Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ay o huy bendede var

birşey dediğinde hemen şunumu demek istedin senin dediğin laf bu kapıya çıkar vs vs vs harbiden cinnet sebebi

ayy nedir bizim kızların bu ortak çekilmez huyları be incim kız diyo ki valla senin yaptıklarını ben yapsam koyarsın tekmeyi müsait yerklerime bu konuda da haklılar kız biz olsak tahammül etmeyiz böyle şeylere çünkü bazen hasta gibi davranıyorum ruh hastası

bu arada dün kociş gittikten sonra topiğe geldim ya geçmişi okumamıştım sabah bi okuyim dedim neler döndürmüşsünüz ama hiç kulağım çınlamadı ki bulaşık yıkıyomuşumda bilmem neler

gerçekten ya resmen jet hızı ile geçiyor zaman geçmese iyi ama
aminnnnn canım aminnnn

biz hepimiz senin gibi ev hanımı olma hayali kurarken sen neden bu saatte ayaktasın acaba

8.10 da uyandım baktım eşim kalkmış hazırlanıyo buçukta çıkıyo evden hayırdır didim kahvaltı yapmadan mı çıkıcan niye uyandırmıyosun beni diye bi de fırçaladım. bi kere uyandım işte o saatte sonra uyuyamadım ortalığı toparladım kardeşim gelicek dha uyuyodur o da uyandırayım bari işte bi kere uyandım ya daha yataga girmeye üşendim tv mi açtım pc mi aldım kucağıma size geldim fenamı ettim yaniii öyle mi demek istiyosun

tımam tımam sen kocam değilsin arkadaşımsın sana öyle cinnet getirtecek tripler yok

bu arada aşurem çok güzel oldu koçiş bayıla bayıla yedi komşulara da götürdüm annem de diyo aferim kız hiç üşenmiyosun böyle işlere kalkışıyosun ee ne sandın anne sen kızını istese hem iş kadını hem cillop gibi ev hanımı olur didim havalandım

Aaa bende bugün kimseler yok diye hayıflanıyodum. Gelmişsiniz de konulara dalmışsınız bile. Bi el ataydınız ya kızım

Bu arada evet bende erkeklere acıyorum. Bazen diyorum bu çocuk nasıl katlanıyo bana

Ohhh ellerine sağlık tospiğim. Kaynanayada hava atılmış. Operasyon tamam
Valla sen iyi ev hanımı oldun kızım. Turşular, aşureler.. Nerden biliyosun bunları yapmayı evlenmeden önce annen mi öğretti

yavrum hemen alıntıladım da seni gel diye bugünde ilk mevzumuz erkeklerden oldu işte. aman şimdi düşündüm de bizde başk şeylerine katlanıyoruz onlar azıcık trip çekmiş nolcek yaneee

evet yaaaa aynennnnnnnnnn

hoş benimkinin benden aşa kalır yanı yok.!!!!!!!!! hele şu son yaptıklarını ne kız ne erkek hiçbi insan evladı çekmez
ama olaya genel olarak bakacak olursak aynen benim yaptıklarımı o yapsa bende asla çekemezdim sanırım

hııııııııııı heeee şeyyy evetttt tahmin yürütmece yaptıydık birazıcık :18::18:

yavrum hemen alıntıladım da seni gel diye bugünde ilk mevzumuz erkeklerden oldu işte. aman şimdi düşündüm de bizde başk şeylerine katlanıyoruz onlar azıcık trip çekmiş nolcek yaneee
Bizde vicdan bile yok kızım. Anca 2 cümlelik acıyoruz erkeklere
Amaaaaan onlara çok bile
Ayyy amaaaaannnn ne soğuk İzmit.

Kocaman günaydın şekerlerim

Günaydın boncuğummmmm nasılsın

Ohhh ellerine sağlık tospiğim. Kaynanayada hava atılmış. Operasyon tamam
Valla sen iyi ev hanımı oldun kızım. Turşular, aşureler.. Nerden biliyosun bunları yapmayı evlenmeden önce annen mi öğretti

hep diyorum kuzucum benim şansım evimizde amerikan mutfağı olmasıydı annem yemek yaparken hep bi gözümle onu takip ederdim. sonra bi dönem anaanem hastaydı annem hep oraya gidiyodu babamda yurtdışında çalışıyo o zamanlar. ablamın hiç yemek yapma hevesi yoktu annem arardı tospik şunu şunu pişir derdi kapatırdı tel.i bende tabi düşünürdüm o yemeğin içine ne konuluyodu diye öyle öyle deneyip yapardım sonra da üni.ye gittim zaten orda evde kalıyodum ev arkadaşım yemek bilmezdi o temizlik yapardı ben yemek anlaşıp gittik güzelcene özledim o günleride be yaa negzeldi aşureyi ilk defa yapıyodum zaten annem de dedi iyi cesaret kendimi övmek için demiyorum kuzum valla ama eşim de babam da aynı şeyi der senin elinin lezzeti var diye ne yapsan güzel oluyo diye. bak mesela tatlıda o kadar güvenmem kendime yeni yeni yapıyorum ne yapıyosam ama yemekte hiç düşünmem ilk kez yapıyorum ya beceremezsem diye

Son düzenleme:

ahahahahah

hayırrr kuzum çokkkkkkkkkkk iyi ettin iyikiiiiiiiiiğğğ geldin yoksa yalnız kalırdım baksana kimse gelmedi hala...canımmmmmmmmmmmmmmm

olsun uzan yatak keyfi yap şöyle ohh miss
kardeşinin okulu yokmu kız bugun... ohh miss gibi hazırla döktür bakalım kardeşciiiğine kahvaltılıkları
benım en sevdıgım öğün kahvaltıdır yemek hiç aramam ama kahvaltısız yapamam. benım arklar yada kuzenler benı çağıracakları zaman hiç yemeğe çağırmazlar hep kahvaltıya çağırırlar
hatta benımkı doğumgünümde beni yemeğe değil kahvaltıya götürmüştü

huuuuuuuuuuu

afferim kız sana maşALLAH

Ayyy amaaaaannnn ne soğuk İzmit.

Kocaman günaydın şekerlerim
günaydın bebeğimmmm bizde istanbulda soğuğa merhaba dedik:26: hoş çok şükür evdeyim ama pencereden bakıyorum ağaçlar laylim leyyy leylimmm leyy diye sallanıyo
onun hesabını kesiceksin kuzum artık sormuyorum ben çünkü zaten sen hatırladıkça sinir oluyosundur daha da üzmiyim seni:26: valla şunu söylemeden geçemicem ama sen ne yaparsan yap çekmek zorunda bundan sonra

Bizde vicdan bile yok kızım. Anca 2 cümlelik acıyoruz erkeklere
Amaaaaan onlara çok bile

Günaydın boncuğummmmm nasılsın
dimi ya ossun ossun her zaman vampir dişlerimizi göstermemiz gerek yoksa o dişler bize giriyo kanımız emiliyo

dimi onlar birşey yapınca dünyayı başlarına yıkıyoruz ama biz ediyoruzda ediyoruz

huyumuz kurusun bizde böyleyiz işte hıh

Dışarı cıkma zati, şimdiden buz kar yağsa ben yolda donakalırım haralda

Aşuren güzel olmuş demek, ellerine sağlık. maaşallah sana. ben hayatta tek başıma aşure yapmaya kalkışamam

Morinciiiiiiiiiiiim
Dün akşamki o kedi ve köpek kimindi :18:

Son düzenleme:

kızz telden girmeye alışsaydım öyle yapardım ama bi türlü alışamıyorum pc de kocaman tuşlar varken telf. ekranındaki klavye bana minik geliyo kahvaltıyı bende çok severim ama yemek de severim ama en çok makarnayı severim değişik şekillerde yaparım hep ohh yevrim ismi lazım değille gelecektiniz ya bana onu salladık diye gelme planlarını iptal etme hatta hızlandırsan keşke kızlara evden yazar nispet yaparık el sallarız
kardeşimin cuma günleri dersi yok canım hastalanmış o yüzden gelmek istemedi çünkü biliyo biri yanımda hasta dursa hemen bana bulaşır hasta olurum. neyse dedim gel aşure yaptım kaçırma

çıkmam da alışveriş yapıcaktım aslında üşeniyorum ondan gitmiyorum kız bıktım evlendiğimden beri gittiğim 5. düğün bıktım artık pazar günü son inşallah değişik bi şeyler almak istiyodum da soğuk vazgeçtim

ne kedisi ne köpeği

hava soğuk olunca insanın canı hiç bişi istemiyo.

Dün akşam incim bi resm atmış bana, kapıya tırmanmış bi kedi. ve kocaman bi köpek.

Kiminmiş merak ettim.

bundan sonra çekeceği şey sadece BENSİZLİK olur zaten canım

bitmiştir artık daha fazla ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…