Öncedende az çok hatırlıyorum tatlm çok sık sorun yaşıyodunuz sanki. Bazı erkekler gerçekten zor. Benimkide öyleydi neyseki nişanlandıktan sonra büyük ölçüde duruldu. gerçi bütün suçu ona yüklemek doğru olmaz bende az değildimEğer büyük bi sorun yoksa sen adım at yok yere aranız açılmasın. Günlerinizi kavgayla birbirinizden habersiz geçirmek yerine aşk msjlarıyla geçirin
Hadi o zmn tanışalım. Ben lunna 23 yaşındayım sigorta acentesinde çalışıyorum ve çocukluk aşkımla nişanlıyımHadi bakalım şimdi sıra sende
Evet tatlm darısı başına inşallah çooook sevip sevilebileceğin biri girer hayatınabnde 23 yaşındayım. dil eğitim acentesinde çalışıyorumm.bnm sevgilim bile yok maşallah sna. darısı bnm başıma artık
Sen karıştırıyosun balım, benim ilk anlatışısım erkek arakdaşımla sorunumun olduğunu..
Kiii daha önce yaşamadık hiç sorun, bu biraz ağır geldi ya
Ben alttan alıyorum, uzatmayalım daha fazla dedikçe uzatıyor ve bana soğuk davranıyor hala..
Bir insan karşında çırpınıyorsa aramız düzelsin diye, bu kadar çok uzatmanın bir anlamı yok..
Çok zor birii ...
Evet tatlm darısı başına inşallah çooook sevip sevilebileceğin biri girer hayatınaDi eğitim acentesi mi ne güzelmiş. Sen kaç dil biliyosun bakiiiim
Kusura bakma canım ya karıştırmışımErkekler fırsatını bulunca yükleniyo da yüklenyio. Ama bi diş göstersen öff yeter be desen kuyruklarını kıstırırlar yine İnşallah bi an önce düzeltirsiniz aranızı tatlım
Evet tatlm darısı başına inşallah çooook sevip sevilebileceğin biri girer hayatınaDi eğitim acentesi mi ne güzelmiş. Sen kaç dil biliyosun bakiiiim
inşallah inşallahgerçi bi tane var bakalım ne olucak dua et dua et şansım yaver gitmezse bi araya gelemeden verem edicek beni
yurtdışına dil eğiitimi için öğrenci yollayan bi acente. ingilizce biliyorum sdcneyseki çok bişi gerekmio ztn sıkıntıdan ölücem burda. tam ölü zamanı sektörün
Selamlar.
Ağrıdan dökülüyorummm
Salgın var dediler, bana da geldiiiii :2:
Aynen ya çok karıştım benBi de hadi senin 2 gün iznin var benim sadece pazar hiç bişeye yetmiyo ki Haftasonun ne iyi ne kötü. Tüm gün nişanlımlaydık ama babama işyerinde yardım ettik. Yinede onunla zmn geçirmek güzeldi Senin nasıl geçti tatlm
Bilmiyorum var heralde düşünceleri yok yere çocuğu üzüyolar takdir alabilicekmiyim diye hesaplayıp duruyo yavrum
Bebek çalışmaları devam ediyo mu pembiş
Eşin ctesi de çalışmıyo dimi koooooskoca 2 gün günler geceler sizin bol bol vakit geçirin
Evet ablam eşin hem suçlu hem güçlü davranıyo. Hem sana kıskançsın deyip suç bastırıyo hemde yaşananları ört bas edip unutturmaya çalışıyo kolay mı öyle. Ama senin yavrun var güçlü olmak zorundasın öyle kolay pes etmekte yok. Herşey yoluna girecek inşallah ablacım
Selamlar.
Ağrıdan dökülüyorummm
yazık ya dedim ya bence yanlış ama 2. dönem düzeltir inş cnm kardeşin de öğretmen kendi yaptıgından utanır
evet canım durmak yok çalışmaya devam
pes etmeden gelene kadar
yok canm ctesi pazar tatiliz tadını cıkarıyoruz
teşekkürler yıldızın denizi.geçmiş olsun cnm. 3-4 gün yatırıyo bu son salgın malesef. dikkat et kendine baya halsizlik yapıyo ilerlemesin..
boncukummmmmm geçmiş olsunn yavrum sıcak bi şeyler içmeye bakbeni de teğet geçti ama imzasını attı gitti burnumdaki uçukla
kıskandım amaaaaaaaaabenim de kocam c.tesi günü tatil olsun kampanyası düzenlicem belki kociş işe gitmekten vazgeçer c.tesi günleri
Selamlar.
Ağrıdan dökülüyorummm
Geçmiş olsun cnm hoşgeldin..
Ihlamur iç bol limonluu
teşekkürler yıldızın denizi.
kuş gribi-domuz gribine benzemiyomuş bu salgın adı konmamış daha
evet çok halsizim başımı zor kaldırıyorum. saat 5 olsa da cıksam
sağol canım. uçuk kremin var mı. zovirax mıydı neydi öyle bi merhem var. çok iyi geliyo uçuğa
kıskanma bebeğim protesto et gitmesinn
ctesi tatil olunca en sevdigim günler geceler oluyo cuma ctesi
ertesi gün iş yok erken kalkmak yok
bir bardak ekinezya çayı sabah içiyoruz bunu gripten korunmak için
öğlen ne içicez; öksüren hastalar için balgamı çıkarmak için bi çorba tarifi veriyoruz.
tavuk suyu çorbası
akşam yoğurt içine bi şey koyucaz o da ne bi diş sarımsak. ezip ekliyoruz ve gripten korunuyoruz.
gülben de doktor anlatıyor kız akşama tavuk çorbası yapıyorum kesin
bebeğim kremim yok almadım hafta sonuna denk geldi diye dün kabuk tutmuştu ama yıkanınca tabi yumuşadı üst kısmı pert oldu kırmızılığı kaldı bi tek
Siz ne kadardır birlikteydiniz güzelimBen öfff desemm işine gelirse der o ben biliyorumm
Hoşgeldin tospiğimmmmmmayyhh ben de geldimmmnapıyosunuz bakalım
Daha iyi işte kuzum bütün gün internette takılinşallah inşallahgerçi bi tane var bakalım ne olucak dua et dua et şansım yaver gitmezse bi araya gelemeden verem edicek beni
yurtdışına dil eğiitimi için öğrenci yollayan bi acente. ingilizce biliyorum sdcneyseki çok bişi gerekmio ztn sıkıntıdan ölücem burda. tam ölü zamanı sektörün Bizim çoook yoğundu işler yeni yeni rahatlıyorum
Boncuğummmm ne oldu sana öyle nurofen diye bi grip ilacı var çok iyi geliyo al istersen bebeğim. Çook geçmiş olsun inşallah en yakın zmnda kendine gelir toparlanırsınSelamlar.
Ağrıdan dökülüyorummm
yazık ya dedim ya bence yanlış ama 2. dönem düzeltir inş cnm kardeşin de öğretmen kendi yaptıgından utanır
evet canım durmak yok çalışmaya devam
pes etmeden gelene kadar
yok canm ctesi pazar tatiliz tadını cıkarıyoruz
Çok beklemeden bi an önce kavuşursunuz inşallah bebişinize tatlım. Tabii tospiğimde
hoşbuldum lilyana. sağolasın. ıhlamur vazgeçilmezimiz oldu vallahi.
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?