Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

“Sabırda zarar; hüzün ve telaşta fayda yoktur.”

“Bütün dostları gezdim, gördüm. Dili muhafaza etmekten daha iyi dost göremedim. Bütün elbiseleri gördüm. İffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim. Bütün malları gördüm; kanaatten daha iyi mal görmedim. Bütün iyilikleri gördüm; nasihatten daha iyisini görmedim. Bütün yemekleri görüp tattım; sabırdan lezzetlisini görmedim.”

Öyle valla , sabır en tatlı yemek .

Acıktın mı kız bir tabak sabır vereyim sana..

memento mori ne kim kız.. iyiki geçici yaptırmışsın ay hiç sevmem dövmeyi

hayırdır inşallah. noldu öyle

yaaaaaa sinir olurum.cingar cıkarrım

Yani konuşuyoruz hiç bir sorun yok bir anda ona bi haller oluyor , olmadık şeylerin lafını yapıp bana kükrüyor..

Sonra siniri geçiyor , herşey normale dönüyor..

Örneğin bir yemek yaparım , o yemeği yer , ama eleştire eleştire yer . Sanki beğenmemiş gibi laf eder ama tabakta bir lokma dahi bırakmadan yer..

Sonra ellerine sağlık afiyet durumlarını yaşarız sonra günler geçeler haftalar geçer bunun lafını yapar, hiç güzel yapamamışsın , afedersin ama bilmem ne gibi olmuş tarzında yorumda bulunur .Sırf sorun çıkarıp delirtmek için..

Abi morelimi bozuyor. Bende böyle düşünüyorsun neden o zaman ben bir şey yaptığımda yiyorsun. Beğenmediysen yeme,diyorum.Beğeniyo birdaha yap yap diye ısrar ediyo. Ama amacı beni deli etmek işte !

Ha bir saat adam akıllı konuşuyorsak bunlar sevgi sözleriyle olmadı kavga ile tartışmayla oldu gitti güzelim vaktimiz..

Dün sinirlenip ayrılalım o zaman dedim. Gerçekten dedim canıma tak etti..
Sonra ben bunu diyince tekrardan normale döndü.Canımlar cicimler başladı..

Abi keyif denen bir şey bırakmadı bende dün.
Kaçta yattığımı bilmiyorum.

Onun her sorununda ben yanında oldum. benim için bi bardak su getirse onun lafına yapar oldu..
Ya gerçekten onun psikolojisi iyi değil yada bende bir tuhaflık var..

İyi olduğunda gayette çok güzel oluyor hiç sıkmıyor canımı..

Öyle işte. Şuan bi problem yok.Normale döndük ama benim canım çok sıkıldı be nazarım..

“Fazla lakırdıyı terk eden kimseye hikmet bahşedilir. Fazla (tecessüsle) bakmayı terk edenin kalbine tevazu bahşedilir. Fazla yemeyi terk edene ibadet lezzeti bahşedilir. Fazla gülmeyi terk edene heybet bahşedilir. Mizahı terk edene izzet bahşedilir. Dünya sevgisini terk edene, ahiret muhabbeti bahşedilir. Başkasının ayıbı ile meşgul olmayı terk edene, nefsinin ayıplarını ıslah etme hâli bahşedilir. (Müteal, yani idrak ötesi olan) Allah’ın keyfiyetinde araştırma ve tecessüsü terk edene, nifaktan kurtuluş bahşedilir.”

Bende yiyorum hemde tabak tabak

Evet , gerçi ölümü hatırlamak için illa kolunda bir not olması gerekmiyor ..

Hı hı ben çok sevdim seni

hehe normalde bende tabak tabak yerim ama şu sıralar kazan kazan yiyorum anca kesiyor malum durumlar :26:

bende sevdim kiii seniii

hehe normalde bende tabak tabak yerim ama şu sıralar kazan kazan yiyorum anca kesiyor malum durumlar :26:

bende sevdim kiii seniii

Benim kadar sabırlı değilsindir emin ol. Bak bunda sana dik kafalılık yapabilirim ama bu topiğin en sabırlısı benimmm...

Uhuuuuuuuu bi anlatsam sen bunları nasıl yaşadın nasıl çektin dersin =D

Benim kadar sabırlı değilsindir emin ol. Bak bunda sana dik kafalılık yapabilirim ama bu topiğin en sabırlısı benimmm...

Uhuuuuuuuu bi anlatsam sen bunları nasıl yaşadın nasıl çektin dersin =D

seninkine olan sabrın mı

yok o konuda haklısındır ben uzun vadede sabırlı bi insanım ama kısa vadede değilim hemen patlayıp cırlayıveriyorummm

iş başa düşünce her şey güzel olur bebeğim hiç dert etme ama denemelere devam et

ya bnde sizin evde sandıııııııııııııııııııımmmmmmm

bencede yaptır. biz watsaplıyız

yok kız. bişi söylicem didim. sonra ben gidiyorum dicektiimmm.
hıh bende whatsapplı olcam akşam yani şimdi gözüm yemiyo beceremem diye ama kocam yapar ki
aynen hayırlısı canım BEN işimi ALLAHA havale ettim o en iyisini bilir....

banada kahvaltılar hazırlaaaaa
tamam tatlım size afiyet olsun görüşürüzzz
o zaman tamamdır senle de görüşceğimizde kahvaltıya davetlim olacaksın gerçi gelene kadar kahvaltı değil de brunch olur bizimkisi ama güzel olur çok da tatlı olur
ben severim korkmam ama tüy dökülüyor sürekli namaz kılınan yerde hayvan tüyü doğru değil o sebepten eve sokmuyoruz biz ama bahçeli evim olursa kesinlikle bahçeme köpek alırım ben çok isterim

hiç sevemem hayvanları anca uzaktan oyy ne tatlı derim :26: eşimde kedilere bayılır bi ara annesini evinde sahipsiz bi kediye sahip çıktı eve aldı evlenince bizim olsun mu dedi böyle yaptım kız çok korkarım kedilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…