ahahahahhaa. ay benimddeeee
sen sabah sabah ayyyyyyys tiiiiii mi içiyosun be demiştim bende
ahahahaha koğptum
sevııııııığn sevııııııığnnn
bomba gibi olursun, seninki seni pıçaklar :18:
ayyy cidden cok güüüzeel olur bence. ama civciv sarısı değil tbi dimi
pufpuf diye bi ye vrdı kk.da ona da sarı sac cok yakışıyo. ama eşi izin vermediğinden sarıya dönemiyodu.
seninkide o hesap.
sdhfjkdfhkomiksiniz ya vallaaaa.
Yok yok civciv sarısı değil böyle bal köpüğüne yakın bi sarı. Bi kere röfle yaptırmıştm süper olmuştu. Belki öyle yaptırırm. Evetttt nişanlıyı ikna çalışmaları başlasın
Secretgirl kendini tanıttı mı?
Ha tanıttı da ben mi kaçırdım yoksa?
neyse ben gidiyim fare gibi buzdolabından atıştırayım da geleyim o zaman
Didi, dimedi demeyin kana kana içinayyyyyyyyyyyy ben o ayyyyyyyyyyyyyyyys tiiiiiiiiii ye fena bağlandım gece gunduz onu içiyorum bağımlı yapıcı bişimi var acaba içinde
neyse ben gidiyim fare gibi buzdolabından atıştırayım da geleyim o zaman
Bana yakışmayan tek renk kızıl olur sanırım tatlım. Her rengi yaptım siyah kahve karamel sarı ama kızıla pek cesaret edemiyorum yakışmaz gibi geliyobenim de saçlarım sarıydı 4 yıldır falan o kadar sıkıldımki bakır kızılı yaptım beyaz tenliysen bakır kızılıda çok yakışır. hem bu kış günlerinde sonbahar renkleride güzel duruyo sarı banal oldu artık bence
Çok dikkat çekermiş olmazmış öyle deyip duruyo ama benden kaçar mııı uygun bi zmnını bulup ikna ederim sert erkekimipufpuf diye bi ye vrdı kk.da ona da sarı sac cok yakışıyo. ama eşi izin vermediğinden sarıya dönemiyodu.
seninkide o hesap.
sdhfjkdfhkomiksiniz ya vallaaaa.
benceeeeeeee tabikideeeeeeeeeeeeeeeeeeee yakışırrrrrrrrrrr :79:
Nasıl kaçırırım ben bunuheee kuzum bana bunu vhatsaptan göndermişte bende o sabah yumurta pizzası diyoruma dını bilmiyorum ondan yaptıydım bende onun üstüne E yapıp buna gönderdim aşık atışması gibi oldu
Aynen kuzum renk seçmeye başlıyorumherkesten onay alındığına göre çalışmalar başlasın
Didi, dimedi demeyin kana kana için
Naciye teyze nin tipi aklıma geliyo ya
afiyet olsun kzumç
arkadaşlar arçelik çamaşır makinası kurutmalı 19 kilo muş nasıldır net bilgisi olan kullanan var mı hiç aranızda :26:
Bana yakışmayan tek renk kızıl olur sanırım tatlım. Her rengi yaptım siyah kahve karamel sarı ama kızıla pek cesaret edemiyorum yakışmaz gibi geliyo
Çok dikkat çekermiş olmazmış öyle deyip duruyo ama benden kaçar mııı uygun bi zmnını bulup ikna ederim sert erkekimi
Nasıl kaçırırım ben bunu
Aynen kuzum renk seçmeye başlıyorum
Bana yakışmayan tek renk kızıl olur sanırım tatlım. Her rengi yaptım siyah kahve karamel sarı ama kızıla pek cesaret edemiyorum yakışmaz gibi geliyo
Çok dikkat çekermiş olmazmış öyle deyip duruyo ama benden kaçar mııı uygun bi zmnını bulup ikna ederim sert erkekimi
arkadaşlar arçelik çamaşır makinası kurutmalı 19 kilo muş nasıldır net bilgisi olan kullanan var mı hiç aranızda :26:
evet çok mantıklı
bencede bekle ve pozitif göreceğinden emin olduğunda yap üzerine gönül rahatlığı ile
kız bi an hamilesin dicen sandımafiyet olsun canımm ye sen ye hamile kalacaksın sağlıklı besenmeye başla şimdiden
oldu bile kuzum tişikirlerr allah kimseyi aç bırakmasın inşallahDidi, dimedi demeyin kana kana için
Naciye teyze nin tipi aklıma geliyo ya
afiyet olsun kzumç
19 muarkadaşlar arçelik çamaşır makinası kurutmalı 19 kilo muş nasıldır net bilgisi olan kullanan var mı hiç aranızda :26:
19 kilo çamaşır makinesi miiii
6 kilo neyine yetmiyo9 kilo olmasın o bebeğim
Yaa gerçekten miiiisenin için birdaha yaparım kii
hemde üstüne ç yaparım
Ayyy o şarkıyı söyleyince aklıma ne geldi. Benimkiyle kızımıza isim düşünüyoruz diyorum hayal olsun olmaz hayalim derler dalga geçerler, masal olsun olmaz masalım derler minel aşk olsun hayatta olmaz askım derler katil olurum
Umarım gönülünü yaparsın. sarı sarııı-kiminnn yarıııııııı
Cıks. hiç bi bilgim yuk. :44:
evet çok mantıklı
kız bi an hamilesin dicen sandımayy hadi inşallah
oldu bile kuzum tişikirlerr allah kimseyi aç bırakmasın inşallah
19 muben 8 kilo aldım büyük geliyo bana ayrıca kilosuna göre hacmide vardır onun nere koycan o kadar makineyi kız
Nasıl kaçırırım ben bunu
bende aynı şeyi şimdiden doğmamış yavrum için düşüüyorum kız adamın bana olan kıskançlığı yetmiyo bi de kızımız olursa onun kıskançlığı başlayacak hayır bu yük ona da ağır yaneeYaa gerçekten miiiiBiz ne zmn skype yapıcaz yaaaa
Ayyy o şarkıyı söyleyince aklıma ne geldi. Benimkiyle kızımıza isim düşünüyoruz diyorum hayal olsun olmaz hayalim derler dalga geçerler, masal olsun olmaz masalım derler minel aşk olsun hayatta olmaz askım derler katil olurumEn sonunda diyorum inşallah erkek yavrum olur
kız ne 19u 19 değil yanlış yaazmışım oraya
9
canım o zaman doğal bi sarı yap madem erkek arkadaşında kıskanıyo haa çok alışır falan platine doğru gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?