Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Çoook iyiyz kuzucuk sen nasılsın

uçuğum iyleşse daha iyi olucam yaa onun dışında bugün çok enerjikim erkenden yandım eşimi işe gönderdim ve başladım gardolabı indirmeye tozunu sildim çeyizliklerim vardı aşağı taraflarda duruyodu misafirler görmek ister diye indir kaldır uğraşmıyım diye neyse işte onları yukarı kaldırdım kimisini çeyiz sandığıma koydum dantel mantel şeylerini her şey çok düzenli oldu içim rahatladı geldim size çeyiz sandığı aldılar mı sana da canım? var mı oralarda da hala sandık modası

Kuzum nişanda bi bohçayı sandık içine yaptılar ama o çok büyük değil. Bi de burda çeyiz sandığını kız tarafı alıyor diye biliyorum kuzeniminkini halam almıştı çünkü.
Off uçuk belası çok fena bişey. Bendede çok sık çıkar. Bi krem var kaşınmaya başladığı gibi bunu sürüyorum bikaç seferdir patlamadan söndürebiliyorum Allahtan. Bak bu resmide

sandık dediğim kocaman bi şey değil eski usul gibi değil canım beyaz ufak bi sandık işte. allah allah değişiyo bak demek ki bizde de erkek tarafı alıyor bohçaları sarıp içine koyuyolar işte. ayy aman teferruat işte olmasa da olurdu biz yine çok severdik birbirimizi
gardolabı düzeltirken bi kutu buldum bana yaptığı sürpriz kutu vardı içinde sonra benim iki aylık hasretimiz boyunca her gün ona yazdığım notlar, her güne bi çentik atmışım ahhh ahh nasılda geçmiş zaman belki de bugün iy hissetmemin sebebi onları tekrar okumam
ayy benim uçuğum burnumda çıkıyo dudağımda değil allahtan grip değilim yoksa burnumu silmek işkenceye dönüşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…