neyse sabredicez gülelim eğlenelim zaman geçsin
Babasıyla tartışması kötü olmuş en büyük iş sana düşüyo güzelim. Hep nişanlının yanında olman lazım. Tmm şimdi sıkıntı çekiyosunuz ama birlikte uyanınca, sevdiğin adam için kahvaltı hazırlayıp kahveleriniz içince herşeye değermiş diceksin emin ol. Sadece sabır. Rabbim yardımcınız olsunbabasıyla biraz tartışmışlar onun keyfi yok o böyle olunca benim yüzüm daha da düşüyo. tabi belli etmiyorum sabah güldürdüm neşelendirmeye çalıştım boşver sabredicez az daha falan diyip moral vermeye çalıştım ama biliyorum içini işte
Abiye bile denetmiyolar ya. Ben diyorum ki nişanlım görmeden alamam o zmn izin veriyolarbakıyorm bulunca eklicem
aslında ben üstümde nasıl durdugunu göstermek istiyordum ama bazı uyuzlar izin vermiyo fotograf cektirmeye ne olacaksa sanki
inşalah düzelir canım ya siz hala birbirinizi seviyorsanız aileler bi şekilde ikna olurlar tatlım önemli olan sizin vazgecmemeniz
Çoooook güzel bi şarkı doğru seçim olmuş balımişte benim düğünüm de bu şarkı mutlaka çalmalı nilüferden "taa uzak yollardan"
haykırsam göklere
artık yanımda beni benden çok seven
dünyalar benim olsa yine de istemem
yalnız sensin benim yüzümü güldürenevet bu tamda bize uygun bi şarkı
Güzelmiş tatlım. Tabi üstünde nasıl duruyo ona göre karar vermek lazım. Ama pek benim tarzım değil. Benim gelinliğim karrrr beyaz olmalı
ben de dun sevgilimden ayrıldım kendime gelmeye calısıyorum afalladım da biraz
Günaydıııııınnnn....
yok ya allaha şükür gayet iyiyim
üzülme tabi iyi bu halin hadi allah daha iyisini çıkarsın karşına
prenses model mi beli kalın gösteriyo
gelinlikte kabarıklığı seviyorum, diğerleri sade geliyo bana, ne bileyim sanki, özensiz.. öylesine alınmış gibi. bilemiyorum :26:
he yakışana yakışır o ayrı konu.
Her zaman seni dinlemeye hazırız.
Sen dua et 1 bucuk ayın kaldıson 1 ay zaten telaşen olucak.
Yüzün hep gülsün yavrum
Babasıyla tartışması kötü olmuş en büyük iş sana düşüyo güzelim. Hep nişanlının yanında olman lazım. Tmm şimdi sıkıntı çekiyosunuz ama birlikte uyanınca, sevdiğin adam için kahvaltı hazırlayıp kahveleriniz içince herşeye değermiş diceksin emin ol. Sadece sabır. Rabbim yardımcınız olsun
Abiye bile denetmiyolar ya. Ben diyorum ki nişanlım görmeden alamam o zmn izin veriyolar
Çoooook güzel bi şarkı doğru seçim olmuş balım
Güzelmiş tatlım. Tabi üstünde nasıl duruyo ona göre karar vermek lazım. Ama pek benim tarzım değil. Benim gelinliğim karrrr beyaz olmalı
Günaydın cnm niye ayrıldınız ne oldu ki konuşmak istersen dinleriz.
prenses model mi beli kalın gösteriyo
gelinlikte kabarıklığı seviyorum, diğerleri sade geliyo bana, ne bileyim sanki, özensiz.. öylesine alınmış gibi. bilemiyorum :26:
he yakışana yakışır o ayrı konu.
Her zaman seni dinlemeye hazırız.
Sen dua et 1 bucuk ayın kaldıson 1 ay zaten telaşen olucak.
Yüzün hep gülsün yavrum
bundan hiç şüphem yok kuzum o benim kendim için yaptığım en iyi şey oldu hayatımda. ne okul ne iş ne para tek gerçeğim o benim. inşallah huzurlu bi yuvamız olunca şimdiki sıkıntıların hiçbirini hatırlamıcam bile.Babasıyla tartışması kötü olmuş en büyük iş sana düşüyo güzelim. Hep nişanlının yanında olman lazım. Tmm şimdi sıkıntı çekiyosunuz ama birlikte uyanınca, sevdiğin adam için kahvaltı hazırlayıp kahveleriniz içince herşeye değermiş diceksin emin ol. Sadece sabır. Rabbim yardımcınız olsun
Çoooook güzel bi şarkı doğru seçim olmuş balım
gelinimm benimkinin de kabarıklığı anca o kadar vardır ama modeli daha farklı a tipi gelinlik modeli diyolarmış bu gelinliklere. ben de nişanlım da kabarık gelinlik sevmedik daha zarif bi şey peşindeyiz sonra a kesimle tanıştık
lovel günaydın gözün aydın mı diyim bilemedim kız maşallah üzülmüyosun
Cidden bahane arıyolar. Model beğenip dışarda diktirirsin diye korkuyolar herhalde gıcıklarbende öyle düşünüyordum da dedim ya deneyince kararım değişti
bu modeller daha zarif durdu benım üstümde
baya ışıltılı gösterişli bişey ama cok kabarık degil canım
hayırlısı bakalım hangisine karar vericem sonuc olarak
bana nişanlına gösterip napcan ugursuzluk getirir diyo kadın deli mi ne foto cektirmemek için bahane arıyo
benim belim kalın görünmedi hiçbirinde sadece balık modelde popom ben burdayım diye el salladıaslında çıkık da değildir ama tam yapışınca böyle yaptı ama prenses modeli istememe nedenimiz çok kabarık ve hem hareket etmesi zor hem yanındaki sana tam yanaşamıyo nişanlım da hep zarafetten yanadır bu a kesimi daha çok yakıştırdı bana benimde içime sindi a ya yöneldim.
amin kuzucum hepimizin yüzü gülsün inşallah
bundan hiç şüphem yok kuzum o benim kendim için yaptığım en iyi şey oldu hayatımda. ne okul ne iş ne para tek gerçeğim o benim. inşallah huzurlu bi yuvamız olunca şimdiki sıkıntıların hiçbirini hatırlamıcam bile.
akşam arasın ona da söylicem bu şarkıyı bakalım beğenicek mi
ınsallah canımsiz dualarinizi eksik etmezseniz benim sirtim yere gelmezz
Cidden bahane arıyolar. Model beğenip dışarda diktirirsin diye korkuyolar herhalde gıcıklar
Ne mutlu size tatlım. Biri için bunları söyleyebilmek en büyük mutluluk. Allah herkese sizin gibi saf temiz aşk nasip etsin inş.
benim en başından beri daha az kabarık modeller vardı kafamda hatta kızlara gösterdim burda beğenmedilerevet a kesim diyorlarmıs bu modelllere canım
ben ilk başta kabarık bi gelinlik alırım dıye gitmştim ama bu modeller daha cok yakıstı benm vücuduma
zaten tamamı güpürlü modeller begendım kabarık modellerde pek fazla güpür yok daha cok tül kullanılmıs
Cidden bahane arıyolar. Model beğenip dışarda diktirirsin diye korkuyolar herhalde gıcıklar
Ne mutlu size tatlım. Biri için bunları söyleyebilmek en büyük mutluluk. Allah herkese sizin gibi saf temiz aşk nasip etsin inş.
evet ondan korkuyorla canım
bakalım kısmetimde hangisi var artık karar versem iyi olcak aslında
benim en başından beri daha az kabarık modeller vardı kafamda hatta kızlara gösterdim burda beğenmedilerbalık model düşünüyodum önceden elbise gibi diyince vazgeçtim. ilk denediğim gelinlik prenses model oldu aslında nişanlımla beğenmiştik ama sonra gezince a modelle karşılaştık ve fikrimiz tamamen değişti. benim de vücuduma daha uygun bi model oldu bu hem çok kabarık da istemiyodum en başından beri istediğim gibi olmuş oldu
amin canım allah hepimizin ilişkisini nazarlardan korusunüzülmeyelim hiçbirimiz yaa
Evet tatlım karar ver artııııııık. Ben senin yerinde olsam her gün gelinlikçide olurdum
bazen hayal ettiğimiz gibi durmayabiliyor tabibende öyle düşünüyordum da dedim ya deneyince kararım değişti
bu modeller daha zarif durdu benım üstümde
baya ışıltılı gösterişli bişey ama cok kabarık degil canım
hayırlısı bakalım hangisine karar vericem sonuc olarak
bana nişanlına gösterip napcan ugursuzluk getirir diyo kadın deli mi ne foto cektirmemek için bahane arıyo
sende aynı şekilde, yakışanıı ve içine sineni al yavrum,benim belim kalın görünmedi hiçbirinde sadece balık modelde popom ben burdayım diye el salladıaslında çıkık da değildir ama tam yapışınca böyle yaptı ama prenses modeli istememe nedenimiz çok kabarık ve hem hareket etmesi zor hem yanındaki sana tam yanaşamıyo nişanlım da hep zarafetten yanadır bu a kesimi daha çok yakıştırdı bana benimde içime sindi a ya yöneldim.
amin kuzucum hepimizin yüzü gülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?