Ya valla nasıl genç kızlarız biz okuduk çalıştık tek hayalimiz evde oturup yemek yapmaksen de öyle bi ev hanımcığı ol inşallah o zaman yavrumfeminist kadınlar görse yazdıklarımı beni döverler heralde genç kızları ev hanımlığına özendiriyorsun bırak ayakları üzerinde dursunlar erkeğe bağlı kalmasınlar bla bla bla
ince iş yavrummm
göbekleryanık külotlu çorap kokusu öğğkkk yok bee biz cici kızlarız mis gibin kokarız hep hele bronzum bi sıksın topiğee misleniriz
yaa büyük şehir tabi zor olur canım alışmaktan çok geçim zor ben istanbulla adanayı kıyaslıyorum pazara gittiğimde pihuvv katkat resmen istanbul ama napıcan mecbur bazen diyo eşim her şeyi satsak köye yerleşsek hayvancılık yapsam gelir misin benle gelirim tabi gelmez miyim nasılsa hayvanlara sen bakıcaksın ben de yine evde olurum diyorum şaka bi yana adam gitti okudu çabaladı 30 tercihin sadece 14 ünü kullandı hepsine sadece mimarlık yazdı tutmazsa okumam dedi ki tuttu yerleşti ee okul bitti şimdi bi hayvancılık yapmak ister bi tarımla uğraşmak ister değişik bi kocam var
Kuzum benmki bunların hepsini biliyoda günaha girmek istemiyo işte. Bi de görümcemin kaynı imam. Görümceme nişanda kıydılar nikahı. Her konu açıldığında annemleri öne sürüp erteliyorum ama benimkinin patlaması yakındıro zaman bizimki gibi olsun mesela hoca geldi bizde anlattı her şeyi tabi. bizde de erkek tarafı istiyodu nikahın olmasını babam da bi şekilde olur dedi hoca böyle konuşunca iki tarafta duruldu resmii nikahı bekledik. yani tanıdık bi hoca bulun durumu anlatsın senden değil hocadan duymuş olur nişanlında olmaz mı canım?
evet canım o çok kötü bi şey ama iyi ki de var dediğim bi şey. yoksa bazı erkekler çocuk oyuncağına çevirirdi bu durumu şimdi afedersiniz kaba eti yemez boş ol demeye
inşallah maşallah
çalışmayı yeminnnnnnle istemiyorum ya
ahh ahh hatırlıyo musun benim iş yerindeki son zamanlarımı hiç katlanamıyodum gün sayıyodum resmen bitti çok şükür inşallah sen de dilediğin hayata kavuşursun bebeğim ben işimi seviyodum ama çalışmayı sevmiyodum nasıl oluyosa hala anlamış değilim
kesin kötü geçmiş
inşallah güzel güzel notlar alır okulunu bitirirsin
Ya valla nasıl genç kızlarız biz okuduk çalıştık tek hayalimiz evde oturup yemek yapmakİstanbul çok karışık bi şehir. Gezmek için güzel ama yaşamak için bence değil. Bilmiyorum bakalım tayinimiz bizi nereye götürürse oraya gidicez
Eşin çok çabuk bıkmış bebeğim. Valla bazen erkeklerin haline çok üzülüyorum. Hadi biz istesek çalışırız istemesek çalışmayız ama onlar öyle değilki. Hep çalışmak zorundalar.
Kuzum benmki bunların hepsini biliyoda günaha girmek istemiyo işte. Bi de görümcemin kaynı imam. Görümceme nişanda kıydılar nikahı. Her konu açıldığında annemleri öne sürüp erteliyorum ama benimkinin patlaması yakındır
Bizim ruhumuzda çalışmak değil pastalar var
Yoo neden kötü geçmiş olsun canım sadece tahmin edemiyorum :26:
sınavllarım kötü geçince, bilmem sonuçlar açıklansın görürüz derdim , o sebepten öyle dedim :18:
niye kızdın ki :18:
Yo niye kızayım canım ya sadece emin olamıyorum baştan :26:
amannn hiç öyle düşünmüyorum cahil değil eğitimli anne olucam ben hem çalışmaktan da hevesimi aldım 3 yıl bana kafii kalan ömrümü eşime çocuklarıma hasret geçirmek istemiyorumYa valla nasıl genç kızlarız biz okuduk çalıştık tek hayalimiz evde oturup yemek yapmakİstanbul çok karışık bi şehir. Gezmek için güzel ama yaşamak için bence değil. Bilmiyorum bakalım tayinimiz bizi nereye götürürse oraya gidicez
Eşin çok çabuk bıkmış bebeğim. Valla bazen erkeklerin haline çok üzülüyorum. Hadi biz istesek çalışırız istemesek çalışmayız ama onlar öyle değilki. Hep çalışmak zorundalar.
Kuzum benmki bunların hepsini biliyoda günaha girmek istemiyo işte. Bi de görümcemin kaynı imam. Görümceme nişanda kıydılar nikahı. Her konu açıldığında annemleri öne sürüp erteliyorum ama benimkinin patlaması yakındır
Bizim ruhumuzda çalışmak değil pastalar var
ayyy salak kız yaa, aklıma getirdin şimdi bak gitmiş bi de beni faceye eklemişti ne ara ekledi öğle arası bi çıktım baktım istek göndermişhatırlamam mı.
ynındaki kız ekrana bakıyo diye kulübe bile gelemiyodun.
bu nerden aklıma geldyse
amannn hiç öyle düşünmüyorum cahil değil eğitimli anne olucam ben hem çalışmaktan da hevesimi aldım 3 yıl bana kafii kalan ömrümü eşime çocuklarıma hasret geçirmek istemiyorumha büyük konuşmam eğer ihtiyaç olursa illa ki çalışırım mesleğim altın bileziğim babaannemin tabiriyle onun dışında ben yapamıyorum arkadaş hem iş hem ev hem çocuk e koca yok yokk zor böyle iyi ayy o da şimdi hee biliyoruz evlenmeden tel de konuşmamz bile günahtı ama napalım sabredicez ailenle kötü olmaya gerek yok çarçabuk okulu bitirsin alsın seni
ayyy salak kız yaa, aklıma getirdin şimdi bak gitmiş bi de beni faceye eklemişti ne ara ekledi öğle arası bi çıktım baktım istek göndermiş
peki peki.
nico,sevgilin var mıydı senin
Yok canım. Ben tek tabancayım :26:
konuştuğun biride mi yok.
puhahah.
silseydin hemen dumur olurdu
Yok yok yokYüksek doz yalnızlıktan ölücem zaten 1,5 senedir böyle basiretim bağlandı :26:
19 yaşındaydın dimi?
http://www.youtube.com/watch?v=nYZnJ40oU6k
bu şarkıyı sana hedaye ediyorum
Evetsağol canım da hep 19 kalmam inş.
keşke ben kalsaydım 18-19 lu yıllarımı arıyorum vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?