Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
No manita no dırdırrr![]()
sor bakalım :44:
nazar nereye gitti kiii :26:
Şimdi kızlar söyleyin bakayımmm
bizim bir komşumuz var 18 yaşlarında da bir kızı var ; bunlar aile yapısı olarak fazlaa rahatlar çok genişlerrrbnde yapı olarak saygıya edepe çok önem veririm sevmem şımarıklıkları , arsızlığı lafımı esirgemem de . kız da aksine inanılmaz rahat gıcık bir tip annemin yüz vermesiyle acayip şımardı hareketlerinden çok rahatsız oluyorum ,
kız bir kez bileklerini kesmeye kalktı diye annesinin ödü kopuyor kızın yapmadığı etmedği şey yok kadını her gün ağlatıyor evi başlarına yıkıyor yine de ödü kopuyo ne derse hemen yapıyo kız annesi - annesi kızı olmuş resmenbizde de bu şımarıklıklarını sürdürüyo ve her hareketi gözüme batıyo inanılmaz saygısız anneme adıyla hitap ediyo , kahve yap bana kek yap gibi şeyler söyleyebiliyo ,
rahatça dolapları açıp bişeyler alıyo ve çok sinir oluyorummm![]()
bir kaç kez bu yaptığın yüzsüzlük diye bozdum onu ve en ufak bir şeyde hemen ağzının payını veriyorum anneme de çok kızıyorum neden dediğini yapıyosun ne bu saçmalık diye annem de ne yapayım annesi yanında ne diyim misafir diyo annesi de gülüyo kızının bu saçmalıklarına
kız kendini bizim ailedenmiş gibi sayıyo davranıyo , bir piknik konusu olmuştu arabaya sığmayız konusu oldu kız da diyo ki ben annem , benim annem ve babam tamam 4 kişiyiz sığıyoruz ki diyo yani kardeşimle ben yokmuşum gibi kavga etmememk için zor tutuyorum kendimi , emirler yağdırıyo falan kızı görünce asabım bozuluyo o kadar saygısız ki babamın yanında evlenmekten çocuk dogurmaktan bahsediyo sevgilisyle öyle şeyler konuşuyo telefonla , yemekleri ben bunu yemem falan diyo bizim evde düşününnn![]()
annemde bişey demiyo şımartıyo çok başlarda o da çok şaşırıyodu benden böyle bişey hiç görmediğini söylüyodu kızın annesine , teyzemlerde gıcık oluyo kıza anneme diyolar yüz verme falan, daha çok olay var da anca bu kadar anllattım kızda ona sürekli laf soktuğum için anlıyo tavrımı sizce ne yapmalıyım deliriyorumm sürekli de gelip gidiyolarrr![]()
ay okurken sinir oldummmmmmmmmmmm
ne demek ne yapmalıyım canım koy tavrını annenede söyle ben olsam anneme küserim çok kızarım böyle birşeye müsaade etmem....
ne demek ya terbiyesize bak şıamrtılmış işte.... psikolojisi bozuksa doktora gitsin edepsizlik yaparkmı düzeltecekler psikolojisini aileside bir acayip.
allah korusun böyle evlattan inşallah.
canım bence koy tavrını bu şekilde terbiyesiz davranmaya devam edeceksede gelmesin birdaha onlarla komşu olmak zorunda değilsiniz. hiç tahammül edemem böyle edepsizliklere koskoca kadına nasıl ismiyle hitap edip emir verir ya . ahlaksızlığa bak..
annenlede konuş canım bukadar müsade etmesin onun iyi niyetini suistimal etmesine.olay szde bitiyor. bir insan sana ancak senin izin verdiğin ölçüde saygısızlık yapabilir bence... tavrını altta alttan değil çok net birşekilde koy..
ay okurken sinir oldummmmmmmmmmmm
ne demek ne yapmalıyım canım koy tavrını annenede söyle ben olsam anneme küserim çok kızarım böyle birşeye müsaade etmem....
ne demek ya terbiyesize bak şıamrtılmış işte.... psikolojisi bozuksa doktora gitsin edepsizlik yaparkmı düzeltecekler psikolojisini aileside bir acayip.
allah korusun böyle evlattan inşallah.
canım bence koy tavrını bu şekilde terbiyesiz davranmaya devam edeceksede gelmesin birdaha onlarla komşu olmak zorunda değilsiniz. hiç tahammül edemem böyle edepsizliklere koskoca kadına nasıl ismiyle hitap edip emir verir ya . ahlaksızlığa bak..
annenlede konuş canım bukadar müsade etmesin onun iyi niyetini suistimal etmesine.olay szde bitiyor. bir insan sana ancak senin izin verdiğin ölçüde saygısızlık yapabilir bence... tavrını altta alttan değil çok net birşekilde koy..
canım ben tavrımı koydum kız bana zerre öyle davranamıyor ama annem den çook yüz buldu çok baştan mesafeyi koymadı annem , diyorum yapma etme diye senin gözüne batıyo diyo ,
iki tokat çakamıyo mu ailesi diyorum ailesine karşı da o kadar terbiyesiz kititriyolar karşısında annesi aman kızım diye dolanıyo bişey istedi mi o an olacak küçük çocuk gibi annesi süreki napıyım böyle napıyım diyo , gece yarısı canı bişey mi istedi alınacak heemen , durumları yoktu bılgısyr istedi borç harç hemen alındı anlamıyorum böyle aile tarızını benne yapsam çok sinir oluyorum bu sefer annemlerde ona iyi davranıyo tek tavır koyan ben oluyorum sorun çıkartıyomuşum gibi sanki
[/B]
ya tabikide 2 tokat çakmasınlarama artık ailesinin verdiği terbiye bizi ilgilendirmez bu onların seçimi...
fakat anneni de kendin gibi tavır koymaya teşvik edebilirsin
hı hı
7 deliğim oldu![]()
hanimiişş benim bebeklerim![]()
okuyorum durokuyu n kız önceki sayfada yazdığımı fikkir verin banaa![]()
eylülcüm bence senin yapabileceğin birşey yok
sen tavrını koymuşsun ne güzel sana öyle davranamıyormuş
annende koysa ne güzel olur
kendi ailesine annesine babasına davranışları bizi ilgilendirmez isterse küfretsin ama sana ve ailene öyle davranma hakkına sahip değil
birdaha annene bana çay getir kahve yap falan derse benim annem hizmetçin değil ya rica edersin yada kalkıp kendin alırsın yabancı mısın ayol de bi kahkaha patlat
böylece arada kaynar gider ama laf gitmesi gereken yere ulaşmış olur
ayy ben olsam saçından tutup duvardan duvara çarpasım gelirdi
yok ben arada lafı sokuyorum ama bir gün çok kötü bozucam bişey deyince savunmaya geçiyo hemen annesi de hemen bozuluyo sanki çok marifet ya , dolapları açıp mesela kuruyemiş vardı sanki kendi evi açtı aldı yiyor bir de çeşitlerini beğenmedi kraliçe bu ne yaa bana şundan alın falan diyo bu kadar şımarıklık olmaz kendimi yiyorum![]()
bugün felaket yakıcı bir sıcak varziraat odasına gittim.
hava o kadar sıcakkiiiii oto.da uykum geldiii![]()