Yeşil kahveyle bera ber zayifliyalim 80 kilodan 60 inelim

Rabis ciha tohmu baharat satan aktarlarda oluyo canim ben 250 kr 20 T verdim .
Bugun oglende pirinc lapasi yedim
Ogleden sonra saat 5 olardi cocuklara tost yapiyordum bir sosis koyarakdan kendime minik bir tost hazirladim 3
4 isriklik bir sey idi simdi pirinc lapasi yiyorum
Yesil cayimida ixdim .
Bugun
Kizlar bugun acik havada da yurudum geldim eve devamin evde kosu bandinda yurudum bugunki toplam yurusum 6 km yurumus oldum.

Merhaba gunlugum.
Bu sabah ilik su icdim yesil kahvemi icdim pirinc lapami yedim .
Ekemk yemdim.
Oglende pirinc lapami yedim .
Ogleden sonra bir kucuk parcca kasar peynirli ispanakli borek pisirdim cocuklara ondan yedim .
Bugun o kadar is gordum ki halim yok.
Sabah esimi ise ugurladim ev temizligine daldim evi kose bucak temizledimcamlari sildim daha sonra ispanakli borek pisirdim temizlik yapar ken baya yoruldum kollarim agiriyor..

Merhaba gunlugum.
Bugun sabah kilasik kahvaltimi yapdim oglen corba icdim ispanakli borek yedim.
Daha sonra cocuklari kirese apardim getirdim kiresdrn donerken yuruyerek geldim toplamda 4 km yurumusum .
Telfonumda olan S Healtih pirogrami otamatik olarakdan yurusu kayd edi ordan bildim ki me kadar yurumusum diye geldim acik havadandi sanirim acikdim
Cocuklara atisdirmalik birseyler verdim kendime sutlu turk kahvesi yapdim icdim 2 de lokum atdim agzima istahmi kapatdi sanki

Pirinç lapası diyetini banada anlatsan bende yapsam abla bende ciha tohumundan alayım.Ne zaman ne saatde yediğini felan söylersen sevinirim

Pirinç lapası diyetini banada anlatsan bende yapsam abla bende ciha tohumundan alayım.Ne zaman ne saatde yediğini felan söylersen sevinirim
1 kahve fincani pirin yikayib 1 l suyu tencereye aliyorum ustune pirinci koyub kisik atesde pala oluncaya kadar pisiriyorum.
3 ohun gun icinde ustune nane pul biber sumak limon maydonuz yani istegine bagli bahartlardan atib yiyorsun.
Cihani yogurtla tuketiyorum sutle de fark etmez.
Ciha 1 tatli kasik 1 kucuk kase yogurta katib sabah ac karna yi daha sonra kahhvaltini yap.
Misal oglende yiye bilersin
Meyve suyu yla kat kalsin 15 dakka .
Sonra ice bilirsin

Bak canim ben iki gun yedim pirinc lapami dun amma islerim cok oldu yapamadim bugun yapdim oglen aksam yerim .
Dun islerim cok oldu gelemedim cocuklari banyo yaptirdim ev temizledim kirlileri mawina atdim
Camasirdi utudu falan giremedim .
Acik havada 4 km yurus yapdim .

Bu sabah 1 kase icine cciha da atdim pirinc lapasi yedim yaninda 1 kupa yesil cay.
1 d kepek ekmek arasina peynir koydum tost yapdim onu da yedim.
Aslinda pirinc lapasi yeyilende ekmek mumkun qeder yimiyoruz amma ben sabahlari ekmek yemesem tez halsiz oluyorum sabahlari muhakak kepek ekmek yerim yada cavdar ekmek yerim
Cogu zaman oglen aksam ekemek yemiyorum sabah yedigim ekmek bene bes ediyor

Kadinlar kulbunde bir diyetsyenle yazisdim dedim belke bana yardimci olar diye amma oda bana ilaclar adlari soyledi bende ilacla zayiflamaya karsiyim .
Spor la diyetle zayiflamaga önem vererim...
Bencede zayiflama ilaclari haplari cok zararlidirlar.
Diyet en guzeldir kiram la gider gider bir bakmişin hedefe catdin

Lahana maydonuz koydum kucuk caydanlika ustunede su koydum kaynayinca ocakdan aldim.
Ara ogunlerde icerim insallah.
Birde karisik bitgilerle yag yakici cayimi da demledim onuda sabah oglen aksam ac karna icerim insallah faydasin gorurum

Bugun cok sevincliyim cocuklari kirese koydum bugun kiresin acilisi vardi biraz acik havada da yurus yapdim diyet oz yerinde gidiyor

Bugunki toplam yuruwum 8km bunun 3 km acik havada 5 km de evde kosu bandinda.
Simdi kendimeyogurtli cihali keten tohmuda atdim 1 ceviz 3 badem yarim portakal yarim elem 5 k da yogurtla meyve salatasi yapdim ara ogun olsun dedim acikdim deye....

Merhaba gunlugum bugun sabah tartildim 81.100 cikdim .
Direncim yala getmedi .
Amma sabir sabir deyib devam etcem.
Bugun sabah kahvaltim kepek ekmek tost makinesinde iyice kurudu kizardi
1 dkepek ekmek yarim kirpit peynir koy peyniri.
Daha sonra bugun 1L suya limon maydonuz koydum ondan gun boyu iciyorum.
Oglen ispanakli bulgurlu corba yapdim.
Ondan 1 tabak yedim.

Ispanakli corbamin tarifi.

1. 1 demet Ispanak
  2. 1 Sogan.
  3. 1 havuc
  4. 2 ç kasik sivi yag.
  5. 4 s b su.
  6. 1 s b Yogurt
  7. 2 ç k bulgur.
  8. Kara isot tuz sumak pul biber.
  9. Yapilosi tencereye yag koydum sogani kavurdum ardindan havucu rendeledim kavurdum ispanaki yudum dogradim onuda kavurdum bulgurunda atib suyun katdim kaynadi bugur yumsadi bir kabda yogurdu iyice karisdirdim daha sonra corbadaki sudan aldim sonra yogurtu ispanakli corbayla kavusdurdum altin kisdim kesilmesin diye. Daha sonrada baharatlarinda atdim yemeye hazirdi tabaka koydum acikmosdim deli gibi saldirdim simdi de tabak yikanmaya gitsin oxxxx be dunya varmis doydum cok sukur

Oglen corba icdim yarim dilim ekmek yedim simdi bir aclik hiss ediyorum ki midem sani kaziniyor amma kecer eminim su icdim.
Simdi turk kahvesi yapcam sade icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…