Ablacım vallahi sen kendini iyi tutuyosun anlattıklarının kadarını bile biz yaşasak ortalığı yıkarız. Bi de kocan bulmuş senin gibi sessiz sakin hanımı utanmadan kıskanç diyo. Sen asla kıskanç değilsin zaten şimdiye kadar kıskançlık yapmadığın için fazla güvendiğin için bunlar olmuş bence. Ancak öyle hariçten gazel okur dilekçe vericem diye hiçte bişey yapamaz. Hem suçlu hem güçlühatta birde haklı gibi bıktım senin bu tavrından diyor bende bıktım senin rahatlığından ve kıskançmışım gibi davranmandan dedim ben kıskanç değilim hangi ayan olsa çok daha fazlasını yapar dedim kimse senin gibi yapmaz diyor ben ptesi adliyeye gidip boşanma dilekçesi vercem dedi bende gittt dedim ama dün gecede işten aradı vardiyada idi saat 1 de evde olacaktı uyuma komik bir film var izleyelim dedi bende yorgunum film falan zileyemem sabah erken uyanıp işe gidecem dedim. yani birşey olmamış gibi davranıyor.
ablam bilmediği bir yer değil kalabileceği çok uygun yerler var iken hatta orda görüşeceği işle ilgili arkadaşlarının kaldıkları yerler var iken hiltondanda yer ayırtmıştı ya anlatamadığım başka şeylerde var yani
Bebeğim senin eşnde öğretmen değil miydi mühendis miydi yoksa:44:evet 2 hafta kaldı sadece
sonra evde yatıcam yatıcam
ama kociş çalışıyor o yüzden ben evde onu beklicem gibi
evde ona süprizler yemekler falan hazırlarım artık napım
Günaydınn kızlarrr nasılsınızzzz, pazartesiii sendromu yaşayınız var mı ben te böyleyim şu an
şimdide aramış erken çıkabilirmisin market alışverişi yapalım diyor bende gelemem dedim çalışıyorum dedim, ya birşey olmamış gibi davranması beni deli ediyor hani ilk işin adliyeye gidip dilekçe vermekti gittt ozaman ....
Günaydın kuzum. Evet beeen sabah uyandım düşünüyorum pazar günü şuraya giderim bunu yaparım diye sonra farkettim ki bugün daha pztesi
Bebeğim senin eşnde öğretmen değil miydi mühendis miydi yoksa:44:
Ohh bol bol yat dinlen eşinle ilgilen ne güzel
Geçen gün öğretmenlere kızdım saydırdımda saydırdımTabi seni tenzih ediyorum gelinim. Kardeşim 5.sınıfa gidiyo. 2 dersten biri 83 biri 84 ortalamaları ikisinede 4 vermişler karneye insan 1 puan eklemez mi ya hadi lise fln olsa neyse dicem
yapmak istediğimi biliyorum ama yapamıyorum işte ....
evet en çokta yapıp yapıp birşey yokmuş gibi davranmasına sinir oluyorum kabul etmek özür dilemek yada inandırmak için birşeyler yapmak yok ama böyle hem suçlu hem güçlü hemde görmezden gelmesi beni çileden çıkarıyor.
tatlım aslında artık olanlara bende dayanamıyorum bitsin istiyorum ama gücümü cesaretimi toplayamıyorum galiba en çok kızım için oğlum küçük daha ama kızım herşeyin farkında ve çok çok duygusal bir çocuk .. keşke o versede bende bu yükten kurtulsam artık bana sadece eziyet eş değil....
Aynen ya çok karıştım benAhahaa sen benden beter desene, aklın karışmış iyice pazartesi sendromu çarpmış seniiii
Nasıl geçti hafta sonu, benim berbatttttttttttttt
Bilmiyorum var heralde düşünceleri yok yere çocuğu üzüyolar takdir alabilicekmiyim diye hesaplayıp duruyo yavrumyok bebeğim mühendis kociş
olsun ben onu beklemeyi bile severim
haftasonları bişiler yaparız biz de ne yapak
ayy meslektsım diye demiyorum bazen cıkıyo oyle gıcıklar canım
bence yanlış bişi ama vardır bi düşüncesi kendince heralde
belki de biraz daha calıssın azimli olsun gaza gelsin dıye öyle yapmıştır :26:
yapmak istediğimi biliyorum ama yapamıyorum işte ....
evet en çokta yapıp yapıp birşey yokmuş gibi davranmasına sinir oluyorum kabul etmek özür dilemek yada inandırmak için birşeyler yapmak yok ama böyle hem suçlu hem güçlü hemde görmezden gelmesi beni çileden çıkarıyor.
günaydın kızlaaar :126:
Bende de war bi tane ondann
Günaydın hoşgeldin
Birileri birilerini yine kızdırmış anlaşılan:18:
teşekkür ederim canımmm.
haftasonu girmedim sitede değişikliklermi olmuş msj geliyo bişiler bişiler :26::26:
Evet tatlım alıntılar msj olarak geliyo artık ama bu da güzel bişey değil ki. Bu sefer buraya yorum yapınca özel msj atarken 5 dk beklemen gerekiyoPüff bi oturmadı şu alıntı bildirimleri
msj kutusuda dolmuş oluyo sdc bildirim geleydi iyiydideğişir belki tekrardan. :26:
Benim hafta sonum sıkıcı geçti, aramız bozuldu erkek arkadaşımla uğraş uğraş durrAynen ya çok karıştım benBi de hadi senin 2 gün iznin var benim sadece pazar hiç bişeye yetmiyo ki Haftasonun ne iyi ne kötü. Tüm gün nişanlımlaydık ama babama işyerinde yardım ettik. Yinede onunla zmn geçirmek güzeldi Senin nasıl geçti tatlm
Bilmiyorum var heralde düşünceleri yok yere çocuğu üzüyolar takdir alabilicekmiyim diye hesaplayıp duruyo yavrum
Bebek çalışmaları devam ediyo mu pembiş
Eşin ctesi de çalışmıyo dimi koooooskoca 2 gün günler geceler sizin bol bol vakit geçirin
Evet ablam eşin hem suçlu hem güçlü davranıyo. Hem sana kıskançsın deyip suç bastırıyo hemde yaşananları ört bas edip unutturmaya çalışıyo kolay mı öyle. Ama senin yavrun var güçlü olmak zorundasın öyle kolay pes etmekte yok. Herşey yoluna girecek inşallah ablacım
Ya erkek arkadaşımla aramız bu ara pek iyi değilGünaydın hoşgeldin
Birileri birilerini yine kızdırmış anlaşılan:18:
Evet inşallah değişir. Biz muhabbet ediyoruz ama tanışmışmıydık
Öncedende az çok hatırlıyorum tatlm çok sık sorun yaşıyodunuz sanki. Bazı erkekler gerçekten zor. Benimkide öyleydi neyseki nişanlandıktan sonra büyük ölçüde duruldu. gerçi bütün suçu ona yüklemek doğru olmaz bende az değildimBenim hafta sonum sıkıcı geçti, aramız bozuldu erkek arkadaşımla uğraş uğraş durr
Yani hafta sonu 2 gün tatil olmasından hiç bişi anlamadım
Ya erkek arkadaşımla aramız bu ara pek iyi değil
Çok fazla deteycı ve ayrıntılara çok takılıyor we dewamlı o haklı olucak off diyorumm...
Hadi o zmn tanışalım. Ben lunna 23 yaşındayım sigorta acentesinde çalışıyorum ve çocukluk aşkımla nişanlıyım
tanışmadık sanırımne zamandır takip ediyodum forumu sonunda üye olayım dedim ofiste başka türlü vakit geçmiyo
Öncedende az çok hatırlıyorum tatlm çok sık sorun yaşıyodunuz sanki. Bazı erkekler gerçekten zor. Benimkide öyleydi neyseki nişanlandıktan sonra büyük ölçüde duruldu. gerçi bütün suçu ona yüklemek doğru olmaz bende az değildimEğer büyük bi sorun yoksa sen adım at yok yere aranız açılmasın. Günlerinizi kavgayla birbirinizden habersiz geçirmek yerine aşk msjlarıyla geçirin
Hadi o zmn tanışalım. Ben lunna 23 yaşındayım sigorta acentesinde çalışıyorum ve çocukluk aşkımla nişanlıyımHadi bakalım şimdi sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?