- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 18
- 39
- Konu Sahibi Gunel huseyinli
-
Selam canim eger hergun duzenli gelirsense topige bir birimize destek olalim ve beraber zayifliyqlim ben o kadar kilolari verim cok sukur simdi geride kalani vercem ve yanima kararki yoldas ariyorum benle beraber zayifliya.Selammmm
73 kiloyum ve 60 olmak istiyorum.Yemeyi o kadar çok seviyorum ki anlatamam bu ay rejim yapayım dedim 1 gün dayanamadım 3-4 saate bir birşeyler yemek istiyorum ve burcuburu saymıyorum bile çikolataya tatlıya hamur işine çok düşkünüm..Bebek de istediğim için yumurtalıklarımın yağlanmasından çok korkuyorum sizce nasıl diyet yapabilirim..Haptı bilmem ne kullanmak istemiyorum doğal yolla zayıflamak istiyorum.
İştahımı felan kesecek birşeylerlazım o kadar çok araştırdım ki hep chi tohumu goji berry. Felan karşıma çıktı
Canim bana kendinen bahs et.kac yasin var kac aylik evlisin isleyirsenmi ya ev hanmisin biraz kendinen bahs et canim.rabbim sana da nasib etsin insallah tez bir zamanda yavrunu kucaguna alasinSelammmm
73 kiloyum ve 60 olmak istiyorum.Yemeyi o kadar çok seviyorum ki anlatamam bu ay rejim yapayım dedim 1 gün dayanamadım 3-4 saate bir birşeyler yemek istiyorum ve burcuburu saymıyorum bile çikolataya tatlıya hamur işine çok düşkünüm..Bebek de istediğim için yumurtalıklarımın yağlanmasından çok korkuyorum sizce nasıl diyet yapabilirim..Haptı bilmem ne kullanmak istemiyorum doğal yolla zayıflamak istiyorum.
İştahımı felan kesecek birşeylerlazım o kadar çok araştırdım ki hep chi tohumu goji berry. Felan karşıma çıktı
Selam canim eger hergun duzenli gelirsense topige bir birimize destek olalim ve beraber zayifliyqlim ben o kadar kilolari verim cok sukur simdi geride kalani vercem ve yanima kararki yoldas ariyorum benle beraber zayifliya.
Sana hem istahini kapatacak hemde xayiflamaya yardim olcak caylarda ve kurlerde yardim edcem sen kararli ol yeter.
Ve bakcan ki ilk haftadan abur cuburdan kolaylikla kopcaksin
18 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 70 kiloydum belki 75 e de yaklaşmış olabilirim.Canim bana kendinen bahs et.kac yasin var kac aylik evlisin isleyirsenmi ya ev hanmisin biraz kendinen bahs et canim.rabbim sana da nasib etsin insallah tez bir zamanda yavrunu kucaguna alasin
Ay canim benim sen hala cicegi burnundasin insllah cocukda olur zayiflarsinda yeterki kararli ol.bak canim yasinda kucukdur senin insallah olmsuz seyleri kafandan sil canim.18 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 70 kiloydum belki 75 e de yaklaşmış olabilirim.
60 a düşmem lazım 10 kilo versem zaten o bile yeter.
Tatlıya aburcubura daha doprusu yemeye içmeye çok düşkünüm.
Evhanımıyım 11 aydan beri çocuk istiyoruz.Bu aralar kiloda almaya başliyınca yumurtalıklarımın yağlanmasından çok korkar oldum
Ismin ne bilmedim ben sana rabis deyeyim canim ne zaman sen buraya girsen aksam olur gunduz olur yaz ben sana cevab yazarim ne zaman bos olursan baketin olursa yazarsin sen o konuda canini sikma.18 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim 70 kiloydum belki 75 e de yaklaşmış olabilirim.
60 a düşmem lazım 10 kilo versem zaten o bile yeter.
Tatlıya aburcubura daha doprusu yemeye içmeye çok düşkünüm.
Evhanımıyım 11 aydan beri çocuk istiyoruz.Bu aralar kiloda almaya başliyınca yumurtalıklarımın yağlanmasından çok korkar oldum
Ismin ne bilmedim ben sana rabis deyeyim canim ne zaman sen buraya girsen aksam olur gunduz olur yaz ben sana cevab yazarim ne zaman bos olursan baketin olursa yazarsin sen o konuda canini sikma.
Beraber zayifliyariz hattda ilk mujdeli haberini de benle paylasirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?