Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kenarındaki dantal işleme var ya ondan kol yapıcaz canım tam uzun kol yapmıcam katalogta gördüm kapri kol daha iyi duruyo o göğüs kısmını da kapatıcaz eğer bunu almaya karar verirsem

zatn bu gittiğim moda evinde komple prenses model ve kabarık gelinlikler var en az kabarık olan buydu ondan bunu denedim

kenarındaki dantal işleme var ya ondan kol yapıcaz canım tam uzun kol yapmıcam katalogta gördüm kapri kol daha iyi duruyo o göğüs kısmını da kapatıcaz eğer bunu almaya karar verirsem

fakir kol gelinlikte cok güzel duruyo.sırtta V yaka olunca da güzel duruyo
Şurda 1 bucuk ayı kalmış hatun hala gelinlik almadı
kararını ver bi an önce daha dikilecek kızım.

yok ben değilim komşunun kızına denettim gelinliği eylül yaa tama farkındayım çirkin çıkmışım gıdığım çıkmış başım eğik ama napım haberim yokken çekilmiş işte canım kol kısmı o parıltılı dantelden yapılacak eğer bunu almaya karar verirsem şimdi kol yapılınca daha hareketli görünür diye tahmin ediyorum.

Peki o gelinliğinle uğraşan adam neyin nesi

fakir kol gelinlikte cok güzel duruyo.sırtta V yaka olunca da güzel duruyo
Şurda 1 bucuk ayı kalmış hatun hala gelinlik almadı
kararını ver bi an önce daha dikilecek kızım.

1 ay da hallederiz dedi kadın ama benim aklım hala nişanlımlayken gidip denediğim gelinlikte sanırım en son oraya gidicem hatta bu hafta içi kız kardeşimle bizim gelinle gidicem oraya onlar da görsün onu bakalım ona göre karar vericem. bizim gelin fotoğraf işi ben de abla diyo rahat ol yine gelirim fotolarla inşallah

varsa bir günaydınınızı alırım kızlar..güzel haftalar dilerim hepiciğinize

yok kız biraz farklı sanki ondan dedimm

hımm o zaman güzel olur canım modelini ben çok yakııştırdım üstüne hoş durmuş

Bence de kararını ver artıkk

günaydın canım sana da iyi haftalar

yok kız biraz farklı sanki ondan dedimm

hımm o zaman güzel olur canım modelini ben çok yakııştırdım üstüne hoş durmuş

Bence de kararını ver artıkk

teşekkür ederim canım. bu hafta inşallah kararımı vericem kızlarla bi kez daha gezip bakalım ondan sonra net bi karar verip başlıyorum

kız bi de gözlük var gözümde kör gitmiyim gelinleri iyi göriim dedim

hee taam o zaman :82:

bak tabii içinde kalmasın en son kararını öyle verirsin canım , nişanlın ne dedi bu gelinliğe kesin göstermişsindirr

sabah gönderdim ona da mailli ama bakamadı henüz kardeşimin okulundan evrak istedik onları almaya gitti yavrum benim

heee anladım canımm görünce yaapar yorumlarını merak etmee

Kızlarr rüyamdaa çok tuhaff bir şey gördümm çok korkarak uyandımm anlamı nedir acabaa :18::18:

babam olur kendisi totosuyla gelinliğimi kapatmış. ben diyodum ki etek uçlarına aynı güpürden geçelim o da bakıyo işte
son 1 aya sıkıştırma işte. ne malum hızlı dikicem diye güzel dikmeyeceği :26:
hangisi içine sindiyse ona bak, pşman olma sonradan

babaya bak, eğilmiş eteklerini düzeltiyo ahahah benim babam bağlar kolları bakar sadece

Yığmııııırrr, hoşgeldiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…