Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ya valla nasıl genç kızlarız biz okuduk çalıştık tek hayalimiz evde oturup yemek yapmak İstanbul çok karışık bi şehir. Gezmek için güzel ama yaşamak için bence değil. Bilmiyorum bakalım tayinimiz bizi nereye götürürse oraya gidicez
Eşin çok çabuk bıkmış bebeğim. Valla bazen erkeklerin haline çok üzülüyorum. Hadi biz istesek çalışırız istemesek çalışmayız ama onlar öyle değilki. Hep çalışmak zorundalar.
Kuzum benmki bunların hepsini biliyoda günaha girmek istemiyo işte. Bi de görümcemin kaynı imam. Görümceme nişanda kıydılar nikahı. Her konu açıldığında annemleri öne sürüp erteliyorum ama benimkinin patlaması yakındır
inşallah maşallah

çalışmayı yeminnnnnnle istemiyorum ya

Bizim ruhumuzda çalışmak değil pastalar var

hatırlamam mı.

ynındaki kız ekrana bakıyo diye kulübe bile gelemiyodun.

bu nerden aklıma geldyse

cıks. benim totoyu devirip yatmak

sınavllarım kötü geçince, bilmem sonuçlar açıklansın görürüz derdim , o sebepten öyle dedim :18:

niye kızdın ki :18:

Yo niye kızayım canım ya sadece emin olamıyorum baştan :26:

amannn hiç öyle düşünmüyorum cahil değil eğitimli anne olucam ben hem çalışmaktan da hevesimi aldım 3 yıl bana kafii kalan ömrümü eşime çocuklarıma hasret geçirmek istemiyorum ha büyük konuşmam eğer ihtiyaç olursa illa ki çalışırım mesleğim altın bileziğim babaannemin tabiriyle onun dışında ben yapamıyorum arkadaş hem iş hem ev hem çocuk e koca yok yokk zor böyle iyi ayy o da şimdi hee biliyoruz evlenmeden tel de konuşmamz bile günahtı ama napalım sabredicez ailenle kötü olmaya gerek yok çarçabuk okulu bitirsin alsın seni
hatırlamam mı.

ynındaki kız ekrana bakıyo diye kulübe bile gelemiyodun.

bu nerden aklıma geldyse

ayyy salak kız yaa, aklıma getirdin şimdi bak gitmiş bi de beni faceye eklemişti ne ara ekledi öğle arası bi çıktım baktım istek göndermiş

Son düzenleme:

puhahah.

silseydin hemen dumur olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…