Dışarı cıkma zati, şimdiden buzkar yağsa ben yolda donakalırım haralda
Aşuren güzel olmuş demek, ellerine sağlık. maaşallah sana. ben hayatta tek başıma aşure yapmaya kalkışamam
Morinciiiiiiiiiiiim
Dün akşamki o kedi ve köpek kimindi:18:
hava soğuk olunca insanın canı hiç bişi istemiyo.
Dün akşam incim bi resm atmış bana, kapıya tırmanmış bi kedi. ve kocaman bi köpek.
Kiminmiş merak ettim.
kızz telden girmeye alışsaydım öyle yapardım ama bi türlü alışamıyorum pc de kocaman tuşlar varken telf. ekranındaki klavye bana minik geliyokahvaltıyı bende çok severim ama yemek de severim ama en çok makarnayı severim değişik şekillerde yaparım hep ohh yevrim ismi lazım değille gelecektiniz ya bana onu salladık diye gelme planlarını iptal etme hatta hızlandırsan keşke kızlara evden yazar nispet yaparık el sallarız
kardeşimin cuma günleri dersi yok canım hastalanmış o yüzden gelmek istemedi çünkü biliyo biri yanımda hasta dursa hemen bana bulaşır hasta olurum. neyse dedim gel aşure yaptım kaçırma
hava soğuk olunca insanın canı hiç bişi istemiyo.
Dün akşam incim bi resm atmış bana, kapıya tırmanmış bi kedi. ve kocaman bi köpek.
Kiminmiş merak ettim.
bende whatsapp istiyorummm:84::84::84: akşam mutlalka yaptırcam kocama bana ne
Maşallah sana kuzum ya. Çok şanslısın vallahi. Bende çok seviyorum yemek yapmayı. Ama beceremeyip çöpe giden çok olmuştur. İnşallah evlenince bende her yemeği çook güzel yaparımhep diyorum kuzucum benim şansım evimizde amerikan mutfağı olmasıydı annem yemek yaparken hep bi gözümle onu takip ederdim. sonra bi dönem anaanem hastaydı annem hep oraya gidiyodu babamda yurtdışında çalışıyo o zamanlar. ablamın hiç yemek yapma hevesi yoktu annem arardı tospik şunu şunu pişir derdi kapatırdı tel.i bende tabi düşünürdüm o yemeğin içine ne konuluyodu diye öyle öyle deneyip yapardım sonra da üni.ye gittim zaten orda evde kalıyodum ev arkadaşım yemek bilmezdi o temizlik yapardı ben yemek anlaşıp gittik güzelceneözledim o günleride be yaa negzeldi aşureyi ilk defa yapıyodum zaten annem de dedi iyi cesaret kendimi övmek için demiyorum kuzum valla ama eşim de babam da aynı şeyi der senin elinin lezzeti var diye ne yapsan güzel oluyo diye. bak mesela tatlıda o kadar güvenmem kendime yeni yeni yapıyorum ne yapıyosam ama yemekte hiç düşünmem ilk kez yapıyorum ya beceremezsem diye
İyiyim çok şükür. Sen nasılsın güzellik.
ya bnde sizin evde sandıııııııııııııııııııımmmmmmmkardeşim göndermiş kuzum
ay çok güldüm ama ben o resme yaa sen niye korktun kiiğğğ
bencede yaptır. biz watsaplıyızbende whatsapp istiyorummm:84::84::84: akşam mutlalka yaptırcam kocama bana ne
Maşallah sana kuzum ya. Çok şanslısın vallahi. Bende çok seviyorum yemek yapmayı. Ama beceremeyip çöpe giden çok olmuştur. İnşallah evlenince bende her yemeği çook güzel yaparım
Bende iyiym bitanem kahvemi içmek istiyorum afyonum patlamadı daha
Sen dün bişey sorucam bişey sorucam diyodun kaçtın. Ne sorucaktın bakiiim:26:
ya bnde sizin evde sandıııııııııııııııııııımmmmmmm
bencede yaptır. biz watsaplıyız
yok kız. bişi söylicem didim. sonra ben gidiyorum dicektiimmm.
hayırlısı be kuzum bakalım zaman ne göstrecekbundan sonra çekeceği şey sadece BENSİZLİK olur zaten canım
bitmiştir artık daha fazla ne hali varsa görsün
evet evet süper olur kiyaa makarna bende çok severim
yok canımcım niye iptal edecekmişim onamı bağlıyızgelirim tabikisideeee hatta foto çeker geçici albüm yaparız kk da
sana hastalık bulaştımaya mı geliyorrr
ivet geri kalıyorummmmyaptır kuzum yaaaaaaaaaa
whatsapsız olmiyiiiiiiiii
hayırlısı be kuzum bakalım zaman ne göstrecek
evet evet süper olur kigelmek istemedi aslında hasta diye ama gel didim akşama güzel yemekler yapıcam kaçırma
ivet geri kalıyorummmm
neyse canlar kardeşim geldi bi kahvaltı yapalımmm
he yok kızzzzzzzzzzzz
bizim eve hayvan giremezzzzzzzzz maleseff :26::26:
ben korkarım. evin içindede kızıyorum korktuğm için:26:
ben severim korkmam ama tüy dökülüyor sürekli namaz kılınan yerde hayvan tüyü doğru değil o sebepten eve sokmuyoruz biz ama bahçeli evim olursa kesinlikle bahçeme köpek alırım ben çok isterim
Günaydın kuzular =) Nasılsınız keyifler nasıl..
günaydın cadım, ay pardon canıım
keyfler 10 numara..
kedili fotonu görmüştümmm biliyorum sevdiğini
ben sevimli köpecikleri sadece uzaktan severim:18:
benimkide akşam dedi ki aşkım ben kızarım o yüzden kızınca üzülme çünkü hemen geçer kızgınlığım sana. dedim şöyle dudak bukerekama benim de kalbim kırılıyo kızmadan anlatsan anlarım. anlmazsın aşkım diyo başka yerlere çekiyosun daha çok sinirleniyorum didi cidden öyle bi huyum var nasıl lafı alıp hee yani şöylemi diyosun diyip başka bi şeye bağlıyorum, cinnet sebebi
Günaydın kuzular =) Nasılsınız keyifler nasıl..
gunaydın hosgeldın cnm ııyıyz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?