Yeşil kaka iştahsızlık

Kaç aylık şuan bebiş?
Bende laktozsuz mama kullaniyorum hem de alerjiye uyumlu yani alerji mamalarında da laktoz olmuyor o yüzden rahatlamış bebiş muhtemelen
Evet canım biliyorum ben dedim besin alerjisi de varsa eğer hem laktozsuz mama kuşanmış oluruz hem alerjisi varsa da çözüm olur diye düşündüm

Kaç aylık şuan bebiş?
Bende laktozsuz mama kullaniyorum hem de alerjiye uyumlu yani alerji mamalarında da laktoz olmuyor o yüzden rahatlamıştım

Şuan yani diğer şikayetleri bitti sadece yeşil kaka mi var
Evet canım normalde 18.00 den sonra çığlık çığlığa ağlıyordu büyük oranda kesildi o ağlaması. Yani normal bebek gibi ağlıyor artık mamaya geçince daha rahatladı ama mama sadece yeşil kala yaptı. İştahında bir sorun yok

Çok şükür ya korkunçtu bizimde öğrenmeden önceki sürecimiz sürekli ağlıyordu aynı şekilde..
Sadece yeşil kaka hiç sorun değil için rahat olsun ben kaka testi falan bile yaptırdım bir şey çıkmadı normal yani mamadan ekstra belirti olmadıkça için rahat olsun :)

Canım sen bebeği baya büyütmüşsün benimki daha 1 buçuk aylık. Seninki ne zaman geçti gaz sancıları. Çok zor bebeğin sürekli ağlaması huzursuzluğu. Anladığım kadarıyla zamanla daha da düzeliyorlar. Güzel yorumlara ihtiyacım var bir de siz laktoz olayını ne zaman anladınız

2.5 aylıkken öğrendik laktozu diye hatırlıyorum canım..
Mamaya rağmen hala devam ediyor mu gaz sancıları

Ben bir taraftan emziriyordum canım mamayı 30ml gibi kullanıyorduk emzirirken de relactaz damlayı kullanıyordum o rahatlatıyordu baya
Gaz sancıları 5 ay civarında ciddi anlamda azaldı hiç geçmeyecek gibiydi.
Ama son bir aydır mamayi daha çok kullanıyoruz meme reddi vs. oldu
Ve ben ilerleyen süreçlerde anladım ki evet laktoz intoleransı büyük bir sorunmus ama bebişimin tek sorunu o değil sindirimi hassas reflusude var o yüzden hala huzursuzlugu devam ediyor çok şükür başlara göre baya iyi ama yinede hala çok zorladığı zamanlar oluyor

2.5 aylıkken öğrendik laktozu diye hatırlıyorum canım..
Mamaya rağmen hala devam ediyor mu gaz sancıları
Çığlık çığlığa ağlaması geçti canım yani kucağa alınca bile susturamıyorduk. Ağlamaları tamamen geçti diyemem. daha 4 gün oldu mamaya başlayalı canım. Uykusu daha iyi oldu mesela. Sizin ne zaman düzeldi mamadan sonraki süreçte

Hatta sabah karnından ultrason bakılacak yani senin bebiste sadece gaz sorunuysa bianda her şey bitiyor ben şok olmuştum geçti diye.
Denemediğim kullanmadığım şey kalmamıştı gaz için

Çoğunlukla mama kullanmaya başlayalı bı ay falan oldu zaten bı aydirda iyi gaz sorunu ama hala ara ara oluyor sizinki sadece laktoz intoleransına bağlı gaz sorunuysa mamayla birlikte baya rahatlaması lazım ama bazı bebislerin sindirim sistemleri baya hassas seninkide öyleyse 5.6 ay civarında genelde geçiyor gaz sancıları
Denemediysen relactaz damla kullanmanı öneririm gaz sancısı olursa

Cevap vermemişsiniz teşekkür ederim Rabbim sağlık sıhhat verdin onlara zor bir süreç. İnsan bebeğinin gülmesini neşeli olmasını istiyor

Cevap vermemişsiniz teşekkür ederim Rabbim sağlık sıhhat verdin onlara zor bir süreç. İnsan bebeğinin gülmesini neşeli olmasını istiyor
Ben bebeğimi daha yeni yeni sevmeye basliyorum o derece huzursuz gazlı bı bebekti hala da huzursuz ama daha iyi

Yorumlarda görüp ona da başladım canım şöyle oldu her dakika ağlayan bebeğim mamaya başladım sonraki gün gülücükler saçmaya etrafa bakmaya başladı. İki üç gündür öyle ilerledi. Bugün biraz ağladı ama hep uyudu uyumak istedi ondan ağladı diye düşünüyorum yani büyük oranda değişim oldu aslında

Hatta sabah karnından ultrason bakılacak yani senin bebiste sadece gaz sorunuysa bianda her şey bitiyor ben şok olmuştum geçti diye.
Denemediğim kullanmadığım şey kalmamıştı gaz için
Neden ultrason gaz için mi bakulacak

Kıyamam çok acı çekiyorlar laktoz intoleransında benimkide öyle damlayı verdiğim gibi uyumuştu. Öncesinde asla uyuyamiyordum ağlamaktan güçsüz düşünce uyuyordu

Neden ultrason gaz için mi bakulacak
Bende bilmiyorum ki genel bir kontrole gitmistik laktoz intoleransı var vs. diye bide ekstra bir aydır işte iştahsızlık vs. vardı hiç ultrason cektirdiniz mi dedi yok deyince bakacaklar

Kıyamam çok acı çekiyorlar laktoz intoleransında benimkide öyle damlayı verdiğim gibi uyumuştu. Öncesinde asla uyuyamiyordum ağlamaktan güçsüz düşünce uyuyordu
Evet ben kızımdan biliyordum böyle bir ağlama yoktu yani derdi var gibi ağlıyor çocuk. Şükür derdini buldum Rabbim daha da şifa versin huzur versin bebeklerimize inşallah

Evet ben kızımdan biliyordum böyle bir ağlama yoktu yani derdi var gibi ağlıyor çocuk. Şükür derdini buldum Rabbim daha da şifa versin huzur versin bebeklerimize inşallah
Aminn inşallah..
Bu arada daha çok detay var söylemek isterim rota aşısı özellikle bizi perişan etti bir hafta kadar laktoz intoleransı olunca bağırsaklar hassas oluyor baya rota da canlı bir aşı olunca çok yan etki yaptı hazırlıklı olun yani yan etkilerine malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…