• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ya valla bazen bi esiyorlar bana diyorum bırak işi mişi git evine ev hanımı ol :33::33:
sonra geçiyor tabi :1:
banada oluyo öyle aradaaa :9:
Süperiiiimmm. :12: kahvaltı yaptım bende, önceden yapmıyordum, kendimi çok iyi hissediyorum :12:

Olmazzz mı.. Hoşgeldiiin :16:

Nerelisin? Seni tanıyabilir miyiz :21:

Bomba gibiyim. Gelir gelmez hemen girmiyorum 9 da büroda oluyorum, işlerimi toparlıyorum, masamı topluyorum vs. anca :1:

hımmm evet kahvaltı ya zaman olmuyo ama yaa :50:

:52::52::52: açma poğça börek demeyinn 3 gündür elma yemekten elma ağacına döndümmm :14:

Pamuk şekerlerim nasılsınız bakalım keyifler yerinde galiba bugün?
Ben Galaxy S4 istiyorum aranızda para toplayıp bi yardım yapsanıza şu arkadaşınıza duacınız olurum:26:

çooook buyuk o telefon kuzum yaaaa nasıl kullanacaksın :26::27:

Pamuk şekerlerim nasılsınız bakalım keyifler yerinde galiba bugün?
Ben Galaxy S4 istiyorum aranızda para toplayıp bi yardım yapsanıza şu arkadaşınıza duacınız olurum:26:
Telefonun bozulmuştu dimi :44:

Tüm kkdan 3-5 tl alsak, denkleşir sanırım :27::27::27:

banada oluyo öyle aradaaa :9:

hımmm evet kahvaltı ya zaman olmuyo ama yaa :50:

ben 8:5 gece faan kalkıyorum , işe 5 dklık uzaklıktayım ama çok erken kalkıyorum yinede, kahvaltı yapma fırsatım var. Senin yok :26:

tekirdağdan geldim canlarım gerçi 5 yıldır buradayımda tanışmak kısmet olmadı :)
bende dietteyim malesef elma detoxundayız

ben 8:5 gece faan kalkıyorum , işe 5 dklık uzaklıktayım ama çok erken kalkıyorum yinede, kahvaltı yapma fırsatım var. Senin yok :26:

Herkes 1 lira verse kurtarırsınız şu arkadaşınızı hatta kalan parayla da araba alırım:27::27:

tekirdağdan geldim canlarım gerçi 5 yıldır buradayımda tanışmak kısmet olmadı :)
bende dietteyim malesef elma detoxundayız
Aaa biz komşuyuz o zmn bende Edirnedeyim:3:
umarım boğazımı tutabilirim. :5::5: 54 :5:

54 çok az kızım ya hatta hiç diyete girme sonra bi de kilo almaya çalışırsın inan o daha zor:ssz:

eeee ne var ne yok görüşmeyeliiii :7: :9:
nolsun canım işte bildiğin gibi:31:
sende bir gelişme var mıı

ooooo yerlerde yatak dolu olacak yanii :1: kuzum sen o yatağı keşke alsaydın marketten.
birdaha gelirse sakın kaçırma :9:
dimi yaa keşkeee:9::9:
ne yapalım artık misafirlerin bahtınaa:1:
gerçi benimki erkek kuzen fln dinlemez yatırtmaz evde bana diyor abimle bile tokalaşmanı istemiyorum
hoş geldin beş gittin okadaaarrr:27::27:

aaaa bebeğimmmmm
bugun okul yok mu sanaaaaa:27:
bugün herkes beni okula sepetlemek istiyorr yaaaaa:1::1:

heee yazmışsın zaten

geçmiş olsun canımmmmmmm :ssz:
neyin var niye uyuyamadın.... iyi ettin seni bu saatte buralarda görmek ne güzel :1:
canımm üşütmüşüm biraz burnum akmak istiyor akamıyor:26:
sabah kalktığım gibi çay yaptımm kaşık kaşık bal yedim dahada ilerlemez inşAllah
uyanık olduğuma bakma valla daha yataktayımm kalkmaya gücüm yokk:2:

Herkes 1 lira verse kurtarırsınız şu arkadaşınızı hatta kalan parayla da araba alırım:27::27:
jfhdjhfdhsf:27: abaaarttsaydın :27:
Aaa biz komşuyuz o zmn bende Edirnedeyim:3:

54 çok az kızım ya hatta hiç diyete girme sonra bi de kilo almaya çalışırsın inan o daha zor:ssz:

54 mü çok azzz :53: deli misin gönül istedi 50 olmak amma o kadar yemez :27:

58 im. 4 kilo vermeliyim, göbeğim var. hamile gibiyim :18::18:

S3le aynı değil mi boyutu tatlım

yok bebeğim daha büyük daha kaba hem ben s3 ü bile çok büyük buluyorum s3 mini kullanıyorum .bence s3 mini al tam baaağyan telefonu :1:
tabi yine sen bilirsin ben kullanırım büyüklüğü sorun değil diyorsan al özellikleri süpermmiş duyduguma göre :27:

oh yaaa işe bak :26: ben 09:00 da iş başı yapıyorum ama 06:15 te kalkıyorum. acıyorum kendime :26::37::37::37:

Back
X