Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sen karıştırıyosun balım, benim ilk anlatışısım erkek arakdaşımla sorunumun olduğunu..
Kiii daha önce yaşamadık hiç sorun, bu biraz ağır geldi ya
Ben alttan alıyorum, uzatmayalım daha fazla dedikçe uzatıyor ve bana soğuk davranıyor hala..
Bir insan karşında çırpınıyorsa aramız düzelsin diye, bu kadar çok uzatmanın bir anlamı yok..
Çok zor birii ...

bnde 23 yaşındayım. dil eğitim acentesinde çalışıyorumm. bnm sevgilim bile yok maşallah sna. darısı bnm başıma artık
Evet tatlm darısı başına inşallah çooook sevip sevilebileceğin biri girer hayatına Di eğitim acentesi mi ne güzelmiş. Sen kaç dil biliyosun bakiiiim

Kusura bakma canım ya karıştırmışım Erkekler fırsatını bulunca yükleniyo da yüklenyio. Ama bi diş göstersen öff yeter be desen kuyruklarını kıstırırlar yine İnşallah bi an önce düzeltirsiniz aranızı tatlım

Ben öfff desemm işine gelirse der o ben biliyorumm

Selamlar.

Ağrıdan dökülüyorummm

Salgın var dediler, bana da geldiiiii :2:

hülya ablacım okudum yazdıklarını çok üzüldüm inan ama ben eşinin masum olduğuna inanmıyorum maalesef:26: tabi hemen arkanı dönüp gitmek olmaz çünkü senin evlatların var. ama onu sık boğaz etmekten çok gizlice işini gömelisin gözünü dört açmaya bak ablacım gece telefonunu kurcala bakalımo uyurken ya da duştayken belki bi şeye denk gelirsin ki inşallah gelmezsin her şeyden emin olup öyle gardını almalısın bence. elinde somut bi şey olmadığı için şu an kıskanç olarak suçluyo seni. oysa ben senin gibi bi kadın görmedim daha etrafımda her şeye eyvallah demişsin güvenmişsin. ben ki erkek arkadaşlarından ailesinden bile kıskanan biriyim kocamı çok güveniyorum eşime ama hep tetikteyimdir ona da hissetmişimdir bunu oyarım bilir çok deli seviyorum onu ama böyle şeylere asla gelemeyeceğimi bilir. keşke en başından bu kadar yumuşak yüz göstermeseydin ona ablacım:26:

yazık ya dedim ya bence yanlış ama 2. dönem düzeltir inş cnm kardeşin de öğretmen kendi yaptıgından utanır
evet canım durmak yok çalışmaya devam
pes etmeden gelene kadar
yok canm ctesi pazar tatiliz tadını cıkarıyoruz

kıskandım amaaaaaaaaa benim de kocam c.tesi günü tatil olsun kampanyası düzenlicem belki kociş işe gitmekten vazgeçer c.tesi günleri

geçmiş olsun cnm. 3-4 gün yatırıyo bu son salgın malesef. dikkat et kendine baya halsizlik yapıyo ilerlemesin..
teşekkürler yıldızın denizi.

kuş gribi-domuz gribine benzemiyomuş bu salgın adı konmamış daha

evet çok halsizim başımı zor kaldırıyorum. saat 5 olsa da cıksam

boncukummmmmm geçmiş olsunn yavrum sıcak bi şeyler içmeye bak beni de teğet geçti ama imzasını attı gitti burnumdaki uçukla

sağol canım. uçuk kremin var mı. zovirax mıydı neydi öyle bi merhem var. çok iyi geliyo uçuğa

bir bardak ekinezya çayı sabah içiyoruz bunu gripten korunmak için
öğlen ne içicez; öksüren hastalar için balgamı çıkarmak için bi çorba tarifi veriyoruz.
tavuk suyu çorbası
akşam yoğurt içine bi şey koyucaz o da ne bi diş sarımsak. ezip ekliyoruz ve gripten korunuyoruz.

gülben de doktor anlatıyor kız akşama tavuk çorbası yapıyorum kesin

bebeğim kremim yok almadım hafta sonuna denk geldi diye dün kabuk tutmuştu ama yıkanınca tabi yumuşadı üst kısmı pert oldu kırmızılığı kaldı bi tek

kıskanma bebeğim protesto et gitmesinn
ctesi tatil olunca en sevdigim günler geceler oluyo cuma ctesi
ertesi gün iş yok erken kalkmak yok

benim de en sevdiğim c.tesi gecesi işte dediğin gibi iş yok geceler uzasın aman sabahlar olmasınnnn gerçi dün de uzattık geceyi uyumadık ama sabah kahvaltısız gitti eşim kalkamadım öyle bi uyumuşum ki 11 e 10 kala uyandım

kim o doktor şey mi ibrahim karaosmanoğlu mu çok mıymıntı o ya

Ben öfff desemm işine gelirse der o ben biliyorumm
Siz ne kadardır birlikteydiniz güzelim
ayyhh ben de geldimmm napıyosunuz bakalım
Hoşgeldin tospiğimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…