Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hayır bi de kızımıza da kıyamycaz gezsin dolaşsın istycez herşeyine karışacaklar arkadaşları arasında ezik kalacak sonra bizimkilerle kavga edicez arada kalıcaz zor işler
ayy size adapte olamıyorum bugüüüüüüüüüünnnnnn

Kıyamam sana bennnn Bugün adapte olamıyosan kimbilir yarın nasıl olursun

az sonra bavulunu hazırlıycak aşkitimmmmmmm

negzl özetlemişsin ama dur daha şöyle bi 10 sene daha kafamız rahat
az sonra bavulunu hazırlıycak aşkitimmmmmmm
bavulunu topla da gel enişteeeeeeeeeee
heyecandaaaaaaaaan

bunu yaklaşık 10 dk önce yazmış bulunmaktayım fakat bugün bilgisayarımda veyahut internetimde bi sorun var çok yavaşş pc ye şarkı söyledim resmen kasma kasma kasmadan da olur diye ama dinlemedi beni

tarama yap bi.

Benimki sınavda şuan. bana msj atıyo soruları ben internettn cvplarını yazıyorum nasıl bi organizasyon içindeyiz ya

Hahahahhh aynen kafamız aynı çalışıyo
Napıyım bekle bekle nereye kadar bu işe bi el atmam gerektiğini anladım

bende öyle yapmıştım kız biraZ DAHA farklı bi durumdu ama kociş mezun olsun diye her şeyi denedim ve başardım aşkımın okulunda 3 ders sınavı diye bi şey vardı. 4. sınıf sonunda en fazla 3 dersten kalanlar için açılan sınavlar oluyodu bu sınavlarda 3 dersi verirse mezun oluyodu. benimki de 4 dersim kaldı mezun olmıyorum diye topladı bavulu geldi istanbula ama ben karaları bağladım yarım dönem daha beklicem daha ortada nişan yok. neyse tesadüf o gün iş yerindeyim bi bakayım notlarına dedim aslında notlara da bakmak için girmedim öğrenci sayfasında fotosu var çok tatlı ona bakmak için giriyorum o zamanlar hasret büyük neyse derken not sayfasına tıklayıverdim ve 3 dersten kaldığını bi derstende dd yani ortalama ile geçtiğini fark ettim hemen okulu aradım öğrenci işleriyle görüştüm durumu anlattım ve sınava girebileceğini söylediler ama dilekçe vermek gerekiyomuş onun içinde son gün yarınn hemencecik aradım sevgilimi çabu bavulu topla gidiyosun akşam otobüsüyle yolcusun durumu anlattım o da böyle sonra böyle sınavlara girdi hepsini verdi ve mezun oldu sonracığıma iş derken söz nişan düğün

Aferin kız sana
Ne iyi yapmışsn kız bak kaderini kendin belirlemişsin Biz erkeklere kalsak ohoooooo.
Bende keşke daha önce el atsaydım şu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…