yok kız gürkan kubilay bukim o doktor şey mi ibrahim karaosmanoğlu muçok mıymıntı o ya
hoş buldum bebeğimSiz ne kadardır birlikteydiniz güzelim
Hoşgeldin tospiğimmmmmm
Daha iyi işte kuzum bütün gün internette takılBizim çoook yoğundu işler yeni yeni rahatlıyorum
Boncuğummmm ne oldu sana öyle nurofen diye bi grip ilacı var çok iyi geliyo al istersen bebeğim. Çook geçmiş olsun inşallah en yakın zmnda kendine gelir toparlanırsın
Çok beklemeden bi an önce kavuşursunuz inşallah bebişinize tatlım. Tabii tospiğimde
yok kız gürkan kubilay buheyecanlı anlatıyor
hoş buldum bebeğimkeyifler nasıl senden de bekliyoruz boncukum gibi çeyiz topiği
benim de en sevdiğim c.tesi gecesi işte dediğin gibi iş yok geceler uzasın aman sabahlar olmasınnnngerçi dün de uzattık geceyi uyumadık ama sabah kahvaltısız gitti eşim kalkamadım öyle bi uyumuşum ki 11 e 10 kala uyandım
Siz ne kadardır birlikteydiniz güzelim
Hoşgeldin tospiğimmmmmm
Daha iyi işte kuzum bütün gün internette takılBizim çoook yoğundu işler yeni yeni rahatlıyorum
Boncuğummmm ne oldu sana öyle nurofen diye bi grip ilacı var çok iyi geliyo al istersen bebeğim. Çook geçmiş olsun inşallah en yakın zmnda kendine gelir toparlanırsın
Çok beklemeden bi an önce kavuşursunuz inşallah bebişinize tatlım. Tabii tospiğimde
inşallah canım benim
isteyen herkese cok bekletmeden verir inşallah rabbim
Ruhum iyi ama vücudum kötü tospiğim. Karnım çoooook ağrıyo sanki yere düşücek gibi hissediyorum çok kötüyümEvet evet bende çeyiz topiği açmak istiyorum bi toparlayayım aldıklarımı da açıcam en yakın zmnda
hadi bakalım inş merakla bekliyoruzne ağrısı bu bebeğim rutin ağrımı oysa ilaç içme he ağrı kesici falan azıcık çek canım ben hiç ilaç almıyorum onun için
valla allah kolaylık versin canım ben iyice alıştım uykuya var yaa evlenmeden önce hafta sonları bile en fazla 8 e 9 a kadar uyuyabilirdim o da zorla yani erkenden kalkmıyım diye şimdi ohoo biraksalar öğleni geçicek uykularımoo masallah
tabi benim tembellik etme sanım yok biliosun
sabah 7 oldu mu ayaktayız
Evet bebeğim rutin ağrı tam 2 dk önce ilaç almış bulunuyorum yemeğin gelmesini bile bekleyemedim çok kötü oldum ya. Bende istemiyorum ilaç almak için ama dayanamadm
karıştırmışım alıntıları
valla allah kolaylık versin canım ben iyice alıştım uykuya var yaa evlenmeden önce hafta sonları bile en fazla 8 e 9 a kadar uyuyabilirdim o da zorla yani erkenden kalkmıyım diye şimdi ohoo biraksalar öğleni geçicek uykularımeşim aradı da uyandım hacı nine diyor artık bana
bi dahaki ay bi hafta kala papatya çayı içmeye başla canım ağrılara iyi geliyomuş
Hmm tmm bebeğim aklımda olsun kullanırım bidahaki ay sağol cnm
Yeterki sen karıştır gelinimmm
valla allah kolaylık versin canım ben iyice alıştım uykuya var yaa evlenmeden önce hafta sonları bile en fazla 8 e 9 a kadar uyuyabilirdim o da zorla yani erkenden kalkmıyım diye şimdi ohoo biraksalar öğleni geçicek uykularımeşim aradı da uyandım hacı nine diyor artık bana
bi dahaki ay bi hafta kala papatya çayı içmeye başla canım ağrılara iyi geliyomuş
düzelttim ben yoksa benimki de bozuk çıkıcaktı
hehehe hacı nine mi
o nerden cıktı kız yatıyosun dıye mı
sabah öyle diyo dün kandildi ya boş geçirmek istemedim oturdum ibadet ediyorum normalde baş örtülü değilim yaa öyle çok aman aman bi şeyim yok çeyizde olan yazmalardan bağladım başıma tesbih elimde şaşırdı tabi bundan sonra hacı nineymiş benim adım
ahahah iyiymiş
biz de dün eşimle namaz kıldık o önde ben arkada cok güzel oldu
sonra da hayırlı bi bebiş için dua ettik allah kabul etsin inş
benimki de beni yazmalı begendi dün yakında tesettüre girebilirim
ahahah iyiymiş
biz de dün eşimle namaz kıldık o önde ben arkada cok güzel oldu
sonra da hayırlı bi bebiş için dua ettik allah kabul etsin inş
benimki de beni yazmalı begendi dün yakında tesettüre girebilirim
sabah öyle diyo dün kandildi ya boş geçirmek istemedim oturdum ibadet ediyorum normalde baş örtülü değilim yaa öyle çok aman aman bi şeyim yok çeyizde olan yazmalardan bağladım başıma tesbih elimde şaşırdı tabi bundan sonra hacı nineymiş benim adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?