Evet canım biliyorum ben dedim besin alerjisi de varsa eğer hem laktozsuz mama kuşanmış oluruz hem alerjisi varsa da çözüm olur diye düşündümKaç aylık şuan bebiş?
Bende laktozsuz mama kullaniyorum hem de alerjiye uyumlu yani alerji mamalarında da laktoz olmuyor o yüzden rahatlamış bebiş muhtemelen
Evet canım normalde 18.00 den sonra çığlık çığlığa ağlıyordu büyük oranda kesildi o ağlaması. Yani normal bebek gibi ağlıyor artıkKaç aylık şuan bebiş?
Bende laktozsuz mama kullaniyorum hem de alerjiye uyumlu yani alerji mamalarında da laktoz olmuyor o yüzden rahatlamıştım
Şuan yani diğer şikayetleri bitti sadece yeşil kaka mi var
Çok şükür ya korkunçtu bizimde öğrenmeden önceki sürecimiz sürekli ağlıyordu aynı şekilde..Evet canım normalde 18.00 den sonra çığlık çığlığa ağlıyordu büyük oranda kesildi o ağlaması. Yani normal bebek gibi ağlıyor artıkmamaya geçince daha rahatladı ama mama sadece yeşil kala yaptı. İştahında bir sorun yok
Canım sen bebeği baya büyütmüşsün benimki daha 1 buçuk aylık. Seninki ne zaman geçti gaz sancıları. Çok zor bebeğin sürekli ağlaması huzursuzluğu. Anladığım kadarıyla zamanla daha da düzeliyorlar. Güzel yorumlara ihtiyacım varÇok şükür ya korkunçtu bizimde öğrenmeden önceki sürecimiz sürekli ağlıyordu aynı şekilde..
Sadece yeşil kaka hiç sorun değil için rahat olsun ben kaka testi falan bile yaptırdım bir şey çıkmadı normal yani mamadan ekstra belirti olmadıkça için rahat olsun :)
2.5 aylıkken öğrendik laktozu diye hatırlıyorum canım..Canım sen bebeği baya büyütmüşsün benimki daha 1 buçuk aylık. Seninki ne zaman geçti gaz sancıları. Çok zor bebeğin sürekli ağlaması huzursuzluğu. Anladığım kadarıyla zamanla daha da düzeliyorlar. Güzel yorumlara ihtiyacım varbir de siz laktoz olayını ne zaman anladınız
Ben bir taraftan emziriyordum canım mamayı 30ml gibi kullanıyorduk emzirirken de relactaz damlayı kullanıyordum o rahatlatıyordu bayaCanım sen bebeği baya büyütmüşsün benimki daha 1 buçuk aylık. Seninki ne zaman geçti gaz sancıları. Çok zor bebeğin sürekli ağlaması huzursuzluğu. Anladığım kadarıyla zamanla daha da düzeliyorlar. Güzel yorumlara ihtiyacım varbir de siz laktoz olayını ne zaman anladınız
Çığlık çığlığa ağlaması geçti canım yani kucağa alınca bile susturamıyorduk. Ağlamaları tamamen geçti diyemem. daha 4 gün oldu mamaya başlayalı canım. Uykusu daha iyi oldu mesela. Sizin ne zaman düzeldi mamadan sonraki süreçte2.5 aylıkken öğrendik laktozu diye hatırlıyorum canım..
Mamaya rağmen hala devam ediyor mu gaz sancıları
Hatta sabah karnından ultrason bakılacak yani senin bebiste sadece gaz sorunuysa bianda her şey bitiyor ben şok olmuştum geçti diye.Canım sen bebeği baya büyütmüşsün benimki daha 1 buçuk aylık. Seninki ne zaman geçti gaz sancıları. Çok zor bebeğin sürekli ağlaması huzursuzluğu. Anladığım kadarıyla zamanla daha da düzeliyorlar. Güzel yorumlara ihtiyacım varbir de siz laktoz olayını ne zaman anladınız
Çoğunlukla mama kullanmaya başlayalı bı ay falan oldu zaten bı aydirda iyi gaz sorunu ama hala ara ara oluyor sizinki sadece laktoz intoleransına bağlı gaz sorunuysa mamayla birlikte baya rahatlaması lazım ama bazı bebislerin sindirim sistemleri baya hassas seninkide öyleyse 5.6 ay civarında genelde geçiyor gaz sancılarıÇığlık çığlığa ağlaması geçti canım yani kucağa alınca bile susturamıyorduk. Ağlamaları tamamen geçti diyemem. daha 4 gün oldu mamaya başlayalı canım. Uykusu daha iyi oldu mesela. Sizin ne zaman düzeldi mamadan sonraki süreçte
Cevap vermemişsiniz teşekkür ederim Rabbim sağlık sıhhat verdin onlaraBen bir taraftan emziriyordum canım mamayı 30ml gibi kullanıyorduk emzirirken de relactaz damlayı kullanıyordum o rahatlatıyordu baya
Gaz sancıları 5 ay civarında ciddi anlamda azaldı hiç geçmeyecek gibiydi.
Ama son bir aydır mamayi daha çok kullanıyoruz meme reddi vs. oldu
Ve ben ilerleyen süreçlerde anladım ki evet laktoz intoleransı büyük bir sorunmus ama bebişimin tek sorunu o değil sindirimi hassas reflusude var o yüzden hala huzursuzlugu devam ediyor çok şükür başlara göre baya iyi ama yinede hala çok zorladığı zamanlar oluyor
Ben bebeğimi daha yeni yeni sevmeye basliyorumCevap vermemişsiniz teşekkür ederim Rabbim sağlık sıhhat verdin onlarazor bir süreç. İnsan bebeğinin gülmesini neşeli olmasını istiyor
Yorumlarda görüp ona da başladım canımÇoğunlukla mama kullanmaya başlayalı bı ay falan oldu zaten bı aydirda iyi gaz sorunu ama hala ara ara oluyor sizinki sadece laktoz intoleransına bağlı gaz sorunuysa mamayla birlikte baya rahatlaması lazım ama bazı bebislerin sindirim sistemleri baya hassas seninkide öyleyse 5.6 ay civarında genelde geçiyor gaz sancıları
Denemediysen relactaz damla kullanmanı öneririm gaz sancısı olursa
Neden ultrason gaz için mi bakulacakHatta sabah karnından ultrason bakılacak yani senin bebiste sadece gaz sorunuysa bianda her şey bitiyor ben şok olmuştum geçti diye.
Denemediğim kullanmadığım şey kalmamıştı gaz için
Kıyamam çok acı çekiyorlar laktoz intoleransında benimkide öyle damlayı verdiğim gibi uyumuştu. Öncesinde asla uyuyamiyordum ağlamaktan güçsüz düşünce uyuyorduYorumlarda görüp ona da başladım canımşöyle oldu her dakika ağlayan bebeğim mamaya başladım sonraki gün gülücükler saçmaya etrafa bakmaya başladı. İki üç gündür öyle ilerledi. Bugün biraz ağladı ama hep uyudu uyumak istedi ondan ağladı diye düşünüyorum yani büyük oranda değişim oldu aslında
Bende bilmiyorum ki genel bir kontrole gitmistik laktoz intoleransı var vs. diye bide ekstra bir aydır işte iştahsızlık vs. vardı hiç ultrason cektirdiniz mi dedi yok deyince bakacaklarNeden ultrason gaz için mi bakulacak
Evet ben kızımdan biliyordum böyle bir ağlama yoktu yani derdi var gibi ağlıyor çocuk. Şükür derdini buldum Rabbim daha da şifa versin huzur versin bebeklerimize inşallahKıyamam çok acı çekiyorlar laktoz intoleransında benimkide öyle damlayı verdiğim gibi uyumuştu. Öncesinde asla uyuyamiyordum ağlamaktan güçsüz düşünce uyuyordu
Aminn inşallah..Evet ben kızımdan biliyordum böyle bir ağlama yoktu yani derdi var gibi ağlıyor çocuk. Şükür derdini buldum Rabbim daha da şifa versin huzur versin bebeklerimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?