daha komiği ne biliyormusun birde gelip bana işte benim arkadaşım kötü niyeti yok biz sandalyeleri yanyana koyup uyuyoruz karşılıklı vs diyor aklınca birde benimi kışkırtıyordu yoksa uyduruyormuydu bilmiyorum sonuçta gece ve orda kalmak zorundalar uyuyacak tabii diyorum kendi kendime ya amannnn hiç anlatamadım ben kendimi ona ben ne kadar alttan alıp anlayışlı davransamda kıskanç olan ben oldum ona göre ee o geriğini yapmayınca hep bana kalıyor du iş ben yapıncada kabahat bende oluyordu halbuki baştan dediğin gibi yapsam belki daha iyi olurdu herşey yani sen doğru yoldasın boşver
iyi valla sen nasılsın canımHoşbuldum canımnasılsınız
iyi valla sen nasılsın canım
laflıyoruz biz
abla her erkek/kadın sevmiyo kıskanılmayı bazısı çekemem diyobenim iyi niyetim hatta saflığımdan oluyordu herşey anlayacağın
Bende lafa nereden dahil olsam diye takip ediyorum
istediğin yerden dalabilirsin :))) hoşgeldin
abla her erkek/kadın sevmiyo kıskanılmayı bazısı çekemem diyo
evinde yuvanda huzurun eksik olmuyorsa varsın tek derdiniz bu olsun
sonuçta bayanla çalışsada normal olark karşılamıyor mu hiç farklı düşüncelere kapılmıyor
e sana yanlışıda yok... üstünde durma yani böyle gelmiş böyle gider yuvanı hoş tut yeter ne güzel aileni kurmuşsun mutlusun
ben seni pek hatırlayamadım aslında kusura bakma:26:Bende lafa nereden dahil olsam diye takip ediyorum
abla her erkek/kadın sevmiyo kıskanılmayı bazısı çekemem diyo
evinde yuvanda huzurun eksik olmuyorsa varsın tek derdiniz bu olsun
sonuçta bayanla çalışsada normal olark karşılamıyor mu hiç farklı düşüncelere kapılmıyor
e sana yanlışıda yok... üstünde durma yani böyle gelmiş böyle gider yuvanı hoş tut yeter ne güzel aileni kurmuşsun mutlusun
ben seni pek hatırlayamadım aslında kusura bakma:26:
tanışalım mesela
aaa başka ne oldu kiii:26:tatlım bu 10 sene önceydi geçti gitti zaten keşke tek sorun o olsaydı o başlangıçmış meğer(
olur tabiiSenle tanışmadık çünkü canım tanışalım
olur tabii
yurt dışında yaşıyorum 22 yaşındayım
sevdiceğim var bitane o türkiyede :26:
ünideyim tıp okuyorum
abla ben yanlışı yok derken aldatmayı kast etmiştim yaa:26:ama ne yazıkki bana yanlışı yok diyemiyorum hatta çokkkk
ayy tazecik daha utanırmıştaaBende izmitliyim.
19um. Turizm rehberliği okuyorum.
1. sınıf
ayy tazecik daha utanırmıştaa
kaç sene tatlım senin üni
ben ortasındayım ama bakarsın aynı yıl mezun oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?