Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

heee anladım canımm görünce yaapar yorumlarını merak etmee

Kızlarr rüyamdaa çok tuhaff bir şey gördümm çok korkarak uyandımm anlamı nedir acabaa :18::18:
ne gördün bebek çok takma rüya hayra yor canını sıkma kuzu

benim babamda fazlaca yorum yaptı katalogları aldı buna bak bu nasıl falan diye gösteriyo bu hafta net karar veriyorum canım inşallah ve başlıyoruz gerçi bi yer daha var 20 sinden sonra gel dedi istediğim modelden gelecekmiş opraya da gitmem lazım:18::18: bu hafta koşturucam gelinlikçiden gelinlikçiye

kızlaar artık burdan mı devam :)
Nasılsınız bakalımm
kuzuum hoşgeldiiinnn
nerelerdesin sen, kayıplara karıştın.

bu hafta son olsun artık
hoşbulduk tatluuumm nasılsın? kızlar h.sonu evimizi boyattık temizlik yapmaktan ellerim ağrıyor ve bugünde devam.şu an iş yerinde içim uyuyorya ..
Allah kolaylık versin. Ramazan da zor olur :26:
Güzel şeyler bunlar yağğmurum, Allah güle güle oturmayı nasip etsin

ne gördün bebek çok takma rüya hayra yor canını sıkma kuzu
:

çok tuhaftı ama hayırlara gitsinn :44: rüyamda annem mutfakta bir şeyler yapıyo bende ona doğru giderken küçülmeye başlıyorum boyum küçülüyo bir anda annemi yerden görüyorum resmen , bir panikle bağımrya başlıyorum annemle aramızda 5 cm var ama duymuyo sonra birden sesim çıkmıyo böyle allahım korusun nasıl diyim felç olmuş gibi bir şey oluyo ağzıma , gözümü bir açtım ki rüyaymış öyle korktum kiii uff :18::18:

kızlarrrrrrrrrrrr

+Abimden beklenmeyen davranışlar demek insan sevince öküzlük falan kalmıyomuş evlenme teklifini yaparken ağızları açık bırakabiliyormuş.....

-ne yapmıış ne yapmıış

+ ne ben söyliyim ne sen duy :'((((((

-iyi mi kötü müüüüüüüü

+iyi az kalir beeeee abim uyuz falan ama harbi adamın dibiymiş bunu anladım

-keşke anlatsan merak ettim

+feyse ak bebegim

bu abi benim nişanlım oluyooooooooooooooo yaşasın twitter ama devamı yok meraktan çatlıcam acaba nasıl bi sürpriz hazırlıyo bana

öyle olacak kuzum inşallah

hayırdır inşallah canım ya hiç kötü düşünem unut gitsin garip garip şeyler göüyoruz hepimiz çoğu zaman. hiç de bilmem rüya yorumu yapmayı

ben olayı anlamadım desemm hiç bi şey anlamadım :44::44:

öyle olacak kuzum inşallah

hayırdır inşallah canım ya hiç kötü düşünem unut gitsin garip garip şeyler göüyoruz hepimiz çoğu zaman. hiç de bilmem rüya yorumu yapmayı
inşallah canım bende hiç bilmiyorum hayır olsunn

Allah allah. ben olsam bende etkisinde kalırdım valla.
Ama rüya işte. hayırlara gitsin.

artık kesin dönüş yaptım hoşbulduk
Sen nasılsın tatlıımm
İyiyim Allahaşükür. Ne var ne yok bakalım
İnsan devamını da yazardı Görümcene cok kırıldım ahahaah

Artık herşeye sıfırdan başlıyorum Allah'ın izniyle :)
sasha sen de değişik olmuşsun bacım gitmiş zenci velet

değişiklik iyidir kendimi çamaşır suyuna batırıp çıkardımm
Ohh miss
Kız sevgilin evlenme teklifimi yapıcak , oyy ne heyecanlıı

dimi be yaa kesmiş bırakmış en önemli yerinde hayır soramam da gizli takip ediyorum onu ayrıca nişanlımın haberi olursa çok kızar kardeşine sürprizi berbat ettin diye haberim yokmuş gibi davranıcam ama beklenti yükseldi ben de iyice

ben olayı anlamadım desemm hiç bi şey anlamadım :44::44:

inşallah canım bende hiç bilmiyorum hayır olsunn

kız görümcem arkadaşına twitterdan yazışmış işte sohbetin bu kadarı var devamını yani asıl olayın can alıcı yerini feysten anlatmış meraktan çatlıycam nişanlım bana güzel bi evlenme teklifi yapıcak o kesin ama ne yapıcak acaba

yenilenmek güzeldir canım iyi olmuş hem de nasıl heyecanlıyım acaba doğum günümde mi yapıcak oyy hiç de renk vermiyo bana gerçi ben de hiç konusunu açmıyodum

ne güzl işte başlamışsınız evinizin hazırlığını yapmaya yorucu ama olsun tatlı yorgunluklar bunlar
aynen balım güzel yorgunluklar bir gözüm aşağı diğeri başka tarafa bakıyor pek güzelim şu anda da ben hahaha
Allah razı olsun cnm benim

canım hayırlara vesile olsun belki biraz sıkıntılı uyuduysan böyle rüyalarda etkiliyor cnm

hee anldım canım bakalım neymiş neymişş
demek ki baya hoş bir sürpriz hazırlıyo seninkii vuuu

ama öğrenme devamını kız sürpriz olsun işte bilipte napıcann
:
canım sen kötüye yorarsan kötü olur , iyi şeylere yor rüyanı .
Kötüyü çağırma üstüne

sağol canım bende öyle diyorum hayırlara gitsinn ,
bu arada biz hiç tanışmadık sanırımm :13:

Son düzenleyen: Moderatör:

ben uzun süredir bir görünüp bir kayboluyorum tanıştıysakta unutmuş olabilirsin
Tanıtayım mı kendimi istermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…