Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Merhaba gunlugum yende kimsecikler yok sesizlik.
Bu sabah aksamdan hazirladigim ceviz kurumu icdim.
Insallah faydasinda gorurum.
Kizlar yesil kahvemi de kaynatdim.simdi icicem dun dogru dizgin beslenemedim.
2
3 tane yulaf kurabiye yapmisdim ondan yedim 2 defada corba icdim olay bu yani.
Dis cekdirmisem butun gunu agriyla aciyla kecdim.
Spor niyetine degilde sadece hara gitdiysem yuruyerkden gitdim yani 9 km yurumusum

Baci sandan uzaq olsun uwaqlarda manda xastauik haftadan coxdur kiripik bogaz agrisi oksurek har na axtarsan var dava darmanda xeyir etmire.

Oglen menum
2 k makarna
3 k karabugday
1 k sebze yemegi.
Semizotu sereotu nane yesil sogan maydonuz yogurt salatalik havus hepsin katdim salata niyyetine .

mrb.. günlüğünü başından beri ara ara okudum. maşallah çok güzel kilolar vermişsin ve direnci de kırmışsın. 79 olmuşken sakın boşlama diyeti. ne kadar çok spor yapıyorsun vücudun sıkılaşmıştır. ee kilonda düşmeye başlamış. boşa gitmesin emeklerin.
naçizane tavsiyem, öğünlerden makarnayı çıkar. reçeli çıkar. bir de bütün otları aynı zamanda tüketme. atıyorum yeşilçaya mı başladın 1 ay onu iç. bir dahaki ay chia tohumuydu sanırım ona başla. bir daha ki ay lahana suyuna. vücudunun dengesini bozmamış olursun böylelikle.

Canim tavsiyelerini goze alairim cok cok sagol bana destek oldugun icin.
Evet canim haftanin hemen jemen butun gunu yurus yada pilates yaparim.
Ve sporun bana faydasi odur ki bedenim tas kimidir.
Verdiyim kilo az buz deyil tam 25 kq dan da cokdur eger spor hapmamis olsaydim derim sallanardi sarkmalar olurdu amma simdi her terefim tas kimidir.
Birdeki o kadar sikilasmisim kim gorse diyyor ki kiz sen 70 kq falansin .
Hakkatende spor sikilasdiriyormus.

ne güzel maşallah . devamı da gelsin inş. ben de sıkı tutuyorum bu ara 9. gündeyim. ilk hedefime 3 kilo kaldı. sonrakine 8 kilo var.

Canim insallah hep beraber vercez bu kilolari..
Kiz benim burda ikincide topigim var .
Beraber zayiflayalim hadda yarisalim isimli istersen orayada yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…