konuşma kız git bak
Modelini beğendim
Nasıl yaptırcaksın kollarını?
Prenses modelde deneseydin ya
Kızzz öncelikle o sen misinnn :44:konuşma kız git bak
kenarındaki dantal işleme var ya ondan kol yapıcaz canım tam uzun kol yapmıcam katalogta gördüm kapri kol daha iyi duruyo o göğüs kısmını da kapatıcaz eğer bunu almaya karar verirsem
kenarındaki dantal işleme var ya ondan kol yapıcaz canım tam uzun kol yapmıcam katalogta gördüm kapri kol daha iyi duruyo o göğüs kısmını da kapatıcaz eğer bunu almaya karar verirsem
Kızzz öncelikle o sen misinnn :44:
ayy gelinlik çook yakışmış canımm maşallah
Grlinlik biraz sade gibi ama güzel beğendim yani bir de sana yakışmış üstüne oturmuş
sen beğendin mii
yok ben değilim komşunun kızına denettim gelinliğieylül yaa tama farkındayım çirkin çıkmışım gıdığım çıkmış başım eğik ama napım haberim yokken çekilmiş işte canım kol kısmı o parıltılı dantelden yapılacak eğer bunu almaya karar verirsem şimdi kol yapılınca daha hareketli görünür diye tahmin ediyorum.
fakir kol gelinlikte cok güzel duruyo.sırtta V yaka olunca da güzel duruyo
Şurda 1 bucuk ayı kalmış hatun hala gelinlik almadı
kararını ver bi an önce daha dikilecek kızım.
Peki o gelinliğinle uğraşan adam neyin nesi
yok ben değilim komşunun kızına denettim gelinliğieylül yaa tama farkındayım çirkin çıkmışım gıdığım çıkmış başım eğik ama napım haberim yokken çekilmiş işte canım kol kısmı o parıltılı dantelden yapılacak eğer bunu almaya karar verirsem şimdi kol yapılınca daha hareketli görünür diye tahmin ediyorum.
varsa bir günaydınınızı alırım kızlar..güzel haftalar dilerim hepiciğinize
günaydın canım sana da iyi haftalarvarsa bir günaydınınızı alırım kızlar..güzel haftalar dilerim hepiciğinize
yok kız biraz farklı sanki ondan dedimm
hımm o zaman güzel olur canım modelini ben çok yakııştırdım üstüne hoş durmuş
Bence de kararını ver artıkk
Günaydınn canımm sağol sanada güzel haftalarbu hafta su gibi geçsin inşallahhh
teşekkür ederim canım. bu hafta inşallah kararımı vericem kızlarla bi kez daha gezip bakalım ondan sonra net bi karar verip başlıyorum
kız bi de gözlük var gözümde kör gitmiyim gelinleri iyi göriim dedim
hee taam o zaman :82:
bak tabii içinde kalmasın en son kararını öyle verirsin canım , nişanlın ne dedi bu gelinliğe kesin göstermişsindirr
sabah gönderdim ona da mailli ama bakamadı henüz kardeşimin okulundan evrak istedik onları almaya gitti yavrum benim
1 ay da hallederiz dedi kadın ama benim aklım hala nişanlımlayken gidip denediğim gelinlikte sanırım en son oraya gidicemhatta bu hafta içi kız kardeşimle bizim gelinle gidicem oraya onlar da görsün onu bakalım ona göre karar vericem. bizim gelin fotoğraf işi ben de abla diyo rahat ol yine gelirim fotolarla inşallah
son 1 aya sıkıştırma işte. ne malum hızlı dikicem diye güzel dikmeyeceği :26:babam olur kendisitotosuyla gelinliğimi kapatmış. ben diyodum ki etek uçlarına aynı güpürden geçelim o da bakıyo işte
varsa bir günaydınınızı alırım kızlar..güzel haftalar dilerim hepiciğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?