sarışınsınn
sarı şekerimsiiiiiin
otam güzel kızlar :)güldürdünüz sabah sabah sabah ben yeni üyeyim biraz uzağım konulardan
durun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim
sabah eşim telefonun alarmını kapatmış beni uyandırıyo aşkım saat kaç diye sordu bende kolumdaki saate bakmışım(ivet saatle uyuyorum) sevın (seven) ney aşkım ney demiş yavrum şaşırarak, sevınnnn demişim uyumuşum uykumda bile ingilizce konuşuyorum görüyonuz dimi
Ne yaptın ben niye bilmiyorum:26:süperrrrrrrrrrrr
aklıma bunu kıskanıp yaptığım şey geldi
sarışınsın bebeğim
Hoşgeldin aramıza gel konulara adapte olursun zmnlaotam güzel kızlar :)güldürdünüz sabah sabah sabah ben yeni üyeyim biraz uzağım konulardan
Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedidurun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim
sabah eşim telefonun alarmını kapatmış beni uyandırıyo aşkım saat kaç diye sordu bende kolumdaki saate bakmışım(ivet saatle uyuyorum) sevın (seven) ney aşkım ney demiş yavrum şaşırarak, sevınnnn demişim uyumuşum uykumda bile ingilizce konuşuyorum görüyonuz dimi
bağaneeeeyyy sarısınsın işteeeSarışın kaldım yaa
Boncuğum Morincim ben sarışınmıyım hep kumral diyorum kendime ama :26:
deneseydin cnm ne olacak prova yapmış olurdun
durun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim
ahahahahhaa. ay benimddeeeesüperrrrrrrrrrrr
aklıma bunu kıskanıp yaptığım şey geldi
ahahahaha koğptumdurun size bi şey anlatıcam sabah sabah gülme krizine girdim
Ben saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta
bence çogzel olurrr evet onaylıııııııııııyorummmmmmmmBen saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Gerçi benimki izin vermiyo ama yakışır derseniz ikna ederim. Biliyosun rengi değiştiresim tuttu ta
iyidir iyiiyiymiş walla
Ne yaptın ben niye bilmiyorum:26:
Hoşgeldin aramıza gel konulara adapte olursun zmnla
Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedi
ahahahahhaa. ay benimddeeee
sen sabah sabah ayyyyyyys tiiiiii mi içiyosun be demiştim bende
ahahahaha koğptum
sevııııııığn sevııııııığnnn
bomba gibi olursun, seninki seni pıçaklar :18:
ayyy cidden cok güüüzeel olur bence. ama civciv sarısı değil tbi dimi
ne bileyim kuzum bilinç altımda ingiliz bi hatun yaşıyo sanırsamhahahaha
bu ingilızce aşkı nereden kuzum
ahahahahhaa. ay benimddeeee
sen sabah sabah ayyyyyyys tiiiiii mi içiyosun be demiştim bende
ahahahaha koğptum
sevııııııığn sevııııııığnnn
bomba gibi olursun, seninki seni pıçaklar :18:
ayyy cidden cok güüüzeel olur bence. ama civciv sarısı değil tbi dimi
Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın
pufpuf diye bi ye vrdı kk.da ona da sarı sac cok yakışıyo. ama eşi izin vermediğinden sarıya dönemiyodu.Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın
ne bileyim kuzum bilinç altımda ingiliz bi hatun yaşıyo sanırsam
sabah inanamadım kendime kız ee ben böyle diyince naptın yattın uyudun mu sende diyorum güldüm diyo napıcam
Ben saçlarımı iyice sarı yapsam yakışır mı acaba
Ne yaptın ben niye bilmiyorum:26:
Hoşgeldin aramıza gel konulara adapte olursun zmnla
Hahahahhh yok artık. Tospiğim sen nasıl bi modelsin ya her anın ayrı bi komedi
bağaneeeeyyy sarısınsın işteee
benim heralde üzerine edesim geldi o testin ondan yok yaa vazgeçtim sabah yine aklıma geldi yapsam mı diye ama sonra vazgeçtim insan bile bile negatif görmek ister mi hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?