Aferin kız sana
Ne iyi yapmışsn kız bak kaderini kendin belirlemişsinBiz erkeklere kalsak ohoooooo.
Bende keşke daha önce el atsaydım şu işe
Aaa ne güzel. Annen gelsinde kızının marifetlerini becerikliliğini görsün. Gurur duyar valla
adam hastanedeki en yakın psikologtan randevu alsın bnceÇalıştığı yerde bi doktor varmış , iyi anlaşmışlar, şaşada facebookta eklemiş doktoru.
Doktor ertesi günü;
- niye beni ekledin, sadece beni eklemişsin, niye başkaları değil sadece beni ekledin?
gibisinden konuşmuş
Şaşada uyuz olup adamı silip engellemiş.
Şimdi kıza bozuk atıyomuş, sormuş engelledin mi diye, engellemedim demiş bizimki.
Adam yememiş içmemiş başka face'den bakmış ama kendini engellediğini anlamış.
Soru şu: ben bu adama nasıl davrancam.
kızlarada sor didi
Tatlım teğmenliğe her bölümden almıyolar. 4 yıllık olan belirli bölümlerden alım yapıyolar. Şimdi benimki de okulu bitirince 3 sınava giricek, mülakatlar fln. Bi de fiziği de yerindeolsun canım geç kalmış sayılmazsın bu sene bitsin inş hemen yaza doğru düğün hazırlığı başlasınsanırım iş mevzusu sıkıntı olmuyo aslında nasıl oluyo bilmiyorum ama benim bi arkadaşımında eşi asker artık rütbesi ne bilmiyorum bitirdi okulu sonra hemen işe başladı. bi de bi şey sorucam mesela bi başka arkadaşımın eşi de mekantronik midir nedir onu okudu sonra baktı iş bulmak zor bu uzmanlık çavuşluk fln sınavları oluyo onlara girdi kazandı şimdi doğuda görev yapıyo maaş da çok iyi 3 bin küsür bi şeydi bunla senin nişanlının arasındaki fark ne yani seninki okulunu okuyo bu direk sınavla kazandı işe başladı:44:
Biliyomusun kırmızımda 21 Aralıkta burda olacak. Gelinlerimiz annelerine kavuşuyoevet kuzum düğünden sonra şöyle evimde güzelcene ağırlayamadım annemleriartık zaman geçer mi 24 aralık gelllllllllllll
adam hastanedeki en yakın psikologtan randevu alsın bnce
öncelikle adam bekar mı? bekar ise bizim şaşaya yazmak istiyo olabilirevliyse zaten böyle araştırmalara niye giriyo
Çalıştığı yerde bi doktor varmış , iyi anlaşmışlar, şaşada facebookta eklemiş doktoru.
Doktor ertesi günü;
- niye beni ekledin, sadece beni eklemişsin, niye başkaları değil sadece beni ekledin?
gibisinden konuşmuş
Şaşada uyuz olup adamı silip engellemiş.
Şimdi kıza bozuk atıyomuş, sormuş engelledin mi diye, engellemedim demiş bizimki.
Adam yememiş içmemiş başka face'den bakmış ama kendini engellediğini anlamış.
Soru şu: ben bu adama nasıl davrancam.
kızlarada sor didi
Tospiğimin sorularına katılıyorum. Ayrıca adam Şaşamıza yazıyo ama Şaşa ona yazıyomuş ayağına yatıyo bence. Yazmasa bu kadar üstünde durmaz araştırmazdı. Şaşa mesafeli olsun bence. Keşke hiç eklemeseydi baştanFazla samimiyete girmesin yine niye ekledin diye sorarsa da öyle sorunca rahatsız olduğunuzu düşündüm o yüzden sildim desin
Tatlım teğmenliğe her bölümden almıyolar. 4 yıllık olan belirli bölümlerden alım yapıyolar. Şimdi benimki de okulu bitirince 3 sınava giricek, mülakatlar fln. Bi de fiziği de yerindeO yüzden şansımız yüksek görünüyo. Uzman çavuş en alt rütbelerdenmiş. O o kadar maaş alıyosa çok iyiymiş valla. Biz o kadar alırız diye bekliyoduk
Biliyomusun kırmızımda 21 Aralıkta burda olacak. Gelinlerimiz annelerine kavuşuyo
lunnama katılıyorum çok güzel yerlere barnak basmışTek onu ekleyince egosu tavan yaptı zaar.
tamam aynen ileteceğim , sen doktor beye bi psiktri den bi randevu ayarla diyeceğim
Not: Adam bekarmış
Evet tatlım doğu görevinde ekstra para alıyolar. Bizde ilk doğu görevini yapalım istiyoruz. 2 seneymiş. Ordan dönene kadar çocuk yapmayız diyorum. Hem çocuğumun hem aşkımın korkusu olmasın içimde. Bi taraftanda evliliğe alışmaya çalışırken doğuda nasıl yapıcam iyice zor gelmesin diyorum. Bana istersen sen oraya gelmezsin ben bitirene kadar kendi annende bizde kalırsın zaten 100 gün iznim olucak hep gelirim dedi ama hayatta bırakmam. O nereye ben oraya. İsterse dünyanın en kötü yeri olsunkuzum doğu ya vanda görev yapıyo o yüzden maaş yüksek oluyomuş. ama allah korusun zor ya doğuda görev yapmak her şeyi bırak şimdi arkadaşım evlendi oraya gelin gitti kimseleri yok orda kız tüm gün evde ne biliyim zor, allah kolaylık versin. hadi bakalım inşallah canım hepsini atlatır geçer inşallah enişte de
oyy kırmızıda aynı benim gibi anne hasreti çekenlerdenbi de annem ben evlendikten sonra hiç yalnız kalmadı ablam yanındaydı doğumu annemlerde yaptı 40 ını orda bitirdi bi hafta öncede evine döndü o da annemde onunla gitti işte bugün annem döndü yalnız günleri başlıyo. sabah konuştuk otobüse binmeden ağlıyodu canımın içi evlendiğimin farkına pek varamadı ablamlar şehir dışına taşındıklarından beri ben annem babam kalıyoduk evde ben evlendim ablam çocuklarıyla beraber yanlarındaydı şimdi işte eve gidicek kimse yok.biliyorum annemi durup durup ağlayacak
Uiiiy cok uzun yazmışın. yazdığını foto cekip attım. ay ne kaaa rahat oldu
İkinizede katılıyorum bu arada. adam malın önde gideni.
Evet tatlım doğu görevinde ekstra para alıyolar. Bizde ilk doğu görevini yapalım istiyoruz. 2 seneymiş. Ordan dönene kadar çocuk yapmayız diyorum. Hem çocuğumun hem aşkımın korkusu olmasın içimde. Bi taraftanda evliliğe alışmaya çalışırken doğuda nasıl yapıcam iyice zor gelmesin diyorum. Bana istersen sen oraya gelmezsin ben bitirene kadar kendi annende bizde kalırsın zaten 100 gün iznim olucak hep gelirim dedi ama hayatta bırakmam. O nereye ben oraya. İsterse dünyanın en kötü yeri olsun
Canım ya annen için ne kadar zor. Ama mecbur o da alışacak. Başka yolu yok. Şimdi gelip senin mutlu olduğunu görünce onunda içi daha rahat olur inşallah.
Tabiki uzun yazıcam Şaşamıza canımız feda
ben buralardayım aslında hamilelik topiklerinde dolanıyodumTelefon trafiğindeydim kuzular. geldim ama kimse kalmamış
Saat daha 1 bucuk ya pofff
ben buralardayım aslında hamilelik topiklerinde dolanıyodum
kızzz saatler kaldı sadece, sabır canım
Telefon trafiğindeydim kuzular. geldim ama kimse kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?