kızz deli ne öğrenci olması geriye dönmek yok demiyo ki ev hanımı olayım
Aaa ne güzel okul oraya buraya götürüyomu sizi ders niyetine tatilde yapıyomusunz19. turizm rehberliği
Kuzum nişan bohçasında şunun gibi bişey aldılar bilmiyorum ki onu mu diyosunsandık dediğim kocaman bi şey değil eski usul gibi değil canım beyaz ufak bi sandık işte. allah allah değişiyo bak demek ki bizde de erkek tarafı alıyor bohçaları sarıp içine koyuyolar işte. ayy aman teferruat işte olmasa da olurdu biz yine çok severdik birbirimizi
gardolabı düzeltirken bi kutu buldum bana yaptığı sürpriz kutu vardı içinde sonra benim iki aylık hasretimiz boyunca her gün ona yazdığım notlar, her güne bi çentik atmışım ahhh ahh nasılda geçmiş zamanbelki de bugün iy hissetmemin sebebi onları tekrar okumam
ayy benim uçuğum burnumda çıkıyo dudağımda değil allahtan grip değilim yoksa burnumu silmek işkenceye dönüşüyo
kızz deli ne öğrenci olması geriye dönmek yok demiyo ki ev hanımı olayım
Aaa ne güzel okul oraya buraya götürüyomu sizi ders niyetine tatilde yapıyomusunz
21 yaşına kadar öğrenci oldum 24 yaşına kadar iş hayatım oldu ve henüz taze sayılacak bi ev hanımıyım üçünü kıyaslıyorum da vallahi de ev hanımı billahi de ev hanımı olmak gibisi yokmuşÖğrencilik gibisi yok ta ondan
Aaa ne güzel okul oraya buraya götürüyomu sizi ders niyetine tatilde yapıyomusunz
Kuzum nişan bohçasında şunun gibi bişey aldılar bilmiyorum ki onu mu diyosun
Kocamaaaaaan maşallah size
Zaten her cümlenden birbirinze ne kadar aşık olduğunuz belli cnm benim. İnşallah böyle bi ömür huzurlu mutlu olursunuz
Hahahhh doğru dimi evet ya ne öğrenciliği ev hanımı olucam ben
21 yaşına kadar öğrenci oldum 24 yaşına kadar iş hayatım oldu ve henüz taze sayılacak bi ev hanımıyım üçünü kıyaslıyorum da vallahi de ev hanımı billahi de ev hanımı olmak gibisi yokmuş
Evet götürüyor
Banada en güzeli ev hanımlığı geliyor kuzum iple çekiyorum ama bi taraftanda ya bütün gün evde sıkılırsam diye korkuyorum21 yaşına kadar öğrenci oldum 24 yaşına kadar iş hayatım oldu ve henüz taze sayılacak bi ev hanımıyım üçünü kıyaslıyorum da vallahi de ev hanımı billahi de ev hanımı olmak gibisi yokmuş
evet bebeğim buna benzer bi şey benimkisi debenim yatak odası da beyaz olduğu için güzel uydu şifonyerin yanında duruyor. amin kuzucum amin cümlemizin inşallah
dimi en güzeli ev hanımlığı rahat iş
Ne bildirimi baby
biri bişeyimi beğenmiş . bildiiriye tıklıyorum tıklıyorum gitmiyo
ama artık gittii
Aa evet sabah banada oldu o bi de bu nicklerimizin altındaki yeşillikler ne onu çözemedim ben:26:
ay evet o ne ki öyle.
herkesi online zannediyorum
Sabah bende aynısını düşündüm online sandım diyorum yazdığımı görmüyolar mı niye yazmıyolar
Banada en güzeli ev hanımlığı geliyor kuzum iple çekiyorum ama bi taraftanda ya bütün gün evde sıkılırsam diye korkuyorum
boncuğum benim
cınımmmmmm
napysun , topladın mı evi temzlik yaptın mı? menüde ne var ?anlattttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?