Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bu benim düzeltebileceğim birşey değilki onunda sanırım umrunda değil şimdi evde ve öğlen yemeğe gidicem ama onu görmek istemiyorum şuan seyhatten döndüğünde hoşgeldin bile demedim içimden gelmedi ister inan ister inanma ben arkadaşlarımlayım diyor ama ben inanmıyorum çünkü onlarlayım dediği kişiler facedelerdi o saatte ve onlarla olduğuna dair en ufak birşey yok ortada eğer inanmamı istiyorsan resim çekmişsinizdir görürüm dedim yok resim diyor ozaman bende inanmıyorum dedim ortam çok sessizdi dedim balkona çıktım diyor ne gerek var orda konuş bende seslerini duyayım dedim niye benimi deniyorsun diyor evet dedim o senin sorunun diyor ben onların yanında konuşmak istemiyorum mecur değilim diyor

Ablacım ben nedense kötü bişey yaptığına inanmıyorum. Zaten bikaç günlüğüne bilmediği bi yere gitti. Ne ara birini bulucak işleri ilerleticekte o işlere kalkışacak

hatta birde haklı gibi bıktım senin bu tavrından diyor bende bıktım senin rahatlığından ve kıskançmışım gibi davranmandan dedim ben kıskanç değilim hangi ayan olsa çok daha fazlasını yapar dedim kimse senin gibi yapmaz diyor ben ptesi adliyeye gidip boşanma dilekçesi vercem dedi bende gittt dedim ama dün gecede işten aradı vardiyada idi saat 1 de evde olacaktı uyuma komik bir film var izleyelim dedi bende yorgunum film falan zileyemem sabah erken uyanıp işe gidecem dedim. yani birşey olmamış gibi davranıyor.

ablam bilmediği bir yer değil kalabileceği çok uygun yerler var iken hatta orda görüşeceği işle ilgili arkadaşlarının kaldıkları yerler var iken hiltondanda yer ayırtmıştı ya anlatamadığım başka şeylerde var yani

şimdide aramış erken çıkabilirmisin market alışverişi yapalım diyor bende gelemem dedim çalışıyorum dedim, ya birşey olmamış gibi davranması beni deli ediyor hani ilk işin adliyeye gidip dilekçe vermekti gittt ozaman ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…