Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Birini alsan aklın diğerinde kalıcak. Yani bende kesin öyle olurdu. Biraz kararsızımda:44:

bazen hayal ettiğimiz gibi durmayabiliyor tabi
yakışanını al tabisi

sende aynı şekilde, yakışanıı ve içine sineni al yavrum,
gerçi hepsi yakışır amaaa

aynen öyle kuzum
inşallah bi karar verebilirsem

Birini alsan aklın diğerinde kalıcak. Yani bende kesin öyle olurdu. Biraz kararsızımda:44:
aynen
bende o yuzden bekliyorum suanda
acaba sonradan kararım degişir mi diye
bi kere giyiceksin ya hayatında o yüzden zor bi karar
gelinlikçiler beni görünce isyan ediyo artık sen damadı nasıl begendin nasıl karar verdin dıye

Hahahhh çok iyiymiş Onlarında işi zor ya düşünsene günde kararsız kaç kişi geliyo. Ertesi gün yine aynı kız geliyo sonra yine geliyo

Hahahhh çok iyiymiş Onlarında işi zor ya düşünsene günde kararsız kaç kişi geliyo. Ertesi gün yine aynı kız geliyo sonra yine geliyo

aynen ben bi gelinliği 3 kez giydim farklı günlerde
kadın sesini çıkaramıyo tabi ama içinden neler dedi kim bilir

evet o yüzden direkt eledik prensesi biz de canım inşallah içimize en çok sinen gelinliği bulur alırız

bazen hayal ettiğimiz gibi durmayabiliyor tabi
yakışanını al tabisi

sende aynı şekilde, yakışanıı ve içine sineni al yavrum,
gerçi hepsi yakışır amaaa

teşekkür ederim bebeğim inşallah o gelinliği bi buliyim hemen alıcam

iyim canım seni sormalıı
ne var ne yok bakalımm
dün hiç görmedim seni buralarda yoktunn hiç

Cnm dün yalnızdım bütün işler benim üstümdeydi o yüzden pek giremedim. Tam giriyorum bişey yazıyorum hooop iş çıkıyo müşteri geliyo bankaya gidiyorum fln takip edemiyorum sonra

Cnm dün yalnızdım bütün işler benim üstümdeydi o yüzden pek giremedim. Tam giriyorum bişey yazıyorum hooop iş çıkıyo müşteri geliyo bankaya gidiyorum fln takip edemiyorum sonra
heee anladım canımm
bugün daha rahat olursun inşAllah o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…