Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bi gelişme olmamış anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun
bilmiyorum ki anlamı ne acaba merak ettim internetten baktım ama tam rüyamdaki gibi bir şey çıkmıyo
Bulamazsın ki gördüğün şekilde.
Unut gitsin canım

Bunlar evlenecek adam hala teklif etmedi.
Yalnız bende merak ettim iyice

ben uzun süredir bir görünüp bir kayboluyorum tanıştıysakta unutmuş olabilirsin
Tanıtayım mı kendimi istermisin
olabilirrr

hımm tanıt bakalımm
bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , 2 yıla az kalmış bir ilişkim var
Öyle işte
nazarboncugu[/FONT .!.:
05;31270738]un [/B]
Unut gitsin canım

:[/B]

öyle yapıcam canım unutalım gitsinnn

olabilirrr

hımm tanıt bakalımm
bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , 2 yıla az kalmış bir ilişkim var
Öyle işte

öyle yapıcam canım unutalım gitsinnn

Bende 1 aya kadar 22 oluyorum , henüz işsizim geçte olsa üniversiteye devam etmeye karar verdim sonuç bekliyorum. 1 buçuk yıllık ilişkim bitti depresyona girdim o yüzden uzun süredir buralarda yoktum şimdi iyiyim ve sizlerleyim
benimde böyle işte

anladım canım hayırlısı olsun tabi , ama evli yazıyor bilgilerde :44:

ne güzel üniversiteye devam etmekle iyi bir karar vermişsin

anladım canım hayırlısı olsun tabi , ama evli yazıyor bilgilerde :44:

ne güzel üniversiteye devam etmekle iyi bir karar vermişsin

kendimi ifşa etmemek için canım evli değilim
Bakalım iyimi ettim kötü ettim Uzaklaşmak istiyorum bulunduğum çevreden hiç bilmediğim bir yere yalnız gitmek istiyorum

kendimi ifşa etmemek için canım evli değilim
Bakalım iyimi ettim kötü ettim Uzaklaşmak istiyorum bulunduğum çevreden hiç bilmediğim bir yere yalnız gitmek istiyorum

hee anladım canım

evet çevre illerde bir okula gidip yeni bir ortam yeni arakadaşlıklar falan edinmek iyi gelir hem , ailen de gönderiyorsa başka bir şehirde okumanı tavsiye ederim

hee anladım canım

evet çevre illerde bir okula gidip yeni bir ortam yeni arakadaşlıklar falan edinmek iyi gelir hem , ailen de gönderiyorsa başka bir şehirde okumanı tavsiye ederim

işin aslı ben ailemide bırakıp bir daha dönmeyi düşünmüyorum istediğim bölüm olursa farklı planlarım var. Artık herşey üstüme üstüme geliyo psikolojimi alt üst etti başta ailem olmak üzere çevremdekiler..
Kurtulmanın tek yolu okumak başka çarem yok

bi şey olmas hele bi evinize geçen o gözler bi kocişinin gözlerine odaklanır

öyle zaten bi anlamı kalmaz ama merak iştee

Bi gelişme olmamış anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun

Unut gitsin canım

Bunlar evlenecek adam hala teklif etmedi.
Yalnız bende merak ettim iyice
kız dur daha evlenmedik ne resmi ne dini nikahım var o teklif gelecek ondan sonra evlenicem onunla yoksa

evet evet boşa geçen zamanıma yazık
Sende renk verme süprüz olsun , şimdi öğrenince heyecanı kaçar zaten

doğru diyosun bence beklemesin hemen yapsın napucaksaa yoksa deşicem sürprizi kaçıcak

kız sakin ol sakin sakin beklee
Gerçi ben olsam bende deşeler dururdum

hayırlısı neyde o olsun canım , rabbim inşallah gönlündekini verir , neler yaşandı bilmiyorum ama hepsi geride kaldı geçti öyle düşün canım
öyle zaten bi anlamı kalmaz ama merak iştee
:

sormaa bilirim o meraklarıı

seninle tanışmak nasip olmamıştı sanırım
Hoşgeldin lunnacım

Selam tatlım. Eski topikte bikaç kez konuşmuştuk ama kaynaşamadık bi türlü Bekar olduğunu 22-23 yaşlarında olduğunu iyi bi iş aradığını ve bloğun olduğunu biliyorum. Tanıyabilmişmiyim seni

KKnın güzelleriiiiiiii
Nasılsızın bakalım ben sizi çoook özledim
iyiizz yavru hoş geldin beş gittiinn

kız sakin ol sakin sakin beklee
Gerçi ben olsam bende deşeler dururdum

dimi yaa canım okudum da hiç sıkma canını yeter ki iste hayatını istediğin gibi şekillendirebilirsin. umarım snein için hayırlısı ne ise o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…