Bi gelişme olmamış anladığım kadarıyla, hayırlısı olsunArtık herşeye sıfırdan başlıyorum Allah'ın izniyle :)
değişiklik iyidir kendimi çamaşır suyuna batırıp çıkardımm
Ohh miss
Kız sevgilin evlenme teklifimi yapıcak , oyy ne heyecanlıı
Bulamazsın ki gördüğün şekilde.bilmiyorum ki anlamı ne acaba merak ettim internetten baktım ama tam rüyamdaki gibi bir şey çıkmıyo
dimi be yaa kesmiş bırakmış en önemli yerinde hayır soramam da gizli takip ediyorum onuayrıca nişanlımın haberi olursa çok kızar kardeşine sürprizi berbat ettin diye haberim yokmuş gibi davranıcam ama beklenti yükseldi ben de iyice
yenilenmek güzeldir canım iyi olmuşhem de nasıl heyecanlıyım acaba doğum günümde mi yapıcak oyy hiç de renk vermiyo bana gerçi ben de hiç konusunu açmıyodum
Bi gelişme olmamış anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun
[/B][/FONT]
olabilirrrben uzun süredir bir görünüp bir kayboluyorum tanıştıysakta unutmuş olabilirsin
Tanıtayım mı kendimi istermisin
nazarboncugu[/FONT .!.:05;31270738]un[/B]
Bulamazsın ki gördüğün şekilde.
Unut gitsin canım
:[/B]
olabilirrr
hımm tanıt bakalımm
bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , 2 yıla az kalmış bir ilişkim var
Öyle işte
öyle yapıcam canım unutalım gitsinnn
Bende 1 aya kadar 22 oluyorum , henüz işsizim geçte olsa üniversiteye devam etmeye karar verdim sonuç bekliyorum. 1 buçuk yıllık ilişkim bitti depresyona girdim o yüzden uzun süredir buralarda yoktum şimdi iyiyim ve sizlerleyim
benimde böyle işte
anladım canım hayırlısı olsun tabi , ama evli yazıyor bilgilerde :44:
ne güzel üniversiteye devam etmekle iyi bir karar vermişsin
kendimi ifşa etmemek için canım evli değilim
Bakalım iyimi ettim kötü ettimUzaklaşmak istiyorum bulunduğum çevreden hiç bilmediğim bir yere yalnız gitmek istiyorum
hee anladım canım
evet çevre illerde bir okula gidip yeni bir ortam yeni arakadaşlıklar falan edinmek iyi gelir hem , ailen de gönderiyorsa başka bir şehirde okumanı tavsiye ederim
bi şey olmas hele bi evinize geçen o gözler bi kocişinin gözlerine odaklanıraynen balım güzel yorgunluklar bir gözüm aşağı diğeri başka tarafa bakıyor pek güzelim şu anda da ben hahaha
Allah razı olsun cnm benim
canım hayırlara vesile olsun belki biraz sıkıntılı uyuduysan böyle rüyalarda etkiliyor cnm
öyle zaten bi anlamı kalmaz ama merak işteehee anldım canım bakalım neymiş neymişş
demek ki baya hoş bir sürpriz hazırlıyo seninkii vuuu
ama öğrenme devamını kız sürpriz olsun işte bilipte napıcann:
sağol canım bende öyle diyorum hayırlara gitsinn ,
bu arada biz hiç tanışmadık sanırımm:13:
kız dur daha evlenmedik ne resmi ne dini nikahım varBi gelişme olmamış anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun
Bulamazsın ki gördüğün şekilde.
Unut gitsin canım
Bunlar evlenecek adam hala teklif etmedi.
Yalnız bende merak ettim iyice
evet evet boşa geçen zamanıma yazık
Sende renk verme süprüz olsun , şimdi öğrenince heyecanı kaçar zaten
bi şey olmas hele bi evinize geçen o gözler bi kocişinin gözlerine odaklanır
öyle zaten bi anlamı kalmaz ama merak iştee
kız dur daha evlenmedik ne resmi ne dini nikahım varo teklif gelecek ondan sonra evlenicem onunla yoksa
doğru diyosun bence beklemesin hemen yapsın napucaksaayoksa deşicem sürprizi kaçıcak
KKnın güzelleriiiiiiii
Nasılsızın bakalım ben sizi çoook özledim
hayırlısı neyde o olsun canım , rabbim inşallah gönlündekini verir , neler yaşandı bilmiyorum ama hepsi geride kaldı geçti öyle düşün canımişin aslı ben ailemide bırakıp bir daha dönmeyi düşünmüyorum istediğim bölüm olursa farklı planlarım var. Artık herşey üstüme üstüme geliyo psikolojimi alt üst etti başta ailem olmak üzere çevremdekiler..
Kurtulmanın tek yolu okumak başka çarem yok
öyle zaten bi anlamı kalmaz ama merak iştee
:
KKnın güzelleriiiiiiii
seninle tanışmak nasip olmamıştı sanırım
Hoşgeldin lunnacım
iyiizz yavru hoş geldin beş gittiinnKKnın güzelleriiiiiiii
kız sakin ol sakin sakin beklee
Gerçi ben olsam bende deşeler dururdum
Hoşgeldinn kuzummmbende seni ççok özledim nerelerdesinn
birikenleri okudum canımm geri mi kalıcammmPissskoooooo
Niye ses vermiyosunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?