Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hahahh gelinlerimiz coşmuş Duyuyomusun Ladym biz o kadar korkuyoruz gelinler evliliğin tadı orda diyo

sorma lunnam sorma bize nispet mi yapıyolar ne

Amiin

korkmayın lunnam niye korkuyosun korkulacak bişey degil
nispet yapmıyoruz kız evliliğe özendirip iyi örnek oluyoruz

amin bebeğim inşallah

ivet hatta abartmıyorum eşimle hep diyoruz keşke bizi 20 yaşında evlendirselermiş

kızz evlenmek şahane ama kadın olmanın bazı zorlukları da var maalesef dimi pembişim

gec kaldıgımız her gün zarardayız mı diyosun tospik
var tabi zorlukları da var ama napalım şekerim doğanın kanunu

Böyle mi olacaktııııııııııııııııııııııı

nerdesiniz siiiiiiiiiiiiz

Böyle mi olacaktııııııııııııııııııııııı

nerdesiniz siiiiiiiiiiiiz

burdayım canım ama kimse yokkkk. nerde bu millet nerde bu devleeeeeeeeettttt

Huuu huuuuu
Kuzumm naberrrr ..
Benim bi arkadaş yeni topik açtıda hücum ettik birden oraya yeniler eskiler birbirine girdii kusura bakma uğrayamadımm

kızlar şuan 1972 sayfadayız 1977 sayfayı kendime armağan ediyorum doğum yılım :) lütfen havai fişikler balonlar istiyorum :)))

kızlar ölüyorummmmmmmm sabahtan beri temizlik, pasta, yemek derken saat bu oldu işte çok yoruyorum kendimi salak gibi yaa ama dayanamıyorum napim

morincim canımmm benim mailini yeni okudum ben de cevap yazdım sana bakarsın, lütfen mümkün olduğunca kendini üzmemeye çalış:26:

inciye ne olmuş kızlar inşalla kötü birşey yoktur korkutmayın üzmeyin beni inşallah böyle basit birşeydirde gelip geçer hani boş birşeydir öyle olsun inşallah

inciye ne olmuş kızlar inşalla kötü birşey yoktur korkutmayın üzmeyin beni inşallah böyle basit birşeydirde gelip geçer hani boş birşeydir öyle olsun inşallah

Sıkıntılı bi dönem geçiriyo ablacım.

bu seferki diğerlerine benzemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…