Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyiymiş walla

süperrrrrrrrrrrr

aklıma bunu kıskanıp yaptığım şey geldi
Ne yaptın ben niye bilmiyorum:26:
sarışınsın bebeğim

otam güzel kızlar :) güldürdünüz sabah sabah sabah ben yeni üyeyim biraz uzağım konulardan
Hoşgeldin aramıza gel konulara adapte olursun zmnla
Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedi

Sarışın kaldım yaa
Boncuğum Morincim ben sarışınmıyım hep kumral diyorum kendime ama :26:
bağaneeeeyyy sarısınsın işteee
deneseydin cnm ne olacak prova yapmış olurdun

benim heralde üzerine edesim geldi o testin ondan yok yaa vazgeçtim sabah yine aklıma geldi yapsam mı diye ama sonra vazgeçtim insan bile bile negatif görmek ister mi hiçç

hahahaha

bu ingilızce aşkı nereden kuzum

süperrrrrrrrrrrr

aklıma bunu kıskanıp yaptığım şey geldi
ahahahahhaa. ay benimddeeee

sen sabah sabah ayyyyyyys tiiiiii mi içiyosun be demiştim bende

ahahahaha koğptum

sevııııııığn sevııııııığnnn

Ben saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta

bomba gibi olursun, seninki seni pıçaklar :18:

ayyy cidden cok güüüzeel olur bence. ama civciv sarısı değil tbi dimi

Ben saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta
bence çogzel olurrr evet onaylıııııııııııyorummmmmmmm
iyidir iyi hoşgelmişsin accık anlat kendini bizde yabancı kalamyalım sana

değişik bi model işte kız adam bi ara üşenmemiş gitmiş ben sayıklarken yazmış kağıda sabah okuyo gül gül ölüyoruz bence evliliğin en tatlı yanlarından biri bu beraber uyumak

Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın

hahahaha

bu ingilızce aşkı nereden kuzum
ne bileyim kuzum bilinç altımda ingiliz bi hatun yaşıyo sanırsam

sabah inanamadım kendime kız ee ben böyle diyince naptın yattın uyudun mu sende diyorum güldüm diyo napıcam

benim de saçlarım sarıydı 4 yıldır falan o kadar sıkıldımki bakır kızılı yaptım beyaz tenliysen bakır kızılıda çok yakışır. hem bu kış günlerinde sonbahar renkleride güzel duruyo sarı banal oldu artık bence

pufpuf diye bi ye vrdı kk.da ona da sarı sac cok yakışıyo. ama eşi izin vermediğinden sarıya dönemiyodu.

seninkide o hesap.

ne bileyim kuzum bilinç altımda ingiliz bi hatun yaşıyo sanırsam

sabah inanamadım kendime kız ee ben böyle diyince naptın yattın uyudun mu sende diyorum güldüm diyo napıcam

sdhfjkdfh komiksiniz ya vallaaaa.

heee kuzum bana bunu vhatsaptan göndermişte bende o sabah yumurta pizzası diyoruma dını bilmiyorum ondan yaptıydım bende onun üstüne E yapıp buna gönderdim aşık atışması gibi oldu

Secretgirl kendini tanıttı mı?

Ha tanıttı da ben mi kaçırdım yoksa?

bağaneeeeyyy sarısınsın işteee

benim heralde üzerine edesim geldi o testin ondan yok yaa vazgeçtim sabah yine aklıma geldi yapsam mı diye ama sonra vazgeçtim insan bile bile negatif görmek ister mi hiçç

bencede bekle ve pozitif göreceğinden emin olduğunda yap üzerine gönül rahatlığı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…