Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kızlarr muzlu pasta tarifiniz var mıı? evdeki muzları değerlendiriyim yenmiyo yazık günah bari pasta yapıyım diyorum ama tarifim yok denenmemiş tarifte almak istemiyorum netten ama rulo pastalar göz kırpıyo şu anda

kim o doktor şey mi ibrahim karaosmanoğlu mu çok mıymıntı o ya
yok kız gürkan kubilay bu heyecanlı anlatıyor
hoş buldum bebeğim keyifler nasıl senden de bekliyoruz boncukum gibi çeyiz topiği

Son düzenleme:
yok kız gürkan kubilay bu heyecanlı anlatıyor

hoş buldum bebeğim keyifler nasıl senden de bekliyoruz boncukum gibi çeyiz topiği

Ruhum iyi ama vücudum kötü tospiğim. Karnım çoooook ağrıyo sanki yere düşücek gibi hissediyorum çok kötüyüm Evet evet bende çeyiz topiği açmak istiyorum bi toparlayayım aldıklarımı da açıcam en yakın zmnda

oo masallah
tabi benim tembellik etme sanım yok biliosun
sabah 7 oldu mu ayaktayız

hadi bakalım inş merakla bekliyoruz ne ağrısı bu bebeğim rutin ağrımı oysa ilaç içme he ağrı kesici falan azıcık çek canım ben hiç ilaç almıyorum onun için

hadi bakalım inş merakla bekliyoruz ne ağrısı bu bebeğim rutin ağrımı oysa ilaç içme he ağrı kesici falan azıcık çek canım ben hiç ilaç almıyorum onun için

Evet bebeğim rutin ağrı tam 2 dk önce ilaç almış bulunuyorum yemeğin gelmesini bile bekleyemedim çok kötü oldum ya. Bende istemiyorum ilaç almak için ama dayanamadm

oo masallah
tabi benim tembellik etme sanım yok biliosun
sabah 7 oldu mu ayaktayız
valla allah kolaylık versin canım ben iyice alıştım uykuya var yaa evlenmeden önce hafta sonları bile en fazla 8 e 9 a kadar uyuyabilirdim o da zorla yani erkenden kalkmıyım diye şimdi ohoo biraksalar öğleni geçicek uykularım eşim aradı da uyandım hacı nine diyor artık bana
Evet bebeğim rutin ağrı tam 2 dk önce ilaç almış bulunuyorum yemeğin gelmesini bile bekleyemedim çok kötü oldum ya. Bende istemiyorum ilaç almak için ama dayanamadm

bi dahaki ay bi hafta kala papatya çayı içmeye başla canım ağrılara iyi geliyomuş

Hmm tmm bebeğim aklımda olsun kullanırım bidahaki ay sağol cnm

Yeterki sen karıştır gelinimmm

düzelttim ben yoksa benimki de bozuk çıkıcaktı

hehehe hacı nine mi
o nerden cıktı kız yatıyosun dıye mı

hehehe hacı nine mi
o nerden cıktı kız yatıyosun dıye mı

sabah öyle diyo dün kandildi ya boş geçirmek istemedim oturdum ibadet ediyorum normalde baş örtülü değilim yaa öyle çok aman aman bi şeyim yok çeyizde olan yazmalardan bağladım başıma tesbih elimde şaşırdı tabi bundan sonra hacı nineymiş benim adım

ahahah iyiymiş
biz de dün eşimle namaz kıldık o önde ben arkada cok güzel oldu
sonra da hayırlı bi bebiş için dua ettik allah kabul etsin inş
benimki de beni yazmalı begendi dün yakında tesettüre girebilirim

Allah kabul etsin pembişim daha 3 aylıksınız kıız duurunn bi yerde duymuştum 1 yıl isteyip bebek olmadıktan snra gidin doktora diyordu

amin canım cümlemize inşallah

du bakalım ben de o yönde gidiyorum şu anda bakalım allah nasip eder inşallah benim eşim zaten çok istiyo tesettüre girmemi ama bi zorlama yaptığı yok sadece isterdim diyor bakalım inşallah

Bende ablayım

Bazen napıyosn dediğinde tesbih çekiyorum diyorum hee abla tamam diyo hani abla abi muhabbetleri var ya cemaatte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…