Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayyyyyyyyyyyy ben o ayyyyyyyyyyyyyyyys tiiiiiiiiii ye fena bağlandım gece gunduz onu içiyorum bağımlı yapıcı bişimi var acaba içinde

herkesten onay alındığına göre çalışmalar başlasın

Bana yakışmayan tek renk kızıl olur sanırım tatlım. Her rengi yaptım siyah kahve karamel sarı ama kızıla pek cesaret edemiyorum yakışmaz gibi geliyo
pufpuf diye bi ye vrdı kk.da ona da sarı sac cok yakışıyo. ama eşi izin vermediğinden sarıya dönemiyodu.

seninkide o hesap.

sdhfjkdfh komiksiniz ya vallaaaa.
Çok dikkat çekermiş olmazmış öyle deyip duruyo ama benden kaçar mııı uygun bi zmnını bulup ikna ederim sert erkekimi
benceeeeeeee tabikideeeeeeeeeeeeeeeeeeee yakışırrrrrrrrrrr :79:

heee kuzum bana bunu vhatsaptan göndermişte bende o sabah yumurta pizzası diyoruma dını bilmiyorum ondan yaptıydım bende onun üstüne E yapıp buna gönderdim aşık atışması gibi oldu
Nasıl kaçırırım ben bunu
herkesten onay alındığına göre çalışmalar başlasın
Aynen kuzum renk seçmeye başlıyorum

arkadaşlar arçelik çamaşır makinası kurutmalı 19 kilo muş nasıldır net bilgisi olan kullanan var mı hiç aranızda :26:

19 kilo çamaşır makinesi miiii
6 kilo neyine yetmiyo 9 kilo olmasın o bebeğim

Son düzenleyen: Moderatör:

senin için birdaha yaparım kii
hemde üstüne ç yaparım

Umarım gönülünü yaparsın. sarı sarııı-kiminnn yarıııııııı

arkadaşlar arçelik çamaşır makinası kurutmalı 19 kilo muş nasıldır net bilgisi olan kullanan var mı hiç aranızda :26:

Cıks. hiç bi bilgim yuk. :44:

bencede bekle ve pozitif göreceğinden emin olduğunda yap üzerine gönül rahatlığı ile
evet çok mantıklı

afiyet olsun canımm ye sen ye hamile kalacaksın sağlıklı besenmeye başla şimdiden
kız bi an hamilesin dicen sandım ayy hadi inşallah
Didi, dimedi demeyin kana kana için

Naciye teyze nin tipi aklıma geliyo ya

afiyet olsun kzumç
oldu bile kuzum tişikirlerr allah kimseyi aç bırakmasın inşallah

19 mu ben 8 kilo aldım büyük geliyo bana ayrıca kilosuna göre hacmide vardır onun nere koycan o kadar makineyi kız

senin için birdaha yaparım kii
hemde üstüne ç yaparım
Yaa gerçekten miiii Biz ne zmn skype yapıcaz yaaaa

Umarım gönülünü yaparsın. sarı sarııı-kiminnn yarıııııııı

Cıks. hiç bi bilgim yuk. :44:
Ayyy o şarkıyı söyleyince aklıma ne geldi. Benimkiyle kızımıza isim düşünüyoruz diyorum hayal olsun olmaz hayalim derler dalga geçerler, masal olsun olmaz masalım derler minel aşk olsun hayatta olmaz askım derler katil olurum En sonunda diyorum inşallah erkek yavrum olur

kız ne 19u 19 değil yanlış yaazmışım oraya
9

canım o zaman doğal bi sarı yap madem erkek arkadaşında kıskanıyo haa çok alışır falan platine doğru gidersin

bende aynı şeyi şimdiden doğmamış yavrum için düşüüyorum kız adamın bana olan kıskançlığı yetmiyo bi de kızımız olursa onun kıskançlığı başlayacak hayır bu yük ona da ağır yanee
kız ne 19u 19 değil yanlış yaazmışım oraya
9

kız ne 19 u diyo bi de yavrum bu tepkiyi vermek bana düşüyo 19 u yazan sensin tatlııı kızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…