Aynen öyle hayatımızda 1 gece prenses olucaz herşeyin en iyisini istemek ince eleyip sık dokumak hakkımızdemi demi
kac kere gelinlik alıcaz sanki hayatımızda
öyle vallaaa haftanın acısını çıkarttımuyu tabi ohhh nörüyonuzzzz
kız sen bana niye selam vermiyon hayırsızöyle vallaaa haftanın acısını çıkarttımuyu tabi ohhh nörüyonuzzzz
çene yapcazz bütün güünnnnnnnEvet tatlm bugün daha sakin geçiyo şimdi patronda yok. İnşallah akşama kadar gelmez
Aynen öyle hayatımızda 1 gece prenses olucaz herşeyin en iyisini istemek ince eleyip sık dokumak hakkımız
Ohhh çok iyi yapmışsın kuzum. Keşke benimde 2 gün iznim olsa ne iyi olurdu
Aynen öyle hayatımızda 1 gece prenses olucaz herşeyin en iyisini istemek ince eleyip sık dokumak hakkımız
Ohhh çok iyi yapmışsın kuzum. Keşke benimde 2 gün iznim olsa ne iyi olurdu
kız sen bana niye selam vermiyon hayırsız
selam şekerler geldim yine
bağaneee lunnama napıyon diyonasıl sen bana vermiyosunn el attım görmedinnnnapıyosun kuzuuu
bağaneee lunnama napıyon diyon
piskonun hatrını soran yokk
uzanıyom valla ohhh sen napıyonnn
canım senle uzun zaman oldu hiç görüşemiyoruzzzzzz
napıyon ne ediyonnn
bir tek sen uzuuuuunnn uzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn yazıyonn banaaa
çene yapcazz bütün güünnnnnnn
ahanda benim uyku tulumum uyandııııııı
dedim ya işteeebende öyleee bir şeyler okuyorummm, sevdicek yollarda mesaj atsın diye bekliyorummm
uyandıda anca aşkımm yazdı iki kelam edemedikkHadi gözün aydınBenimki hala uyuyo ama sabah 9a kadar çalıştı kuzucum uyumak hakkı
Hoşgeldin kalbimize neşe getirdin sultanımmmselam şekerler geldim yine
Niyeki kuzum nerden çıktı şimdi mide bulantısı karnın mı acıktısorma kuzumm zaten hafta sonları çook çabuk geçiyoomidem bulanıyo bugün yaa pek iyi değilimm
Ne mutlu sana cnm evinizi tuttunuz mu ne zmn yerleştiriceksinizkesinlikle
zaman cabuk gecsin o günler gelsin hayırlısıyla
bi saattir annemin yaptırdıgı ceyizciklerime bakıyordum da tekrar aşka geldim
evimi hayal ettim cici cici
ayy merakta ettimm geceden beri ses yokk arabayı o sürüyoo :18:[/B][/FONT][/COLOR]
eyi bakalım affettim
ayy bende diyorum bu uğultu nerden geliyo.
meğer hepsi toplaşmış bırbırbır çene yapıyomuşşş
ohh ohh ne güzell telaşların vamış senin böyleeekuzucum denk gelemiyoruz bi türlü ama yakaladık işte birbirimizi
nossun fıstık iş güç ve evlilik hazırlığı işte1 aya işten ayrılıyorum inşallah fırsatım olursa düğün hazırlığından yapmak istediğim çok şey var kız arkadaşlarımla uzun zamandır görüşemiyorum onlara biraz zaman ayırıcam sonra ablamın yanına gider bi hafta kalırım belki
yarın da bakmak istediğim bi moda evi daha kaldı oraya gidicem inşallah annem de gelecek bu kez görsün kızını beyazlar içindeişin özü evleniyim diye gün sayıyorum sen napıyosun nasılsn görüşmeyeli?
ayy merakta ettimm geceden beri ses yokk arabayı o sürüyoo :18:
oyyy kıyamam ben sana yivrummm
napıyosun gel otur şöyle yamacımaa
nereye gidiyor kiiiayy merakta ettimm geceden beri ses yokk arabayı o sürüyoo :18:
oyyy kıyamam ben sana yivrummm
napıyosun gel otur şöyle yamacımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?