Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

*

hulya ablanın yazdıklarını okudun mu
Okudum ve çok üzüldm cnm ya inşallah yoluna koyarlar Rabbim yardımcıları olsun. Hülya Abla çok iyi dayanıyo ben olsam kıyameti koparırdım
İnşallah bende senin gibi olurum sıkılmam bi de gittiğimiz yerde inşallahhhh arkadaş edinebilirim. Gerçi siz varsınız bende çok sıkıntı çekmem heralde bakalm yaşayıp görücez

ayy senin de şehir değiştirme durumun var kızz keşke istanbula gelseniz güya incili morumla görüşücez dee pehhh gerçi şimdi hak veriyorum şu nişan telaşı geçsin afetmem çok benziyo durumumuz bence sen de halinden memnun bi ev hanımı olucaksın canım

aferin kızz,tertemiz ev mis gibin yemekler.

hayalimdeki ev kadını

aa neden yormuyosun ne işin var :26: ------------->

İnşallah.

biraz eşinden çekiniyo sanırım

Aslında İstanbulu pek istemiyoruz küçük yerde yaşadıktan sonra zor olur diye ama bakalım kısmet. İstanbula çıkarsa gün yaparız pastalar börekler kısırlar göbekler

hayalimdeki ev kadını

İnşallah.

Ama eşi ondan çekinmiyo Çok kötü bi durum Allah sabır versin kolaylık versin inşallah. 2 tanede evladı var ne kadar üzülsede onlara belli etmemek için kendi kendini yiyodur canım ablam benim

Tospiğim siz dini nikahı ne zmn kıymıştınız

aslında biz nişan için geldiklerinde yapıcaktık ama hoca kıymadı nikamızı evlilik cüzdanı olmadan kıymam nikahı dedi biz de düğünden bi hafta önce, gelin almaya geldiklerinde (kına günümde yani) yaptık nikahı ama tanıdık bildik biri belki yapar size resmi nikahtan önce. bizim hoca kız tarafını düşündü anlaşmazlık oluyo nişan atılıyo ondan sonra erkek kıza inat boşamıyo 3 kere boşol demiyo kadın bi başkasıyla evlenemiyo evlense günah zaten falan filan dini mevzular işte mehir denen bi şey varmış onu da kız belirliyomuş allah korusun boşanma olursa erkeğin kadına ödeyeceği bi nevi nafaka ağırlığımca altın dicektim de vazgeçtim

Ya benimki sıkıştırıp duruyo nikah yapalım diye annemler kesinlikle olmaz diyo. Aslında ben bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum. Başbaşa kalmamız bile günah daha çok günaha girmek istemiyorum ama benimkide Allah korusun yazdıysa bozsun kötü şekilde ayrılsak boşamaz beni inat eder diye korkmuyo değilim. Bi de ayrılsanız başka biriyle nikah kıymadan yine ona dönemiyosun o da var. Şimdi nişanlıma böyle anlatsam sen ayrılıcağımızı mı düşünüceksin dicek kırılıcak. Off çok karışığım bu konuda

Ama eşi ondan çekinmiyo Çok kötü bi durum Allah sabır versin kolaylık versin inşallah. 2 tanede evladı var ne kadar üzülsede onlara belli etmemek için kendi kendini yiyodur canım ablam benim

eşi yüz bulmuş çünkü

AMİİİİİİNNNN.

hayalimdeki ev kadını

İnşallah.

sen de öyle bi ev hanımcığı ol inşallah o zaman yavrum feminist kadınlar görse yazdıklarımı beni döverler heralde genç kızları ev hanımlığına özendiriyorsun bırak ayakları üzerinde dursunlar erkeğe bağlı kalmasınlar bla bla bla

ince iş yavrummm
Aslında İstanbulu pek istemiyoruz küçük yerde yaşadıktan sonra zor olur diye ama bakalım kısmet. İstanbula çıkarsa gün yaparız pastalar börekler kısırlar göbekler

göbekler yanık külotlu çorap kokusu öğğkkk yok bee biz cici kızlarız mis gibin kokarız hep hele bronzum bi sıksın topiğee misleniriz

yaa büyük şehir tabi zor olur canım alışmaktan çok geçim zor ben istanbulla adanayı kıyaslıyorum pazara gittiğimde pihuvv kat kat resmen istanbul ama napıcan mecbur bazen diyo eşim her şeyi satsak köye yerleşsek hayvancılık yapsam gelir misin benle gelirim tabi gelmez miyim nasılsa hayvanlara sen bakıcaksın ben de yine evde olurum diyorum şaka bi yana adam gitti okudu çabaladı 30 tercihin sadece 14 ünü kullandı hepsine sadece mimarlık yazdı tutmazsa okumam dedi ki tuttu yerleşti ee okul bitti şimdi bi hayvancılık yapmak ister bi tarımla uğraşmak ister değişik bi kocam var

o zaman bizimki gibi olsun mesela hoca geldi bizde anlattı her şeyi tabi. bizde de erkek tarafı istiyodu nikahın olmasını babam da bi şekilde olur dedi hoca böyle konuşunca iki tarafta duruldu resmii nikahı bekledik. yani tanıdık bi hoca bulun durumu anlatsın senden değil hocadan duymuş olur nişanlında olmaz mı canım?

evet canım o çok kötü bi şey ama iyi ki de var dediğim bi şey. yoksa bazı erkekler çocuk oyuncağına çevirirdi bu durumu şimdi afedersiniz kaba eti yemez boş ol demeye

inşallah maşallah

çalışmayı yeminnnnnnle istemiyorum ya

inşallah maşallah

çalışmayı yeminnnnnnle istemiyorum ya

ahh ahh hatırlıyo musun benim iş yerindeki son zamanlarımı hiç katlanamıyodum gün sayıyodum resmen bitti çok şükür inşallah sen de dilediğin hayata kavuşursun bebeğim ben işimi seviyodum ama çalışmayı sevmiyodum nasıl oluyosa hala anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…