Hahahhhhhh çalışmak şahane mi kahkaha attım resmen sen deli bişeysin kızııııım
ayhh eltim aradı dede ameliyat olmuştu hastaneden çıkarmışlar orya gidicez onla şimdi ne güzel ev modundaydım da ayıp olur gitmek lazım şimdikızzzz keyfim kısa sürdü be yaa
merhaba kimse yomu
hiç iyi değilim ablam sen nasılsın
Gelinimmmmmmm balım nasılsın çok özledim seni
bende özledim bendee
naber canım
İyilik güzellik tatlım sadece biraz karnım ağrıyo her ay ki rutin ağrılar işteSen nasılsın tenefüste misin?
hmm neyse oysa sorun yok
geçmiş olsun kuzum
evet tenefüsteyiz
bu benim düzeltebileceğim birşey değilki onunda sanırım umrunda değil şimdi evde ve öğlen yemeğe gidicem ama onu görmek istemiyorum şuan seyhatten döndüğünde hoşgeldin bile demedim içimden gelmedi ister inan ister inanma ben arkadaşlarımlayım diyor ama ben inanmıyorum çünkü onlarlayım dediği kişiler facedelerdi o saatte ve onlarla olduğuna dair en ufak birşey yok ortada eğer inanmamı istiyorsan resim çekmişsinizdir görürüm dedim yok resim diyor ozaman bende inanmıyorum dedim ortam çok sessizdi dedim balkona çıktım diyor ne gerek var orda konuş bende seslerini duyayım dedim niye benimi deniyorsun diyor evet dedim o senin sorunun diyor ben onların yanında konuşmak istemiyorum mecur değilim diyor
Sağ ol balım. Hadi bakalım yarı yıl tatili de yaklaştı. Nasıl değerlendiriceksiniz tatilinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?