Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

19. turizm rehberliği
Aaa ne güzel okul oraya buraya götürüyomu sizi ders niyetine tatilde yapıyomusunz
Kuzum nişan bohçasında şunun gibi bişey aldılar bilmiyorum ki onu mu diyosun

Kocamaaaaaan maşallah size
Zaten her cümlenden birbirinze ne kadar aşık olduğunuz belli cnm benim. İnşallah böyle bi ömür huzurlu mutlu olursunuz
kızz deli ne öğrenci olması geriye dönmek yok demiyo ki ev hanımı olayım

Hahahhh doğru dimi evet ya ne öğrenciliği ev hanımı olucam ben

Öğrencilik gibisi yok ta ondan
21 yaşına kadar öğrenci oldum 24 yaşına kadar iş hayatım oldu ve henüz taze sayılacak bi ev hanımıyım üçünü kıyaslıyorum da vallahi de ev hanımı billahi de ev hanımı olmak gibisi yokmuş

evet bebeğim buna benzer bi şey benimkisi de benim yatak odası da beyaz olduğu için güzel uydu şifonyerin yanında duruyor. amin kuzucum amin cümlemizin inşallah

dimi en güzeli ev hanımlığı rahat iş

O da senin düşüncen canım

Banada en güzeli ev hanımlığı geliyor kuzum iple çekiyorum ama bi taraftanda ya bütün gün evde sıkılırsam diye korkuyorum

Banada en güzeli ev hanımlığı geliyor kuzum iple çekiyorum ama bi taraftanda ya bütün gün evde sıkılırsam diye korkuyorum

yok kız ben de sıkılır mıyım falan diye düşünüyodum ama hiç öyle olmuyomuş zaten 11 e kadar uyuyorum kalkıyorum evi toparla bi saatimi alıyo bazen daha çok temizlik yaptığım günler sonra geliyorum kk ya sizle iki muhabbet iki gırgır bakıyorum yemek yapma saati gelmiş yemeği hazırlıyorum bazen tatlı yapıyorum pihuvv akşam oldu zaten e kociş de gelince sevmeler sarılmalar gece oluyor

cınımmmmmm

napysun , topladın mı evi temzlik yaptın mı? menüde ne var ?anlattttttt

dün kardeşim bizdeydi kuzucum sabah gitti o bugün memlekete gidiyor onu uğurladıktan sonra gardolabı indirdim sildim içini ufak değişiklikler yaptım evi de şöyleeee bi şarjlı süpürgeyle çektim az bulaşık vardı makineye attım geldim buralara bugün yemek yapmıcam dünden yemeğim var tavuk çorbam, barbunyam, köfte ve şehriyeli bulgur pilavım var sadece dün köftelerin hepsini kızartmamıştım onları kızartıcam sıcak sıcak yemek daha iyi oluyor bugün pek yormuyorum kendimi daha önemli işlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…